Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

An3czka - faza lotu w pełnym cwale :cool3:

KaRa_TC - ależ on najprawdziwszy jest! Nawet jakbym chciała to nie umiałabym przerobić i zrobić zdjęcia w PSie, a takiej makiety łajki nie posiadam :lol:

Cola - dziękuję :loveu:

Esfera - ten uśmiech ma na celu pokazanie czarnego podniebienia. A każdy szanujący się psiarz wie, że jak pies ma czarne podniebienie, to jest groźny :evil_lol:
On wcale nie jest mięciutki, zdecydowanie nie tak jak malamuty ani husky. Ma raczej twardą, mocną sierść. Za to Ozzy jest mięciutki jak kaczuszka wyprana w perwolu :cool3:

Posted

[quote name='Tośka_m']
Esfera - ten uśmiech ma na celu pokazanie czarnego podniebienia. A każdy szanujący się psiarz wie, że jak pies ma czarne podniebienie, to jest groźny :evil_lol:
On wcale nie jest mięciutki, zdecydowanie nie tak jak malamuty ani husky. Ma raczej twardą, mocną sierść. Za to Ozzy jest mięciutki jak kaczuszka wyprana w perwolu :cool3:

no proszę jak to wychodzą sposoby na miękkość :evil_lol: :evil_lol:
w galerii Aśki od Dagona jest przepis na czarność :evil_lol:

'groźny' Gorbi :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

Alicja - łomatulu :crazyeye: Toż to Ozzy II :crazyeye: Ma takie same gały i nochal :loveu:

Esfera - hłe hłe ;) Ozzy w końcu śpi w ludzkim łóżku, więc chociaż niech miękki będzie :lol:
Przepis na czarność? Nie czytałam, muszę nadrobić ;)
Gorbi ma prześwity wyblakłej od słońca sierści na łopatkach i ogonie, co widać na zdjęciach Marysi. On jest burek podwórkowy, co cały czas na dworze siedzi, to niestety blaknie :roll:

Groźny jak diabli :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
P.S. A co wy dziewczyny z tymi linkami macie???

Moja to uciekinierka:shake: juz nie raz mi uciekla i prawie pod kolami byla wiec nie ryzykuje jej biegania luzem szczegolnie w miescie i bedzie na lince;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Moja to uciekinierka:shake: juz nie raz mi uciekla i prawie pod kolami byla wiec nie ryzykuje jej biegania luzem szczegolnie w miescie i bedzie na lince;)

Tylko żeby psiska się nie poplątały w tym "dzikim szale" spacerkowym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja mojego początkowo też tylko na lince puszczałam, bo zdarzało mu się ogłuchnąć, albo popędzić za jakąś interesującą suczką :cool3:
Teraz jesteśmy po kastracji i suczki już nie są takie super, a poza tym szkolenie też przyniosło efekty i już umiemy "do mnie" ;)

KRa_TC - nie obawiaj się, bo znad rzeki nie ma możliwości ucieczki na ulicę. Ale faktycznie, lepiej mieć linkę, niż potem się stresować i latać za psem :razz:

Posted

Gucio - smołą walnij to czarne będą jak diabli :evil_lol: Albo pobaw się w "Samych swoich" i zrób tak jak przemieniali tam wieprzka w dzika :cool3:

Aśka - lśnienie czarnej sierści to jest to, co tygrysy lubią najbardziej :razz:

Jestem po burzliwej nauce na jutrzejszy... znaczy się dzisiejszy :razz: ... egzamin i dla relaksu przejrzałam zdjęcia rudzielca. Oto wyniki :p

Co Ozzy robi na tym zdjęciu?
a) nic, byczy się jak zwykle,
b) warczy na wredne poznańskie gołębie obsrywujące nam parapet,
c) zobaczył swoją dziewczynę i za chwilę z radości będzie drapał szybę (i właściciel wywali nas za wyrządzone szkody),
d) odwala kawał porządnej roboty.

Posted

Tośka się zauczyła i znikło jej się :evil_lol:
:cool3: :lol:

Prawidłowa odpowiedźi: d) odwala kawał porządnej roboty.
Esfera - wygrałaś chłodziarko-zamrażarkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']:cool3: :lol:

Prawidłowa odpowiedźi: d) odwala kawał porządnej roboty.
Esfera - wygrałaś chłodziarko-zamrażarkę :evil_lol:

genialnie :cool3: :mdrmed: zawsze o takiej marzyłam !!!!!!!!!! :cool3: :evil_lol:

Posted

Żeby nie było, że ściemniam - Ozzy odwala kawał porządnej roboty pilnując strzeżonego parkingu. Żaden ruch na nim nie przejdzie jego uwadze, żaden kot się nie przekradnie pomiędzy autami bez jego wiedzy. Nic co jest na tym parkingu nie jest dla Ozziego obce :razz:

Esfera - uwielbiam słowo "chłodziarko-zamrażarka" :D

Posted

[quote name='Tośka_m']Żeby nie było, że ściemniam - Ozzy odwala kawał porządnej roboty pilnując strzeżonego parkingu. Żaden ruch na nim nie przejdzie jego uwadze, żaden kot się nie przekradnie pomiędzy autami bez jego wiedzy. Nic co jest na tym parkingu nie jest dla Ozziego obce :razz:

Esfera - uwielbiam słowo "chłodziarko-zamrażarka" :D

Ale z niej pracowita psina. Może u mnie też by popilnowała aut:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mogłaby poszukać jakiś etacik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bigos - etacik by się przydał. Może wreszcie by darmozjad zarobił na karmę :evil_lol:

Jakoś tak dzisiaj mnie melancholia dziwna dopadła, więc zdjęcia są adekwatne do mojego stanu ducha :p