Koma Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 "ale mi dobrze" :loveu: :loveu: :loveu: rude cudo :loveu: Quote
Behemot Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Sama rozkosz :loveu: Nic, tylko tulić i całować :loveu: Quote
Guciek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Oj jaki ten Gorbi zdolny jest :cool3: Marysiu - jakąś uparta Straż Leśną macie - ja jezdze i sie nie czepiają ... :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :crazyeye:no proszę jak się piesy w tropieniu ćwiczą ....mój to tropi suczki z cieczką :angryy:/ to też farba ;)/:evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Koma - rude, to i owszem, ale cudo? :cool3: Sonix - no to najwyraźniej masz przepiękną suńkę ;) Behemot - o tak, zwłaszcza, jak się przychodzi ze spaceru, a pies jest brudny jak nieboskie stworzenie. Czy wasze psy właśnie wtedy mają ochotę się poprzytulać albo uwalić na świeżej pościeli? :diabloti: Gucio - oj tak, zdolny jest niesłychanie :lol: Alicja - prawie jak farba :evil_lol: Na wystawie walentynkowej w Bydgoszczy Gorbi też miał okazję powęszyć za suczkową farbą. Ktoś wystawiał sukę w cieczce, która w dodatku była na ringu chwilę przed nami. Możecie sobie wyobrazić jak wyglądała nasza prezentacja na ringu :angryy: Pies z nosem przy ziemi i kompletnie ignorującym cały świat :angryy: Całe szczęście, że sędzina poznała się na urodzie psa i nam dała takie tytuły, że aż :loveu: Quote
Tośka_m Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Jako że niewiarek ze mnie jest straszliwy - nie wierzyłam w umiejętności mojego psa nawet ich nie sprawdzając. Mea culpa :shake: Chodzi mi o frisbee. Wyszłam z założenia, że skoro on jest taki mały, taki chudy (ne miał domu, nie miał budy :cool3:) [SIZE=2]i w dodatku średniawy z niego aporter, to frisbee jest nie dla niego. Jakże byłam w błędzie :razz: Przypadkiem całkiem znalazłam w piwnicy ludzkie, plastikowe frisbee. No i jak już je znalazłam, to chciałam sama siebie przekonać jak bardzo Ozzy je zignoruje. Jakże wielkie było moje zdumienie, gdy rudzielec dostał szału na punkcie talerza! :crazyeye: Quote
Tośka_m Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Czasami przynosił talerz w bardzo dziwaczny sposób :lol: A czasami nie przynosił wcale i obgryzał go sobie :razz: Quote
Sonix Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Świetne foty z freesbe :multi: Dobry z niego sportowiec :razz: Quote
anetta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 http://img76.imageshack.us/img76/5585/tnp10206330gr.jpg jaki jezorek wywaliny :loveu::loveu: Aaaahahahahahaha http://img145.imageshack.us/img145/7206/tnp10207669zv.jpg :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Cimi Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Tośka_m napisał(a): w dodatku średniawy z niego aporter, to frisbee jest nie dla niego. Jakże byłam w błędzie :razz: Ja też byłam w błędzie w przypadku mojego psa :lol:, bo nie sądziłam, że ten klocek będzie łapał je w powietrzu :lol:. Aż się miło zdziwiłam :lol:. Quote
Guciek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 http://img100.imageshack.us/img100/156/tnp10207537so.jpg :lol: :lol: jeszcze tylko krawat i gotowy .. :cool3: :lol: Quote
Tośka_m Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Sonix - dziękuję. Mam nadzieję zrobić z niego sportowca. Biedak nie wie w czyje łapy się dostał (maniaka aussie :diabloti:) Anetta - Ozzy ma bardzo intensywne sny - macha łapami, cały się trzęsie jakby za czymś gonił, szczeka, warczy, i się oblizuje :cool3: Alicja - a jego ulubionym sportem jest wyczynowy sen na czas (oczywiście im dłuższy tym lepszy) na różowym kocyku :razz: :lol: Cimi - pozdrowionka dla klocka, który sprzeciwia się prawom grawitacji :evil_lol: Gucio - ha ha ha :lol: On i bez krawata wystarczająco głupkowato wygląda :cool3: Quote
Tośka_m Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 W moim domu trwa remont (wieczny i nigdy nie skończony :cool3:). [SIZE=2]Okazało się, że Ozzy uwielbia remonty. A zwłaszcza malowanie :razz: Oto Ozzy osiągający prędkość nadświetlną: Jaki piękny kąt nachylenia na zakręcie: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 :klacz: :klacz: frisbee to jest to co pieski lubią :cool3: To teraz trzeba kupić takie dla piesków :cool3: My też się uczymy frisbee i bardzo to polubiliśmy :multi: Ekstra fotka, aż się prawie popłakałam ze śmiechu :lol: buhahha nadświetlny pies....dobry sportowiec Quote
Guciek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Tośka - on nie wygląda głupkowato! Toż to gentelmen w kazdym calu! i jaki chetny do malowania :lol: Quote
Sonix Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Widać, ze Ozzy jest nie tylko dobrym sportowce, ale ma tez smykałkę malarza :lol: Quote
Tośka_m Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Cola - frisbee dla psiaka właśnie zamawiam. Tylko bardzo żałuję, że nie udało mi się znaleźć Sofflite i muszę kupić plastiki. Mam nadzieję jednak, że Ozziemu nie będzie to przeszkadzało i da się nakręcić na plastik. Oby :razz: Dobrze, że mnie nie widać na zdjęciu z frisbee na szyi, bo byście mnie zobaczyły uchachaną i zaryczaną ze śmiechu :lol: Gucio - Ozzy do malowania jest pierwszy. Tylko czy z tego jego malowania wałek wyszedłby bez szwanku? :diabloti: Sonix - pies sportowo - budowlany :cool3: Za frisbee pogoni, zawaruje, pokój pomaluje :razz: Quote
Tośka_m Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Mały quiz - co zrobi pies, gdy chce wałek, a wałek... ... nie chce spaść pomimo natarczywego oszczekiwania: ... jest za wysoko aby pies z ciężkim zadkiem do niego doskoczył: Czekam na odpowiedzi :cool3: Quote
Guciek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 pies łapie wałek w pysk i ściąga go na ziemie??? albo próbuje wejść na drzewo? :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Takie cuś mi się dziś zaplątało pod obiektyw :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Oooo, mam "tego" więcej :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
wiska Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ej.ale to przeciez galeria ozzi'ego!!!!:mad: Tośka_m:Śliczny piesek!!!!!!!:cool3: :crazyeye: ;) Bardzo podobny do psa mojej babci,tylko,ze tamten jest podpalany!;) A wielkościowo to taki jak moja Tunia jest! Quote
Marysia_i_gończy Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 wiska napisał(a):Ej.ale to przeciez galeria ozzi'ego!!!!:mad: Przeczytaj jeszcze raz nagłówek galerii :mad: Quote
Recommended Posts