Tośka_m Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 O. Znalazłem coś czarnego Zaprosiłem do zabawy to coś I gooooniłem Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ozzy chyba chcial zjesc cos czarnego:lol: Zauwazylam,ze krokodylek lubi polowac z wody:lol: Quote
Jureja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tośka_m napisał(a):O. Znalazłem coś czarnego Zaprosiłem do zabawy to coś I gooooniłem He he :lol: ale super zabawa:p . Moja mała nie ma tak dobrze(wszystkie psy w okolicy za duże dla niej:shake: ). Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Toś:cool1:ka_m - jak egzamin??:cool3::cool3::cool3:Cosik się nie chwalisz Quote
Tośka_m Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Jureja - niedługo ona będzie a duża dla innych psów :lol: Bigos - bo nie ma czym się chwalić :evil_lol: Nie mam jeszcze wyników, a nie chcę wyrokować... czy dostanę 5 czy 4 :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tośka_m napisał(a): Bigos - bo nie ma czym się chwalić :evil_lol: Nie mam jeszcze wyników, a nie chcę wyrokować... czy dostanę 5 czy 4 :evil_lol: :evil_lol: Nie chcę wyrokować, ale Ozzy już myśli o pysznej karemce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tośka_m napisał(a):KaRa - krokodylek powiadasz :cool3: Fiu fiu ale sie czaji na ofiare:cool3: a te polskie krokodyle to tak wogole to jakies rudawe sa:lol: Quote
Tośka_m Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Nie chcę wyrokować, ale Ozzy już myśli o pysznej karemce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha ha :evil_lol: On chyba się trochę boi toku moich studiów (i pewnie życzy mi porażki na każdym egzaminie :razz: ), bo co będzie, jak pańcia będzie go zabierać do wilków? :nerwy: A karemkę mamy dobrą i tanią (no i nie oszukujmy się - rudy nie zjada jej wielkich ilości :cool3: ), więc nawet mnie, biedną i nie do końca wyedukowaną studentkę na nią stać :multi: Fiu fiu ale sie czaji na ofiare:cool3: a te polskie krokodyle to tak wogole to jakies rudawe sa:lol:Ruded, kudłate, w ludzkich łóżkach śpią i boją się ciemności :evil_lol: Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tośka_m napisał(a): Ha ha :evil_lol: On chyba się trochę boi toku moich studiów (i pewnie życzy mi porażki na każdym egzaminie :razz: ), bo co będzie, jak pańcia będzie go zabierać do wilków? :nerwy: A karemkę mamy dobrą i tanią (no i nie oszukujmy się - rudy nie zjada jej wielkich ilości :cool3: ), więc nawet mnie, biedną i nie do końca wyedukowaną studentkę na nią stać :multi: Po pierwsze primo - z wilkami to dopiero będzie miał przygodę:cool3::cool3::cool3: Po drugie sekundo - szybciutko chwalić się co to za DOBRA i TANIA karemka:mad::mad::mad:(Tesco to wy macie daleko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tośka_m napisał(a):Ruded, kudłate, w ludzkich łóżkach śpią i boją się ciemności :evil_lol: rude jeszcze zrozumuem bo sloneczko opalilo inaczej, kudłate bo w Polsce są sroge zimy, w ludzkich lozkach spia bo wiadomo ludzie najlepsza przekaska i latwo upolowac jak spia, ale ze boja sie ciemnosci pierwszy raz slysze:crazyeye: :lol: Quote
Tośka_m Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Bigos - z tym Tesco też miałam skojarzenie jak pisałam tamtego posta :evil_lol: A karma to Chicopee, z hurtowni w Pile, w której oszczędność na worku 15 kg wynosi ok 40 zł gdyby kupić go w sklepie internetowym :p rude jeszcze zrozumuem bo sloneczko opalilo inaczej, kudłate bo w Polsce są sroge zimy, w ludzkich lozkach spia bo wiadomo ludzie najlepsza przekaska i latwo upolowac jak spia, ale ze boja sie ciemnosci pierwszy raz slysze:crazyeye: :lol: :roflt: :roflt::roflt: Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tośka_m napisał(a):Bigos - z tym Tesco też miałam skojarzenie jak pisałam tamtego posta :evil_lol: A karma to Chicopee, z hurtowni w Pile, w której oszczędność na worku 15 kg wynosi ok 40 zł gdyby kupić go w sklepie internetowym :p Pierwszy raz o takowej słyszę:hmmmm::hmmmm::hmmmm:Napisz cosik o niej:cool1: Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ;)o widze że imiennik mojego mordulca tez swietnie radzi sobie w wodzie:p Quote
Tośka_m Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Bigos - TU masz piękny reklamowy opis producenta. Z mojej strony - Ozzy pałaszuje ją z wielkim apetytem (nie każdą karmę darzy takim uwielbieniem), ma małe kuleczki, które można wykorzystywać podczas szkolenia w domu, nie ma problemów z trawieniem, kupy są małe i zwięzłe, sierść piękna :cool3: Alicja - rude (mniej lub bardziej ;) ) Ozzulce w wodzie po prostu pięknie wyglądają, a jako że są narcyzami, to w niej całe dnie przesiadują i czekają na sfocenie :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tośka_m napisał(a): Alicja - rude (mniej lub bardziej ;) ) Ozzulce w wodzie po prostu pięknie wyglądają, a jako że są narcyzami, to w niej całe dnie przesiadują i czekają na sfocenie :evil_lol: Ja chcialam tez zaznaczyc,ze mialam Ozziego rudego ale on sie bal wody jak to kazdy szczur:lol: Ale modelem byl swietnym:lol: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Tośka_m napisał(a):Tośka ma jutro egzamin. Nuudzę się... Jaki słodziutki Ozzulec. Nauką się zmęczył biedaczek:loveu: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Ozzy na mokro: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Ja chcialam tez zaznaczyc,ze mialam Ozziego rudego ale on sie bal wody jak to kazdy szczur:lol: Ale modelem byl swietnym:lol: :roflt: :roflt::roflt: An3czko - no niestety, nauka zawsze sprawiała Ozziemu trudności :razz: :evil_lol: Teraz pokazuję Ozziemu, że ma coś takiego jak zad i że zadem też da się w sposób kontrolowany działać (ma z tym problem, co objawia się trudnością nauczenia dostawiania). Na razie idzie nam całkiem dobrze - robimy ćwiczenie z cegłą, na której pies staje przednimi łapami i obchodzi wokół poruszając tylnymi. 3 sesje i już wie o co loto :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Esfera napisał(a):Ozzy się świeci !!!! :evil_lol: :loveu: Bo to radioaktywna rzeka :razz: :razz: Quote
leemonca Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ozzy się świeci !!!! :evil_lol: Ozzy nie świeci !!! Ozzy promieniuje szczęściem!!! Quote
aga.aksa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 eh, jakoś tak opuściłam Waszą galerię ze względu na "kłopoty techniczne":-( Tośka, Tyś Tośka z grona psiej psychologii? (pytanie chyba raczej retoryczne :razz: ) Quote
Tośka_m Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Esfera - Marysia udzieliła Ci odpowiedzi :evil_lol: Leemonca - też :evil_lol: Aga.aksa - zdążyłam zauważyć, że nas nie odwiedzasz :-( Tak, to ja - Tośka we własnej, choć powielonej (tzn. na wielu forach) postaci :razz: Quote
bigos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Tośka - wybierasz się w niedzielę nad Maltę na imprezkę pieskową "Z psem za pan brat"?:cool1: Quote
Recommended Posts