Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']Esfera - oczywiście, że od Ozzy'ego Osbourna :ylsuper: A tak dokładniej, to od mojego poprzedniego psa, który miał na imię Merlin (po Mansonie oczywiście :ylsuper: ;) ). Jakoś tak stwierdziłam, że będę tematycznie nazywać swoje psy, no i tak zostało - od imion wokalistów :p
Merlin miał charakter iście swojego imiennika (demon totalny :diabloti: ), a Ozzy w najmniejszym stopniu nie przypomina szalonego Ozzy'ego ;)

hoh tak podejrzewałam, że chodzi o pana Osbourna :cool3: :diabloti:
powiem tyle - fenomenalnie :evil_lol: :evil_lol:
a co do Merlinka.. trzeba było wołać na niego Manson :diabloti: :diabloti: ;)

to zdjęcie jest super :evil_lol: :)
jestem w nim zakochana :loveu:

Posted

Marysia & Cola - no cóż, nie ukrywam, że zdjęcie jest z moich przepastnych zasobów archiwalnych ;) , bo niestety braknie mi nowych zdjęć czarnego :oops:

Esdera - jakbym go wołała Manson, to już w ogóle by rzeźnicko brzmiało - jak Charles Manson :nerwy:
Gorbi uwielbia jak ktoś jest w nim zakochany :loveu:

Posted

[quote name='Tośka_m']Pan i władca... sadu czereśniowego :cool3:

Jaki piękny czarnuch:loveu: czy to karelski pies na niedzwiedzie?
(o psach płónocy nie mam pojęcia:oops: )

macie ciekawe miejsca do spacerowania:cool3: u nas tylko pola:shake: .

Posted

Tośka_m-na spotkaniu będzie także kolezanka z 4 miesięczną psinką Toską (wyzełek niemiecki szorstkowłosy)

Dałam też znać na pw gochgoch od Hugo-wyżełka weimarskiego.
Ale bedzie "imprezka":evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
No,no to bedzie troche psiakow:cool3:. I nie zapomnijcie wszyscy wtedy o aparatach:razz:

Ja mam pozyczony, wię licze na was;)

Posted

Jureja - Gorbi to łajka rosyjsko-europejska. Praktycznie nie do rozróżnienia od karela dla ludzi nie siedzących w tych rasach, więc nie przejmuj się pomyłką ;)
Sad to jest ukochane miejsce Gorbiego, bo tam wreszcie może się wyszaleć bez smyczy na hektarowym ogrodzonym terenie :mdrmed:

KaRa_TC - Gorbi dziękuje za komplementy na temat jego urody :cool3:

Bigos - spraszaj ludzi, im więcej psów tym weselej :multi:

Z aparatem w moim przypadku będzie problem, bo do domu (czyli do rodziców na wieś) wracam dopiero za dwa tygodnie, a ojciec (do którego należy aparat) nie pożyczy mi go na tak długo, bo go potrzebuje w pracy :angryy: Jeszcze z nim pogadam, ale chyba wynik tej rozmowy jest z góry przesądzony :shake:

Posted

[quote name='bigos']Tośka_m-na spotkaniu będzie także kolezanka z 4 miesięczną psinką Toską (wyzełek niemiecki szorstkowłosy)

Ale fajnie moja mała będzie miała towarzysza prawie w tym samym
wieku:multi: .

Posted

Jureja napisał(a):
Ale fajnie moja mała będzie miała towarzysza prawie w tym samym
wieku:multi: .

Toska jest po prostu szalona. Wyprawia takie wariacje, że hej. Ale będzie ubaw:evil_lol:

Posted

Co to znaczy, że udaje?
To jest słodziak:loveu:

Ha ha... on właśnie na takie oczęta zarywa wszystkie panienki :cool3:

Jureja & Bigos - aż się boję :evil_lol: Psy się nam przynajmniej wyszaleją, padną i w domu będzie spokój :cool3:

Posted

[quote name='Tośka_m']Jureja & Bigos - aż się boję :evil_lol: Psy się nam przynajmniej wyszaleją, padną i w domu będzie spokój :cool3:
Chyba bede musiala dokupic jeszcze z 5metrow linki z tego co tu czytam:lol:

Posted

An3czka - oj tak, cwaności mu nie można odmówić :evil_lol:

Wiecie jak jego cwany łajkowaty charakterek się objawia w całej okazałości? Ucieczkami. Ale nie takimi bylejakimi, przez płot albo nie zamkniętą bramę. O nie, to byłoby poniżej jego godności. Gorbi zwiewa przez ok 50 metrowej długości rurę (kanał), której jeden koniec znajduje się w ogrodzie TZa, a drugi w ogrodzie pięknej bernardynki :cool3: Tylko że ta rura jest takiej średnicy, że normalna psychicznie łajka nigdy by do niej nie wlazła. Ponadto ta rura jest w ziemi zakopana tak, że ma kilka łuków, czyli nie widac jej końca. A ten gad włazi tam w tą czarną czeluść bez mrugnięcia okiem :diabloti:

KaRa_TC - 5 metrów? Tak z 20 to może i by było ok :razz:

Aśka - pomyślimy :cool3:

Guciek - ależ Ty monotematyczna :evil_lol: