Tośka_m Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Mądry? Cwany i tyle :cool3: :lol: Wie, że jakby co pańcia go obroni :evil_lol: A ostatnio mamy dołek szkoleniowy :shake: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Tośka_m']A ostatnio mamy dołek szkoleniowy :shake: Ty i Ozzy dolek?:shake: Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Tośka_m'] fota ta wywołała u mnie chęć zapalenia wstrętnego papierosa bez odrywania wzroku od zdjęcia :evil_lol: turururu a Tosiek się uczy :evil_lol: :cool3: Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):To ja sie dołaczam do dołka...:shake: i ja :shake: może to czynniki atmosferyczne ? :cool3: Quote
Tośka_m Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 KaRa - dołek. Bez dwóch zdań :shake: Aśka - łączymy się w bólu i bezsilności :-( Esfera - jeżeli moje foty w jakikolwiek sposób skłaniają Cię do palenia to ja zamykam galerię :mad: ;) Eee... nie uczę się, nie chce mi się, poza tym jest za gorąco. No i pościel za ładnie pachnie :lol: Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Tośka_m']Esfera - jeżeli moje foty w jakikolwiek sposób skłaniają Cię do palenia to ja zamykam galerię :mad: ;) Eee... nie uczę się, nie chce mi się, poza tym jest za gorąco. No i pościel za ładnie pachnie :lol: niestety i tak na to nie wpłyniesz ;) o tak za gorącooo na naukę :evil_lol: :evil_lol: może psiakom też się niechce w taką pogodę ?:shake: Quote
KaRa_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Tośka_m']KaRa - dołek. Bez dwóch zdań :shake: Nie dobrze,nie dobrze;) Quote
Tośka_m Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 To nie jest tak, że Ozziemu się nie chce. Sęk w tym, że jemu się za bardzo chce i się na mnie wydziera :mad: Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Tośka_m napisał(a):To nie jest tak, że Ozziemu się nie chce. Sęk w tym, że jemu się za bardzo chce i się na mnie wydziera :mad: a co krzyczy ? :cool3: Quote
Tośka_m Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Chyba wolę słodką niewiedzę :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :evil_lol: moje to się do mnie tyłkiem obraca :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Kwestia rasy :cool3: Rozumiem, że to kochasz ;) A uczycie się czegoś? Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 taaak ubustwiam to.. :evil_lol: fajnie mówić do tyłka ;) jesteśmy w trakcie zabawy w klikanie :cool3: a Wy ? Quote
Tośka_m Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 A my klikamy odkąd Ozzy do mnie trafił. Bo tak ogólnie to Ozzy jest przypadkiem w moim życiu - czekałam na owczarka australijskiego, ale tak jakoś się życie pogmatwało, że to rudzielec jest teraz u mnie, a nie piękny aussie. Jako że jestem fanatyczką wszelkiej aktywności z psem tak więc rudego męczę klikerowo w tym i owym :cool3: Ech... no do tyłka jak się człowiek uprze to też można pogadać :D Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ten rudzielec jest genialnym rudzielcem w dodatku potrafi wrzeszczeć :D a co teraz robicie ? :) myśmy zaczeli bo nam się nudziło ;) pańcia zawsze wymyśla jakieś rozrywki :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 TU się pochwaliliśmy co umiemy + slalom gdy ja idę do tyłu :razz: a co teraz robicie ? :smile: Teraz usiłuję go nakręcić na frisbee, ale przeszkadza nam w tym pogoda, bo rudemu się nie chce za bardzo jak jest tak gorąco, a ja nie chcę, żeby mu się nie chciało, bo może mu się frisbee opatrzyć. Tak więc oczekujemy na większy chłodek :roll: myśmy zaczeli bo nam się nudziło ;-) pańcia zawsze wymyśla jakieś rozrywki :evil_lol: No i bardzo pięknie :multi: Dobra pańcia z Ciebie :lol: Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Tośka_m napisał(a): bo rudemu się nie chce za bardzo jak jest tak gorąco, a ja nie chcę, żeby mu się nie chciało, bo może mu się frisbee opatrzyć. Tak więc oczekujemy na większy chłodek :roll: :evil_lol: :evil_lol: tak my też czekamy na chłodek.. :roll: pozostają nam poranki i wieczory.. Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 biegnę polec Tośko i pragnę powiedzieć dobranoc.. DOBRANOC :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Tośka_m'] An3czka - nie na liska, tylko na żurawie, na które polowałam od kilku dni. A ten mały drań mi je spłoszył :mad: Glebę zaliczył bez dwóch zdań :evil_lol: Co za pies. To skandal, że spłoszył żurawie:shake:. No nie wiem co powiedzieć... :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 szkoda, ze jeszcze na rowerze nie jeździ hahaha super fotoski Quote
Tośka_m Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 An3czka - ja też nie wiedziałam co powiedzieć. Tylko na niego spojrzałam nienawistnie :evil_lol: Agabass - za krótkie nóżki na rower :shake: :lol: Dziękuję, witam i zapraszam częściej :multi: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Tośka_m']An3czka - ja też nie wiedziałam co powiedzieć. Tylko na niego spojrzałam nienawistnie :evil_lol: ...A on zrozumiał swój błąd:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ja jeszcze do tych dołów wróce:cool3: bo troche mnie nie było i jak glupie sie rozpisałyści:evil_lol: My tez mamy kwestie akcentowania komend szczekiem, ale największy problem to ze przestał sie skupiac i że znów musiałam wyciągnąc linke:shake: ech... a ja do klikania nie mam cierpliowści:eviltong: więc nie klikam:roll: Quote
Recommended Posts