Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta - czekam niecierpliwie na wieści!

Marysiu - ma dziwaczne, jedyne w swoim rodzaju umaszczenie :loveu:
Przepraszam Cię, że nie odp na esa, ale zapomniałam zapłacić rachunek i mi zablokowali połączenia wychodzące :oops:

[SIZE=2]Asiu - ależ jesteś monotematyczna :lol: :eviltong:

Anetta - a pokażę, pokażę :cool3: [SIZE=1]jutro

Posted

No dobra, już jest "jutro" ;)

Pierwszy spacerek po długiej jeździe do domu.

Kontakt pierwszego dnia!

Black Rider z dedykacją dla Asi!!:cool3:

Ulubiona pozycja Loci - pies udaje, że go wcale nie ma

Posted

No nie bardzo :placz: Koło południa to ja codziennie na uczelni siedzę teraz.
A dzisiaj i tak nie mogę, bo mam pierwszą jazdę (prawko robię) i muszę się przygotować psychicznie ;)
A tak ok.15...? Jutro...?

Posted

No to trzeba będzie uważać na przejściach dla pieszyć dziś na mieście :evil_lol: Powodzenia życzę, prawo jazdy to rzecz ważna, ale zrobienie kursu i zdanie egzaminu jest (a przynajmniej u mnie było) niestety okupione stresem. A i tak teraz uważam, że nie ma nic bardziej wkurzającego na drodze niż te cholerne Lunatyki, wlekące się 50 na godzinę ;)

Jutro o 15 mi pasuje jak najbardziej. Tylko wolałabym Wartę, bo nie chcę małej serwować na dzień dobry zbyt wielu atrakcji...

Posted

Ja mogę tak około 16-stej, bo robotę kończę o 15-stej i muszę ze Swarzędza dojechać. Poczekacie na Bigoska:roll:

Mój tel. 600 256 503 jakby coś:p

Posted

http://images34.fotosik.pl/10/fef582ad73321ddc.jpg CUDO! :loveu:

Z resztą jak już wcześniej pokazywałaś miot to i tak Loca mi się najbardziej podobała! Jak ja Ci zazdroszcze, że już masz wymażoną 'kulke kłaków' :oops:

...i ide sobie strzelić w łeb, że nie będe miała w tym roku mojego pyrcia :flaming:

:loveu: WIĘCEJ ZDJĘĆ TEGO CUDA! :loveu:

...spacerki nie obejmują Wrocławia może? :roll:

Posted

Ha, pogrzebałam w Twoim wątku i dobrze mi się wydawało - to właśnie Loca była moją ulubienicą (oczywiście oceniając ze zdjęć) :multi:

Tośka jak ja Ci zazdroszczę takiego przecudnego szczeniora! Wszyscy ostatnio takie słodkie szczeniorki mają :placz:

A jak Ozzy reaguje na małe pstrokate?
Weźmiesz go jutro?

Dla mnie może być ok. 16, nawet może lepiej. Tyle że zdjęć już się nie porobi za bardzo (chyba że będzie słońce, ale nie sądzę).

Posted

Toś, jeżeli jeszcze gdzieś się przez Was publicznie nie cieszyłam, to właśnie tutaj:cool3: Gratki, całusy i w ogóle wszystko co naj dla naszej ładniutkiej siostrzyczki. Powtórzę się, ale bardzo się cieszę, że maluchy trafiają do takich fajnych domków. Renata z Rudim są świetni, Elwira od Fajerki też, teraz jeszcze Ty wzięłaś małą, nic tylko umawiać się na spacerki po całej Polsce:diabloti:
I robić duuużo zdjęć kluchom, i tak za szybko rosną:mad:

Posted

Bigoski - dzięki za gratki!

Anza - na aussie czekam już od około 3 lat, więc nic mi nie mów o czekaniu :eviltong: Doczekasz się i Ty swojego ślicznego i wybitnie inteligentnego pyrka, z którym będziesz szaleć i wyżywać się szkoleniowo.
Wrocław to przepiękne miasto, jego jedyną wadą jest odległość od Poznania ;)

Marta - to może też coś małego i puchatego przygarniesz pod swój dach? :razz:
Ozzy małej na wstępie przygadał do słuchu dobitnie dając jej do zrozumienia kto jest tu panem i władcą; od czasu do czasu przypomina "małej" o zasadach dobrego wychowania, ale jak dotąd pięknie ignorują swoją obecność :p
Dziewczyny, ale ja jednak nie mogę jutro, wypadło mi szkolenie psiaka, a przy okazji jeszcze damy się pofocić Marysi. Może w środę?

Zakla - dzięki i tu. Wiesz sama, że to strasznie miłe tak w kółko czytać gratulacje, zachwyty, ochy i achy :loveu: Wszystkie Aquiloniski faktycznie trafiły do bardzo dobrych domów, nic tylko jeździć z odwiedzinami na kawki do braci i sióstr. Tylko że ta moja mała cholera to może być w niektórych domach ostro potraktowana na wejściu :diabloti:
Niestety pierwszy tydzień pobytu małej u mnie będzie bardzo skąpo udokumentowany, bo mój aparat jest w dalekich i ciepłych krajach :roll:

Anetta - lewe ma pół na pół niebiesko-brązowe, jak mówi Zakla.

Kara - chociaż z Dukiem Loca będzie mogła uprawiać ozikowe brutalne zabawy :diabloti: Trza się umawiać!

Cimi - dzięki! :lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']Marta - to może też coś małego i puchatego przygarniesz pod swój dach? :razz:

NIE. Nie teraz :-)
Mam to w planach na najblizsze 10 lat (chociaż małe akurat niekoniecznie będzie takie bardzo puchate... :razz: chociaż nic nie jest pewne), ale teraz - nic z tego :shake:

Ozzy małej na wstępie przygadał do słuchu dobitnie dając jej do zrozumienia kto jest tu panem i władcą; od czasu do czasu przypomina "małej" o zasadach dobrego wychowania, ale jak dotąd pięknie ignorują swoją obecność :p

A jak długo już ze sobą są? Ile to dni?

Dziewczyny, ale ja jednak nie mogę jutro, wypadło mi szkolenie psiaka, a przy okazji jeszcze damy się pofocić Marysi. Może w środę?

:placz:
Może być w środę.
To my pójdziemy obediencować sobie do Lasku.

Posted

łaaaa dopiero przeczytalam. alez piekna jest dziewczynka i to umaszczenie :loveu: normalnie nie moge sie doczekac fotek, fotek i jeszcze raz fotek,i sprawozdan ze szkolenia i filmikow i i .... :multi:

pozdrawiam