Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']

fota ta wywołała u mnie chęć zapalenia wstrętnego papierosa bez odrywania wzroku od zdjęcia :evil_lol:

turururu a Tosiek się uczy :evil_lol: :cool3:

Posted

KaRa - dołek. Bez dwóch zdań :shake:

Aśka - łączymy się w bólu i bezsilności :-(

Esfera - jeżeli moje foty w jakikolwiek sposób skłaniają Cię do palenia to ja zamykam galerię :mad: ;)
Eee... nie uczę się, nie chce mi się, poza tym jest za gorąco. No i pościel za ładnie pachnie :lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']Esfera - jeżeli moje foty w jakikolwiek sposób skłaniają Cię do palenia to ja zamykam galerię :mad: ;)
Eee... nie uczę się, nie chce mi się, poza tym jest za gorąco. No i pościel za ładnie pachnie :lol:

niestety i tak na to nie wpłyniesz ;)

o tak za gorącooo na naukę :evil_lol: :evil_lol: może psiakom też się niechce w taką pogodę ?:shake:

Posted

Tośka_m napisał(a):
To nie jest tak, że Ozziemu się nie chce. Sęk w tym, że jemu się za bardzo chce i się na mnie wydziera :mad:

a co krzyczy ? :cool3:

Posted

A my klikamy odkąd Ozzy do mnie trafił. Bo tak ogólnie to Ozzy jest przypadkiem w moim życiu - czekałam na owczarka australijskiego, ale tak jakoś się życie pogmatwało, że to rudzielec jest teraz u mnie, a nie piękny aussie.

Jako że jestem fanatyczką wszelkiej aktywności z psem tak więc rudego męczę klikerowo w tym i owym :cool3:

Ech... no do tyłka jak się człowiek uprze to też można pogadać :D

Posted

ten rudzielec jest genialnym rudzielcem w dodatku potrafi wrzeszczeć :D a co teraz robicie ? :)

myśmy zaczeli bo nam się nudziło ;) pańcia zawsze wymyśla jakieś rozrywki :evil_lol:

Posted

TU się pochwaliliśmy co umiemy + slalom gdy ja idę do tyłu :razz:

a co teraz robicie ? :smile:

Teraz usiłuję go nakręcić na frisbee, ale przeszkadza nam w tym pogoda, bo rudemu się nie chce za bardzo jak jest tak gorąco, a ja nie chcę, żeby mu się nie chciało, bo może mu się frisbee opatrzyć. Tak więc oczekujemy na większy chłodek :roll:

myśmy zaczeli bo nam się nudziło ;-) pańcia zawsze wymyśla jakieś rozrywki :evil_lol:

No i bardzo pięknie :multi: Dobra pańcia z Ciebie :lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):
bo rudemu się nie chce za bardzo jak jest tak gorąco, a ja nie chcę, żeby mu się nie chciało, bo może mu się frisbee opatrzyć. Tak więc oczekujemy na większy chłodek :roll:

:evil_lol: :evil_lol:

tak my też czekamy na chłodek.. :roll: pozostają nam poranki i wieczory..

Posted

[quote name='Tośka_m']
An3czka - nie na liska, tylko na żurawie, na które polowałam od kilku dni. A ten mały drań mi je spłoszył :mad:
Glebę zaliczył bez dwóch zdań :evil_lol:
Co za pies. To skandal, że spłoszył żurawie:shake:. No nie wiem co powiedzieć...
:lol: :lol: :lol:

Posted

An3czka - ja też nie wiedziałam co powiedzieć. Tylko na niego spojrzałam nienawistnie :evil_lol:

Agabass - za krótkie nóżki na rower :shake: :lol: Dziękuję, witam i zapraszam częściej :multi:

Posted

[quote name='Tośka_m']An3czka - ja też nie wiedziałam co powiedzieć. Tylko na niego spojrzałam nienawistnie :evil_lol:

...A on zrozumiał swój błąd:evil_lol:

Posted

Ja jeszcze do tych dołów wróce:cool3: bo troche mnie nie było i jak glupie sie rozpisałyści:evil_lol:

My tez mamy kwestie akcentowania komend szczekiem, ale największy problem to ze przestał sie skupiac i że znów musiałam wyciągnąc linke:shake: ech... a ja do klikania nie mam cierpliowści:eviltong: więc nie klikam:roll: