Paskuda_Bandzior Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 A teraz to czekamy na nowe zdjęcia :D Quote
nathaniel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tośka ,a tak wogóle to co u Was słychać? Quote
Tośka_m Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Paula - nowe zdjęcia są, a owszem, ale w domu zostały :( Nathaniel - strasznie miło, że pytasz :loveu: Mam jakoś tak ostatnio strasznie zabiegane życie, kursuję non stop między Poznaniem a Piłą, więc spędzamy z rudym wieki w pociągach. W tym tygodniu Ozzik został w Pile, bo mama stwierdziła, że mi go po prostu nie odda i że chce się nim nacieszyć. Tak więc jestem słomianą wdową i nie muszę wstawać godzinę wcześniej, co akurat ogromnie mnie cieszy :lol: Szkolenie ostatnio zaniedbaliśmy i uczymy się tylko głupotek - targetowanie przedmiotów tylnymi łapami, wchodzenie tyłem na podwyższenia (pudełka, książki itp.) i kładzenia pyska na moje dłonie :) Quote
nathaniel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nie no głupotki... targetowanie tyłem...głupotka na jedną sesje :diabloti::mad: Quote
Tośka_m Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Nathaniel - na jedną, skąd wiedziałaś? ;) Miała być sama martwa natura, ale mi się Ozzy plątał przed obiektywem, to musiałam dać mu jakieś zadanie do wykonania ;) Quote
Marta i Wika Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Tośka_m napisał(a): Kompozycja świetna kolorystycznie :-) Quote
APSA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Piękne zdjęcie plątającego się Ozziego :loveu: . Quote
Marysia_i_gończy Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 APSA napisał(a):Piękne zdjęcie plątającego się Ozziego :loveu: Zgadzam się :loveu: Też mi się bardzo podoba :loveu: Quote
APSA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Trafiłam na żeńskie wydanie Ozziego!: http://83.13.226.146/~orion/index.php?option=com_zoom&Itemid=35&catid=155 Quote
Tośka_m Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Milena - ufam, że jest to pozytywne wow ;) Marta - jakoś tak obiekty mi się dobrały kolorystycznie :) Asiu - dziękuję :grins: tylko nie widzę tego żeńskiego odpowiednika Ozziego :shake: Marysiu - dziękuję za uznanie :oops: KaRa - dziękuję pięknie :grins: Jak już wpadłam w szał wstawiania (:cool3:) to pokażę wam jeszcze kogoś, kogo już daaaaawno w galerii nie było: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No właśnie:mad: Taki "światowy" pies, a tak go dawno nie było :evil_lol: Quote
APSA Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Też miałam zamiar upomnieć się o Pana Łajkę :lol: Teraz widać? Quote
Marta i Wika Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='APSA'] Hmm... może jakaś rodzina ;-) Quote
Tośka_m Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Paula - "światowy" pies pojawi się znowu w gazecie, taki światowy jest :cool3: Ależ ta suńka podobna do Ozziego! :crazyeye: Gdyby chłopak jeszcze mógł być tatusiem, to mogłabym stworzyć nową rasę rudzielców ;) Quote
AgaiPhara Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 dobry wieczór :lol: jaki fajny Ozzik na krzesełku :loveu: Jest może coś więcej "z serii"? Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Tośka_m']Paula - "światowy" pies pojawi się znowu w gazecie, taki światowy jest :cool3: A gdzie mu tym razem taki zaszczyt przypadnie i z jakiej okazji? :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Baaardzo ładne, wręcz śliczne! :loveu: My tu pierwszy raz, chciałam was zobaczyć i poznać :lol: ...bo jedziecie na obóz klikerowy prawda? :razz: Quote
Tośka_m Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga - ano mam coś jeszcze z tej serii, patrz niżej :cool3: Paula - będzie w "Psie" w artykule o poznańskich zwycięzcach ze światówki :p Anza - witam serdecznie w moich skromnych progach, zapraszam częściej :lol: (z tego co słyszałam będziemy nawet dzielić domek razem na obozie :razz: ) Quote
Anza&Hacker Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Tośka_m']Anza - witam serdecznie w moich skromnych progach, zapraszam częściej :lol: (z tego co słyszałam będziemy nawet dzielić domek razem na obozie :razz: ) Mnie też takie słuchy doszły - co więcej ku mojemu zdziwieniu - Hacker akceptuje wszystkie małe samce jakie spotyka w różnych pomieszczeniach:loveu:, więc myśle, że nie będzie na obozie z tym problemu, mimo że jest w 100% 'czerwony' :diabloti: Mam nadzieje, że dobrze się będziemy dogadywać no obozie :p ...a zdjątko naprawde cuuudne - gdzie Ty takie miejsce świetne znalazłaś? :-o Quote
nuuska Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Tośka_m'] Miała być sama martwa natura, ale mi się Ozzy plątał przed obiektywem, to musiałam dać mu jakieś zadanie do wykonania ;) No właśnia, chciałoby się powiedzieć "ładna martwa natura" ale tak nie powiem bo ta natura to chyba w gruncie rzeczy bardzo żywiołowa jest? :) Quote
Tośka_m Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Anza - my też będziemy czerwoni, ale to tylko prewencyjnie, na wszelki wypadek - lepiej ostrzegać niż potem mieć nieprzyjemności. Wierzę jednak, że nasze rudzielce się polubią. Nie będą mieli wyjścia :diabloti: A to "miejsce" to jest remontowana pracownia taty :lol: Nuuska - no niestety, Ozzik jest mniej żywiołowy niż bym chciała. Lubię dynamiczne, energiczne i zajmujące psy, a Oz bywa taki tylko od czasu do czasu i na krótko :p Quote
shangri_la Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no jestem wreszcie na dogo :razz: nadrabiam wasza galerie ( szkoda tylko ze ostatnio cos malo u was fotek, ale te co sa to po prostu powalaja :crazyeye: ) ja cie kobieto ty to masz talenta no :loveu: ta fotka jest po prostu dżenialna:cool3: hehe i nawet dawno nie ogladany mistrzunio- swiatowiec sie pojawil i jak wam fajnie, jedziecie na oboz klikerowy , mam nadzieje ze bedzie duzo fot i wogole pelen opis :evil_lol: ( ale to pewnie na wakacje jest ten oboz? ) no to ja czekam na wiecej fotek "Ozzikowo krzeselkowych" i pozdrawiam :lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No ja myśle, że się ładnie dogadają :p Jak lubisz dynamiczne i żywiołowe to z moim możesz sobie troche popracować - on pełen żywioł, chociaż jak jest ciepło to niestety łatwo się męczy, bo zbyt się grzeje skacząc i biegając z tą całą sierścią - ale może Ci się spodoba, ja się chcętnie czasem zamienie na obozie (poza zajęciami ovcourse) :cool3: shangri_la napisał(a): i jak wam fajnie, jedziecie na oboz klikerowy , mam nadzieje ze bedzie duzo fot i wogole pelen opis :evil_lol: ( ale to pewnie na wakacje jest ten oboz? )Obóz jest w weekend majowy, czyli już za 41 dni! :multi: Opisy będą - ja na pewno napisze całe dłuuugie wypracowanie jak rok temu :evil_lol: Quote
Recommended Posts