Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tośka_m']

Ozzy and patol w wersji mini:

Ozzy i jego występ do konkursu pt. "najmocniejsze chlapanie, najgłośniejsze chrumkanie i najdziwniejsze trzymanie patola" :lol:

No nie...
Czemu ja dopiero teraz tu trafiłam?:oops: :roll:
Psina śliczna!:loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola - a faktycznie, czytałam już gdzieś o Twoim nowym pajączku :cool3: Jak się miewają? :razz: Ile one generalnie żyją? Czy jest jakikolwiek kontakt z takim pająkiem? Pytam, bom laik, a nie lubię czegoś nie wiedzieć :oops:

Esfera - zdjęcia Wiewióra nie mam. Tzn. jakieś tam są, ale analogowe i koszmarnej jakości. Na imię miał Wiewiór, tak dla przekory :evil_lol:

Walnij łacinę, ja uwielbiam ten królewski język :diabloti:

Ewelina - piękny, choć nie niebieski :loveu: Dziękuję :multi:

An3czka - no właśnie... dlaczego dopiero tu trafiłaś :mad: ;)
Oczy Gorbiego kłamią - on w stosunku do ludzi jest aniołem. Uwielbia być miziany przez wszystkich, a w szczególności przez nieznajomych. Taka z niego mała przylepka. Oczywiście tylko i wyłącznie wtedy, kiedy on ma na to ochotę, bo wszak jest łajką o bardzo niezależnej naturze :cool3:

Posted

Dziękujemy ,dobrze...jeszcze żyjemy :cool3: Potrafią dość długo żyć, samice przy dobrych warunkach do 20 lat, samce o wiele krócej.
Z moim poprzednim pajączkiem kontakt był dobry :loveu: robiła np. za broszke :cool3: albo wtulał się w moją nogę i spał jak ja czytałam książkę, ale najpierw robił obchód łóżka dookoła i potem do mnie przychodził :cool3:

Posted

Uwaga Poznaniacy!
W niedzielę o godzinie 11, nad Wartą przy moście Królwej Jadwigi (ten przy AWF) spotykają się dogomaniacy z psami (Bigos & Tośka :cool3: ). Zapraszamy serdecznie :multi:

Posted

Właśnie robię porządki na kompie i zauważyłam plik o dziwnej nazwie: "Pies". Zajrzałam i.... fotki Ozziego, gdy jeszcze Ozzim nie był, czyli pierwszy wieczór w naszym domu!!

Posted

[quote name='Tośka_m']
An3czka - no właśnie... dlaczego dopiero tu trafiłaś :mad: ;)

:eggface::eggface::eggface:
No yyyyyy... ten tego... yyy
[quote]
Oczy Gorbiego kłamią - on w stosunku do ludzi jest aniołem. Uwielbia być miziany przez wszystkich, a w szczególności przez nieznajomych. Taka z niego mała przylepka. Oczywiście tylko i wyłącznie wtedy, kiedy on ma na to ochotę, bo wszak jest łajką o bardzo niezależnej naturze :cool3:

Haha a nie wygląda!
Mimo wszystko, wolałabym go ominąć:evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']Właśnie robię porządki na kompie i zauważyłam plik o dziwnej nazwie: "Pies". Zajrzałam i.... fotki Ozziego, gdy jeszcze Ozzim nie był, czyli pierwszy wieczór w naszym domu!!

Czy on ma coś w sobie z Novej Scotii, czy mi sie zdaje?

Posted

No yyyyyy... ten tego... yyy

:nono: :evil_lol:

Haha a nie wygląda!
Mimo wszystko, wolałabym go ominąć:evil_lol:

No właśnie, wygląd jest mylący i nikt nie chce Gorbiego miziać, a on to tak uwielbia :loveu: Pani Grossek (hodowczyni kareli), którą spotykamy na różnych wystawach jest niezmiennie Gorbim oczarowana. Ze wzajemnością, bo czarnuch ją uwielbia i non stop doprasza się mizianka wpychając swoją wielką mordę na kolana i pod ręce :lol:

Czy on ma coś w sobie z Novej Scotii, czy mi sie zdaje?

Chciałabym, bo tollery uwielbiam i nawet kiedyś się czaiłam na posiadanie takowego :cool3:
Ozzy bardzo lubi wodę, tylko aporter z niego średniawy. Jak się bardzo przymruży oczy i wyobrazi się go wyższego to mógłby pod tollera podchodzić :lol:

Posted

dzień doberek Tośko :evil_lol: fajne te zdjęcia Ozziego (zastąpiły mi wiewiórke na którą czekałam :evil_lol: fotografujesz dalej owady ? :D ) :)

Posted

Tośka_m napisał(a):

Jak się bardzo przymruży oczy i wyobrazi się go wyższego to mógłby pod tollera podchodzić :lol:

On Faktycznie ma taki łebek trochę 'tollerowaty':p .Ale mnie bardziej liska przypomina;) .W każdym razie piękny jest:loveu: .

Mam nadzieję,ze bede miała go okazje obejrzeć na żywo w niedziele:cool3: .

Posted

Esfera - dzień doberek :lol: Piękniasty dzisiaj dzionek, nieprawdaż :loveu: ? Na pewno zamiast uczyć się pilnie wylegiwałaś się na słonku :nono: :lol:

Szukałam zdjęć Wiewióra i nigdzie nie mogę ich znaleźć :shake:

Wczoraj znalazłam świetnego robala, tzn. gąsienicę jakiegoś motyla taką straszliwie kudłatą czarno-rudą, ale nie wykazała chęci do współpracy i zdjęcia wyszły bidniutkie :mad:

Jureja - ja też mam nadzieję, że będziesz go miała okazję spotkać w niedzielę :cool3: Idziesz z małym czy dużym?

Posted

[quote name='Tośka_m']Esfera - dzień doberek :lol: Piękniasty dzisiaj dzionek, nieprawdaż :loveu: ? Na pewno zamiast uczyć się pilnie wylegiwałaś się na słonku :nono: :lol:

Szukałam zdjęć Wiewióra i nigdzie nie mogę ich znaleźć :shake:

Wczoraj znalazłam świetnego robala, tzn. gąsienicę jakiegoś motyla taką straszliwie kudłatą czarno-rudą, ale nie wykazała chęci do współpracy i zdjęcia wyszły bidniutkie :mad:

taaaaaa :evil_lol:
zero nauki - dużo natury :evil_lol: siedziałam dziś w lesie od 6 :evil_lol: oczywiście z moim potworem :evil_lol: bilans tego taki : pies zadowolony. Ja też. Pies mokry. Ja też. Pies w pokrzywach. Ja też. I zgubiliśmy smycz (nieukrywam że strasznie ubolewam nad stratą :shake: ) :roll: :evil_lol: ale ile wrażeń :evil_lol:
widze, że Ty też się do nauki nie kwapisz :evil_lol: :evil_lol: :nono:
tą gąsieniczke trzeba było czymś przekupić :cool3: winko jakieś czy coś :cool3: :evil_lol:
:)

Posted

[quote name='Tośka_m']
Jureja - ja też mam nadzieję, że będziesz go miała okazję spotkać w niedzielę :cool3: Idziesz z małym czy dużym?

Myśle,że z małym8) .a Ty zabierasz tez tego dużego?

Posted

a Ty zabierasz tez tego dużego?

Niee... Gorbi mieszka u mojego TZa, nie w Poznaniu.

On w stosunku do ludzi jest do rany przyłóż, ale w stosunku do psów to niekoniecznie :diabloti: więc pewnie i tak nie mógłby przyjść na grupowe psie spotkanie :razz:

Posted

Gucio - wszystko zależy od punktu widzenia :lol:

Esfera - oczywiście, że od Ozzy'ego Osbourna :ylsuper: A tak dokładniej, to od mojego poprzedniego psa, który miał na imię Merlin (po Mansonie oczywiście :ylsuper: ;) ). Jakoś tak stwierdziłam, że będę tematycznie nazywać swoje psy, no i tak zostało - od imion wokalistów :p
Merlin miał charakter iście swojego imiennika (demon totalny :diabloti: ), a Ozzy w najmniejszym stopniu nie przypomina szalonego Ozzy'ego ;)

Posted

[quote name='Tośka_m']Esfera - oczywiście, że od Ozzy'ego Osbourna :ylsuper: A tak dokładniej, to od mojego poprzedniego psa, który miał na imię Merlin (po Mansonie oczywiście :ylsuper: ;) ). Jakoś tak stwierdziłam, że będę tematycznie nazywać swoje psy, no i tak zostało - od imion wokalistów :p
Merlin miał charakter iście swojego imiennika (demon totalny :diabloti: ), a Ozzy w najmniejszym stopniu nie przypomina szalonego Ozzy'ego ;)

Po Merlinie Mensonie - juz się boję:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: ;)