Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koma - rude, to i owszem, ale cudo? :cool3:

Sonix - no to najwyraźniej masz przepiękną suńkę ;)

Behemot
- o tak, zwłaszcza, jak się przychodzi ze spaceru, a pies jest brudny jak nieboskie stworzenie. Czy wasze psy właśnie wtedy mają ochotę się poprzytulać albo uwalić na świeżej pościeli? :diabloti:

Gucio - oj tak, zdolny jest niesłychanie :lol:

Alicja - prawie jak farba :evil_lol: Na wystawie walentynkowej w Bydgoszczy Gorbi też miał okazję powęszyć za suczkową farbą. Ktoś wystawiał sukę w cieczce, która w dodatku była na ringu chwilę przed nami. Możecie sobie wyobrazić jak wyglądała nasza prezentacja na ringu :angryy: Pies z nosem przy ziemi i kompletnie ignorującym cały świat :angryy:
Całe szczęście, że sędzina poznała się na urodzie psa i nam dała takie tytuły, że aż :loveu:

Posted

Jako że niewiarek ze mnie jest straszliwy - nie wierzyłam w umiejętności mojego psa nawet ich nie sprawdzając. Mea culpa :shake: Chodzi mi o frisbee. Wyszłam z założenia, że skoro on jest taki mały, taki chudy (ne miał domu, nie miał budy :cool3:) [SIZE=2]i w dodatku średniawy z niego aporter, to frisbee jest nie dla niego. Jakże byłam w błędzie :razz:
Przypadkiem całkiem znalazłam w piwnicy ludzkie, plastikowe frisbee. No i jak już je znalazłam, to chciałam sama siebie przekonać jak bardzo Ozzy je zignoruje. Jakże wielkie było moje zdumienie, gdy rudzielec dostał szału na punkcie talerza! :crazyeye:

Posted

Tośka_m napisał(a):
w dodatku średniawy z niego aporter, to frisbee jest nie dla niego. Jakże byłam w błędzie :razz:

Ja też byłam w błędzie w przypadku mojego psa :lol:, bo nie sądziłam, że ten klocek będzie łapał je w powietrzu :lol:. Aż się miło zdziwiłam :lol:.

Posted

Sonix - dziękuję. Mam nadzieję zrobić z niego sportowca. Biedak nie wie w czyje łapy się dostał (maniaka aussie :diabloti:)

Anetta - Ozzy ma bardzo intensywne sny - macha łapami, cały się trzęsie jakby za czymś gonił, szczeka, warczy, i się oblizuje :cool3:

Alicja
- a jego ulubionym sportem jest wyczynowy sen na czas (oczywiście im dłuższy tym lepszy) na różowym kocyku :razz: :lol:

Cimi - pozdrowionka dla klocka, który sprzeciwia się prawom grawitacji :evil_lol:

Gucio - ha ha ha :lol: On i bez krawata wystarczająco głupkowato wygląda :cool3:

Posted

W moim domu trwa remont (wieczny i nigdy nie skończony :cool3:). [SIZE=2]Okazało się, że Ozzy uwielbia remonty. A zwłaszcza malowanie :razz:

Oto Ozzy osiągający prędkość nadświetlną:

Jaki piękny kąt nachylenia na zakręcie:

Posted

:klacz: :klacz: frisbee to jest to co pieski lubią :cool3: To teraz trzeba kupić takie dla piesków :cool3: My też się uczymy frisbee i bardzo to polubiliśmy :multi:

Ekstra fotka, aż się prawie popłakałam ze śmiechu :lol:

buhahha nadświetlny pies....dobry sportowiec

Posted

Cola - frisbee dla psiaka właśnie zamawiam. Tylko bardzo żałuję, że nie udało mi się znaleźć Sofflite i muszę kupić plastiki. Mam nadzieję jednak, że Ozziemu nie będzie to przeszkadzało i da się nakręcić na plastik. Oby :razz:

Dobrze, że mnie nie widać na zdjęciu z frisbee na szyi, bo byście mnie zobaczyły uchachaną i zaryczaną ze śmiechu :lol:

Gucio - Ozzy do malowania jest pierwszy. Tylko czy z tego jego malowania wałek wyszedłby bez szwanku? :diabloti:

Sonix
- pies sportowo - budowlany :cool3: Za frisbee pogoni, zawaruje, pokój pomaluje :razz:

Posted

Mały quiz - co zrobi pies, gdy chce wałek, a wałek...

... nie chce spaść pomimo natarczywego oszczekiwania:

... jest za wysoko aby pies z ciężkim zadkiem do niego doskoczył:

Czekam na odpowiedzi :cool3:

Posted

Ej.ale to przeciez galeria ozzi'ego!!!!:mad:
Tośka_m:Śliczny piesek!!!!!!!:cool3: :crazyeye: ;) Bardzo podobny do psa mojej babci,tylko,ze tamten jest podpalany!;) A wielkościowo to taki jak moja Tunia jest!