Tośka_m Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Frugo kocha wszystkie pieseczki. Zwłaszcza na śniadanie :diabloti: Frugo jest w moim domu już 7 lat, jest już dorosłym, statecznym i wielkim kocurem (waży w porywach 8 kg). Nie boi się nikogo i niczego, ma także nieprzebrane pokłady cierpliwości i łagodności dla wszystkim żywych stworzeń. No dobra, dla ptaszków, zajączków i myszek nie ma litości ;) Ozzy zanim trafił do mnie musiał być przez poprzedniego właściciela szczuty na koty, dlatego próbował uskuteczniać ganianie i gryzienie Frugolca. Jednak nie z moim koteczkiem takie numery :diabloti: Obecnie, jak widać na załączonych obrazkach, chłopaki śpią w jednym posłaniu i jedzą z jednej miski. Efekt wspólnej wychowawczej pracy mojej i Frugo :lol: Quote
Guciek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Kobieto czym Ty tego Frugolca karmisz na sniadanie?! Psami sasiadow, ze taki ciezki? :cool3: :-) Masz moze jeszcze jakies zwierze w zanadrzu? Szcurek, rybki, papuzki? Może wężyk lub żmijka? :lol: Quote
wiska Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Moj kot to w porywach do do 9kg dochodzi!!!!!-i jest wiekrzy i ciezszy od mojego psa!;) ,A Tunia sie go boi bo taki wielki...:evil_lol: ,ale i tak jedzenie z miski mu wyzera:lol: :cool3: . Tośka--->masz cudne pieski! (szczegolnie ten rudy!) P.S Moja mama miala Łajke kiedys...kleksa sie nazywala,ale dzika byla jak diabli... :-) Quote
Tośka_m Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Gucio - wydało się teraz czy kota karmię. Pieski sąsiadów miejcie się na baczności :diabloti: Masz moze jeszcze jakies zwierze w zanadrzu? Szcurek, rybki, papuzki? Może wężyk lub żmijka? :lol: Nieee.... :lol: Miałam kiedyś świnki morskie, ale żadnych szczurków, rybek, papużek itp. niestety nie. Za to miałam wiewiórkę :cool3: Wiska - gratuluję kota - gladiatora :crazyeye: Jak 9 kg to cięższy od mojego rudzielca :crazyeye: Pieski dziękują za komplementy :loveu: Chyba wszystkie łajki są dzikie jak diabli. Gorbi był w ten weekend na swoim pierwszym prawdziwym polowaniu. Strzelili dublet dzików! Doszedł je pięknie po farbie. Zuch chłopak :multi: Quote
Guciek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Gorbi, no no, jakie zdolnosci :cool3: Tośka - kup szczurka, naprawde przyjemne zwierzeta! :D :) mam jednego ;-) Quote
stereo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 a ja miałam, niedawno umarł i moja mama nie zgadza sie na następnego. A tyle szczurków do adopcji czeka...:-( Quote
Tośka_m Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Gucio - bardzo lubię szczurki i chciałam takowego mieć, ale moja mama z gryzoni mogła przeżyć tylko świnki morskie, dlatego jak byłam mała to nie mogłam mieć szczurka. A teraz nie mam miejsca na klatkę. I tak już biedak Ozzy ma posłanie pod biurkiem, bo nigdzie indziej się ono nie zmieści :eviltong: Stereo - to szczurki można adoptować jak psy? Nie wiedziałam :oops: Przekonaj mamę, trzymam kciuki. Quote
stereo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ja też dowiedziałam się dopiero niedawno http://sps.forall.pl/viewforum.php?f=41 Mi raczej nie pozwolą, bo najpierw musiałabym spelnić wygórowane warunki, co do sprzątania w domu. Ale za to namówiłam koleżankę i ona wzięła dwa. :multi: Quote
Tośka_m Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Dobra, czas na nową porcję zdjęć :cool3: Nugat się wgapia w... no właśnie,w co? Jak Ty się wgapiasz, to ja też ;) Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ale fajne!:multi: Nugacik gapi się na drzewko:loveu: Quote
Tośka_m Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Nugacik gapi się na drzewko Nieee.... zgadujcie dalej :cool3: Quote
bigos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Tośka_m']Dobra, czas na nową porcję zdjęć :cool3: Nugat się wgapia w... no właśnie,w co? Jak Ty się wgapiasz, to ja też ;) Ale Nugacik to piękny stwór:loveu::loveu::loveu:Cała reszta także Przyznam się,że pierwszy raz (ale na pewno nie ostatni) trafiłam do tej galerii:lol: A kto to jest Nugat bo na poprzednich fotkach go nie widziałam? Quote
Guciek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 pewno w kota albo ptaka :cool3: boski Gorbi :lol: jest moim idolem :lol: Quote
Tośka_m Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Alicja i Stereo - gdyby to połączyć i nieco zmodyfikować to właśnie byłoby to :cool3: Bigos - zapraszam ponownie i częściej :razz: Nugat jest przyjacielem Gorbiego, z nim penetruje łąki i dzikie ostępy. Na tych zdjęciach wygląda, jakby Gorbi był jakimś kurdupelkiem, ale proporcje wielkości obu psów są nieco zachwiane przez ogrom cielska Nugata, który rozmiarami znacznie przewyższa standardowe wyżły :evil_lol: Gucio - powiedziałam Gorbiemu. Kocha Cię :loveu: Quote
Tośka_m Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 No dobra, odkryję tajemnicę ;) - Nugatowy Pan z patykiem. Nugat jest totalnie zakręcony na punkcie aportowania, mógłby przynosić cokolwiek przez okrągłą dobę i by mu się to nie znudziło. Zauważcie, że nawet mięsień mu nie drgnął podczas wgapiania :razz: Quote
aga.aksa Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Tośka, psiska cudne :smilecol: swoją drogą, wysnuję taką dywagację w swerze marzeń. moja Aksia+ Twój Ozzy ehhh.... gdby tylko jeszcze mieli czym ;) Quote
Guciek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Tośku moze jeszcze masz jakiegos Gorbiego w zanadzu na kompie? :cool3: :lol: Quote
Tośka_m Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Tośka, psiska cudne :smilecol: Psiska dziękują pięknie :loveu: gdby tylko jeszcze mieli czym ;-) Ale my złe pańcie jesteśmy :evil_lol: :evil_lol: Tośku moze jeszcze masz jakiegos Gorbiego w zanadzu na kompie? :cool3: :lol: Właśnie przyjechałam do rodziców, jak znajdę coś fajnego na kompie mojego brata to wkleję. No i nareszcie dorwę aparat taty i obfocę mojego rudzielca, bo jak dotąd to jego najmniej jest w tej galerii, a to jest wręcz karygodne :mad: Quote
Tośka_m Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Oto w co przemienia się grzeczny miejski piesek na wsi: Quote
Tośka_m Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Cel namierzony... Dopadłem go!! Jego los jest już przesądzony. Z moimi szczękami nikt jeszcze nie wygrał :diabloti: Quote
Recommended Posts