Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 KaRa - dobry pomysł z tą nową galerią. Wywal brata i wklejaj :p Nathaniel - ... a jaki model piękny :cool3: Quote
aśka-od-dagona Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 no, prosze Ty juz sobie sama komplementy strzelasz:evil_lol: więc po co Ci jesteśmy potrzebni?:eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):no, prosze Ty juz sobie sama komplementy strzelasz:evil_lol: więc po co Ci jesteśmy potrzebni?:eviltong: Żeby moje zdjęcia podziwiać :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No, spoko:p tyle że one najpierw musza sie tu znaleźc:diabloti: Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Aśka - nie rób ze mnie potwora. To żarcik z tym modelem był :eviltong: To zdjęcie jest autorstwa Marysi... I zresztą nie pierwsze w mojej galerii :eviltong: Marysiu - no właśnie :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ja wiem ze nie pierwsze, w końcu one podpisane sa:lol: i żadnego potwora z Ciebie nie robie, po prostu zauważam rózne rzeczy:p Quote
bigos Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a): Jureja, KaRa, Marysiu, Bigos - musimy to jeszcze powtórzyć!! :multi: Czekam z niecierpliwością na fotki (Marysiu, tylko broń Boże nie wstawiaj proszę tej "metalowej" :evil_lol:) Cwaniara jestem, bo najbliżej domku miałam :cool3: dziewczyny mam nadzieję, że przeżyjecie długą jazdę! Bigos - smacznego obiadku życzę :razz: Ja tez czekam na hasło "Powtórka z rozrywki":evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na obiadek była schoarma w Sfinksie (mniam, mnaim jakie niezdrowe żarełko). Bigosek wszamał bułkę x2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Uwielbiam shoarmy z serem :loveu: Do Sfinxa was z psem wpuścili? :-o Quote
bigos Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):Uwielbiam shoarmy z serem :loveu: Do Sfinxa was z psem wpuścili? :-o Była z serkiem:lol: Z Bigoskiem siedzieliśmy na ogródku (po uprzednim zapytaniu kelnera) Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Mniam :loveu: Bigos padnięty był, to spokojnie poleżał pod stolikiem :cool3: A w którym Sfinxie jeśli można wiedzieć? Żeby z psem sobie pójść.. Quote
bigos Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):Mniam :loveu: Bigos padnięty był, to spokojnie poleżał pod stolikiem :cool3: A w którym Sfinxie jeśli można wiedzieć? Żeby z psem sobie pójść.. Bigosek i padnięty-nie ma mowy jak jest dużo ludzi i dużo pysznego mięska. Byliśmy w Sfinksie na Starym Rynku:lol: Quote
an3czka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Na zachętę :razz: A "metalową" wstawię oczywście :eviltong: Pozdrawiam Marysia i Una Śliczne!:loveu: Quote
Esfera Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 no no :evil_lol: jaki przystojniak :evil_lol: zmoczone i zadowolone futro rulez :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 An3czka - niestety nie mnie dziękować :lol: Esfera - zmoczone, zmęczone i karbowane :cool3: A Ty znowu się uczysz pilnie? :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):An3czka - niestety nie mnie dziękować :lol: Ale psisko Twoje!:evil_lol: Quote
Esfera Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a): Esfera - zmoczone, zmęczone i karbowane :cool3: A Ty znowu się uczysz pilnie? :evil_lol: :evil_lol: zmoczone, zmęczone, karbowane i wychuchane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taak staram się znów :cool3: widze że Ty Tośko także (?) :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 An3czka - ano tak, moje :lol: Choć dziś przez chwilę pańcię miał w nosie, a istniała tylko Marysia i aż dwa (ja mam jednego :cool1:) sofflite! :cool3: Esfera - wychuchane? Toż to wieśniak straszliwy, nie wyczesany i zabiedzony :evil_lol: Taaa... uczę się jak cholera... nie widać? :diabloti: Egzamin we wtorek, a nawet połowy wykładów nie przerobiłam. Niestety, nie jestem wzorową studentką :diabloti: Quote
Esfera Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):Esfera - wychuchane? Toż to wieśniak straszliwy, nie wyczesany i zabiedzony :evil_lol: Taaa... uczę się jak cholera... nie widać? :diabloti: Egzamin we wtorek, a nawet połowy wykładów nie przerobiłam. Niestety, nie jestem wzorową studentką :diabloti: wychuchane ! w wieśniaków naturze leży że zawsze wyglądają fantastycznie (:evil_lol: ) choć o to szczególnie nie dbają :evil_lol: ;) ;) heh ja też :diabloti: mam egzamin w środe i jeszcze nic nie dotknełam :diabloti: zbyt piękny łikend był :diabloti: Quote
Agamtb Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): wooooow piękna fotecka i model:loveu: Quote
Guciek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 foty mialy byc i nie ma ... :evil: ! :lol: Czym kolwiek jest metalowa fotka - my ja poprosimy :D Quote
Jureja Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 bigos napisał(a): A na obiadek była schoarma w Sfinksie (mniam, mnaim jakie niezdrowe żarełko). Bigosek wszamał bułkę x2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mniaam :p :lol: My też byśmy chciały iść na schoarme:placz: Quote
Tośka_m Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Jureja - następnym razem weźmiemy rudzielce, czarnuchy i czekolady na shoaremkę z serem :cool3: Quote
Tośka_m Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Esfera - zawsze jeszcze mamy nocki na "naukę" :evil_lol: Agamtb - dziękuję za komplementy a propos modela :cool3: Fotka piękna oczywiście, a jakże :loveu: Gucio - nie wiesz kobieto o co prosisz :diabloti: Quote
Jureja Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tośka_m napisał(a):Jureja - następnym razem weźmiemy rudzielce, czarnuchy i czekolady na shoaremkę z serem :cool3: O tak:multi: Quote
bigos Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tośka_m napisał(a):Jureja - następnym razem weźmiemy rudzielce, czarnuchy i czekolady na shoaremkę z serem :cool3: Ciekawe kto nas wpuści taka zgrają????Weźmiemy ich szturmem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts