bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tośka_m napisał(a):Tylko Merlin jest już za TM :-( :-( :-( :-( [']['][']['] P.S. Niedziela, godzina 15-sta. Do zobaczenia Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 bigos napisał(a)::-( :-( :-( [']['][']['] P.S. Niedziela, godzina 15-sta. Do zobaczenia Raczysko :-( Do zobaczenia!! :multi: Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Dla odmiany tych rudości teraz trochę czerni :razz: Tęsknota za knieją... Udaje słodziaka :razz: Wartownik Pan i władca... sadu czereśniowego :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Tośka_m'] Wartownik Jakie śliczne wiosenne kolorki :evil_lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Cola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 :evil_lol: :evil_lol: Marysiu, ubiegłaś mnie z tymi kolorkami :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Tośka_m']Esfera - oczywiście, że od Ozzy'ego Osbourna :ylsuper: A tak dokładniej, to od mojego poprzedniego psa, który miał na imię Merlin (po Mansonie oczywiście :ylsuper: ;) ). Jakoś tak stwierdziłam, że będę tematycznie nazywać swoje psy, no i tak zostało - od imion wokalistów :p Merlin miał charakter iście swojego imiennika (demon totalny :diabloti: ), a Ozzy w najmniejszym stopniu nie przypomina szalonego Ozzy'ego ;) hoh tak podejrzewałam, że chodzi o pana Osbourna :cool3: :diabloti: powiem tyle - fenomenalnie :evil_lol: :evil_lol: a co do Merlinka.. trzeba było wołać na niego Manson :diabloti: :diabloti: ;) to zdjęcie jest super :evil_lol: :) jestem w nim zakochana :loveu: Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Marysia & Cola - no cóż, nie ukrywam, że zdjęcie jest z moich przepastnych zasobów archiwalnych ;) , bo niestety braknie mi nowych zdjęć czarnego :oops: Esdera - jakbym go wołała Manson, to już w ogóle by rzeźnicko brzmiało - jak Charles Manson :nerwy: Gorbi uwielbia jak ktoś jest w nim zakochany :loveu: Quote
Jureja Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Tośka_m']Pan i władca... sadu czereśniowego :cool3: Jaki piękny czarnuch:loveu: czy to karelski pies na niedzwiedzie? (o psach płónocy nie mam pojęcia:oops: ) macie ciekawe miejsca do spacerowania:cool3: u nas tylko pola:shake: . Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Tośka_m-na spotkaniu będzie także kolezanka z 4 miesięczną psinką Toską (wyzełek niemiecki szorstkowłosy) Dałam też znać na pw gochgoch od Hugo-wyżełka weimarskiego. Ale bedzie "imprezka":evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No,no to bedzie troche psiakow:cool3:. I nie zapomnijcie wszyscy wtedy o aparatach:razz: Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):No,no to bedzie troche psiakow:cool3:. I nie zapomnijcie wszyscy wtedy o aparatach:razz: Ja mam pozyczony, wię licze na was;) Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Jureja - Gorbi to łajka rosyjsko-europejska. Praktycznie nie do rozróżnienia od karela dla ludzi nie siedzących w tych rasach, więc nie przejmuj się pomyłką ;) Sad to jest ukochane miejsce Gorbiego, bo tam wreszcie może się wyszaleć bez smyczy na hektarowym ogrodzonym terenie :mdrmed: KaRa_TC - Gorbi dziękuje za komplementy na temat jego urody :cool3: Bigos - spraszaj ludzi, im więcej psów tym weselej :multi: Z aparatem w moim przypadku będzie problem, bo do domu (czyli do rodziców na wieś) wracam dopiero za dwa tygodnie, a ojciec (do którego należy aparat) nie pożyczy mi go na tak długo, bo go potrzebuje w pracy :angryy: Jeszcze z nim pogadam, ale chyba wynik tej rozmowy jest z góry przesądzony :shake: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Tośka_m'] Udaje słodziaka :razz: Co to znaczy, że udaje? To jest słodziak:loveu: Quote
Jureja Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='bigos']Tośka_m-na spotkaniu będzie także kolezanka z 4 miesięczną psinką Toską (wyzełek niemiecki szorstkowłosy) Ale fajnie moja mała będzie miała towarzysza prawie w tym samym wieku:multi: . Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Jureja napisał(a):Ale fajnie moja mała będzie miała towarzysza prawie w tym samym wieku:multi: . Toska jest po prostu szalona. Wyprawia takie wariacje, że hej. Ale będzie ubaw:evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Co to znaczy, że udaje? To jest słodziak:loveu: Ha ha... on właśnie na takie oczęta zarywa wszystkie panienki :cool3: Jureja & Bigos - aż się boję :evil_lol: Psy się nam przynajmniej wyszaleją, padną i w domu będzie spokój :cool3: Quote
an3czka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Tośka_m'] Ha ha... on właśnie na takie oczęta zarywa wszystkie panienki :cool3: No i cwany z niego koleś:lol: Quote
KaRa_ Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Tośka_m']Jureja & Bigos - aż się boję :evil_lol: Psy się nam przynajmniej wyszaleją, padną i w domu będzie spokój :cool3: Chyba bede musiala dokupic jeszcze z 5metrow linki z tego co tu czytam:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Gorbi jest piękny:loveu: więcej psiaków:evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 An3czka - oj tak, cwaności mu nie można odmówić :evil_lol: Wiecie jak jego cwany łajkowaty charakterek się objawia w całej okazałości? Ucieczkami. Ale nie takimi bylejakimi, przez płot albo nie zamkniętą bramę. O nie, to byłoby poniżej jego godności. Gorbi zwiewa przez ok 50 metrowej długości rurę (kanał), której jeden koniec znajduje się w ogrodzie TZa, a drugi w ogrodzie pięknej bernardynki :cool3: Tylko że ta rura jest takiej średnicy, że normalna psychicznie łajka nigdy by do niej nie wlazła. Ponadto ta rura jest w ziemi zakopana tak, że ma kilka łuków, czyli nie widac jej końca. A ten gad włazi tam w tą czarną czeluść bez mrugnięcia okiem :diabloti: KaRa_TC - 5 metrów? Tak z 20 to może i by było ok :razz: Aśka - pomyślimy :cool3: Guciek - ależ Ty monotematyczna :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 A teraz moje ulubione zdjęcia Gorbiego: Uśmiech łajki Złap mnie jeśli potrafisz Quote
an3czka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Tośka_m'] Złap mnie jeśli potrafisz Ale pęd!:multi: Quote
KaRa_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ale z niego rumak:cool3: Wyglada jak sztuczny na tym zdjeciu:lol: Quote
Recommended Posts