Anza&Hacker Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wracajcie, gdzie znikliście?! :placz: Quote
Tośka_m Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Jesteśmy, tylko wciąż bez nowych fotek :oops: Quote
nathaniel Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tośka_m napisał(a):Jesteśmy, tylko wciąż bez nowych fotek :oops: Wstyd:P A Little miss sunshine pojechała do Żakliny [ do Żwirka i Matrixa ] :P Quote
Tośka_m Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Wiem, że wstyd i wiem, że pojechała :eviltong: Quote
Pimpek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ozzy jest boski :loveu: Taki ładny,śliczny,kudłaty,mały rudzielec :cool3: I już cię mogę zapewnić że będę twoją stałą czytelniczką ;) Quote
Tośka_m Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Tina - macie, macie, ale zupełnie nie psie, to nie pokazuję. Działam ostatnimi czasy w innych płaszczyznach fotograficznych ;) Pimpek - miło mi gościć Cię w moich skromnych progach i zapraszam częściej! :multi: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tośka_m napisał(a):macie, macie, ale zupełnie nie psie, to nie pokazuję. Działam ostatnimi czasy w innych płaszczyznach fotograficznych ;-) Pokazuj :cool3: Quote
nathaniel Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tośka pokazuj, jestem łasa na dobre zdjęcia, obojętnie o jakiej tematyce :) Quote
Tośka_m Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Nooo doobra :cool3: Moje chłopaki nad morzem A to już moje abstrakcje Quote
Anza&Hacker Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ...pierwsze i ostatnie mnie urzekły! :loveu: ...że też Ty ciągle trafiasz na takie ładne "tła" :cool3: Quote
Pimpek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Super :cool3: Ale jak jutro w ciągu doby nie dasz fot Ozzego to.... no co mam ci zrobić ? Nic xD No ale dasz te foty Ozzego ?:cool3: Quote
olifka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Witamy Tośkową gromadkę:multi: Czy ciebie przypadkiem nie ma na forum o agility? Chyba jesteś bo kojarzę twoje cudowne fotki:loveu: http://img515.imageshack.us/img515/9893/tnkrzyzkopia2yn6.jpg Powalajace:loveu: Quote
Marta i Wika Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dawać więcej znad morza! Jeśli są przynajmniej w 10% tak fajne jak to pierwsze, to koniecznie chcę je obejrzeć :-) Quote
anetta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No, pierwsze i ostatnie boskie :mdleje::mdleje: Quote
Tośka_m Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Tina - dzięęęęęki :cool3: Anza - to te "tła" same mnie znajdują, w tym cały sekret ;) Pimpek - dam foty Ozziego jutro, zapraszam już dziś :) Sznaucerko - tak, jestem również na agility. Witam Cię w moich skromnych progach i dziękuję za miłe słowa :loveu: Marta - nadmorskie spróbuję wgrać jutro, ale nie obiecuję ich powalającego klimatu :p Anetta - dzięki! :oops: Marysiu - staram się, dzięki za docenienie :multi: Quote
bigos Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A jakie piękne foteczki:loveu::loveu::loveu: Tylko Ozzulca coś malo:eviltong: Quote
Tośka_m Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 W zeszłym tygodniu udało nam się wprosić na poznański trening agility, prowadzony przez Marysię (dziękuję jeszcze raz!). Jako, że ciężko byłoby jednocześnie biegać i pstrykać, tak więc moją pstrykawkę oddałam w ręce Piotra, który jest w związku z tym autorem poniższych zdjęć ;) Podczas gdy Marysia poświęcała nam swoją uwagę... ...Uniak warował w pełnym skupieniu z jednoznacznym wyrazem pyska ("kiedy wreszcie będziemy biegać??!!") ;) Piotr uwielbia szpice, więc Scooby był głównym tematem jego zdjęć :) A to już my: Trrrrrenujemy ;) Co się robi na treningu? Ignoruje psy ;) Quote
Marta i Wika Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ale Scooby urósł! :crazyeye: Fajne przeszkodki :razz: Quote
Anza&Hacker Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://img521.imageshack.us/img521/2746/tnp1110645qi9.jpg ...ahhhh te relacje pańcia - ukochany piesek! Idealnie uchwycone! :loveu: Quote
Jureja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ale Wam zazdroszcze tego treningu;).Super przeszkody:cool3:. A kiedy spacerek nad Wartą? Quote
Recommended Posts