Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula - nowe zdjęcia są, a owszem, ale w domu zostały :(

Nathaniel - strasznie miło, że pytasz :loveu:
Mam jakoś tak ostatnio strasznie zabiegane życie, kursuję non stop między Poznaniem a Piłą, więc spędzamy z rudym wieki w pociągach. W tym tygodniu Ozzik został w Pile, bo mama stwierdziła, że mi go po prostu nie odda i że chce się nim nacieszyć. Tak więc jestem słomianą wdową i nie muszę wstawać godzinę wcześniej, co akurat ogromnie mnie cieszy :lol:

Szkolenie ostatnio zaniedbaliśmy i uczymy się tylko głupotek - targetowanie przedmiotów tylnymi łapami, wchodzenie tyłem na podwyższenia (pudełka, książki itp.) i kładzenia pyska na moje dłonie :)

• 2 weeks later...
Posted

Nathaniel - na jedną, skąd wiedziałaś? ;)

Miała być sama martwa natura, ale mi się Ozzy plątał przed obiektywem, to musiałam dać mu jakieś zadanie do wykonania ;)

Posted

Milena - ufam, że jest to pozytywne wow ;)

Marta - jakoś tak obiekty mi się dobrały kolorystycznie :)

Asiu - dziękuję :grins: tylko nie widzę tego żeńskiego odpowiednika Ozziego :shake:

Marysiu - dziękuję za uznanie :oops:

KaRa - dziękuję pięknie :grins:

Jak już wpadłam w szał wstawiania (:cool3:) to pokażę wam jeszcze kogoś, kogo już daaaaawno w galerii nie było:

Posted

Paula - "światowy" pies pojawi się znowu w gazecie, taki światowy jest :cool3:

Ależ ta suńka podobna do Ozziego! :crazyeye: Gdyby chłopak jeszcze mógł być tatusiem, to mogłabym stworzyć nową rasę rudzielców ;)

Posted

Aga - ano mam coś jeszcze z tej serii, patrz niżej :cool3:

Paula - będzie w "Psie" w artykule o poznańskich zwycięzcach ze światówki :p

Anza - witam serdecznie w moich skromnych progach, zapraszam częściej :lol:
(z tego co słyszałam będziemy nawet dzielić domek razem na obozie :razz: )

Posted

[quote name='Tośka_m']Anza - witam serdecznie w moich skromnych progach, zapraszam częściej :lol:
(z tego co słyszałam będziemy nawet dzielić domek razem na obozie :razz: )

Mnie też takie słuchy doszły - co więcej ku mojemu zdziwieniu - Hacker akceptuje wszystkie małe samce jakie spotyka w różnych pomieszczeniach:loveu:, więc myśle, że nie będzie na obozie z tym problemu, mimo że jest w 100% 'czerwony' :diabloti:

Mam nadzieje, że dobrze się będziemy dogadywać no obozie :p

...a zdjątko naprawde cuuudne - gdzie Ty takie miejsce świetne znalazłaś? :-o

Posted

[quote name='Tośka_m']

Miała być sama martwa natura, ale mi się Ozzy plątał przed obiektywem, to musiałam dać mu jakieś zadanie do wykonania ;)

No właśnia, chciałoby się powiedzieć "ładna martwa natura" ale tak nie powiem bo ta natura to chyba w gruncie rzeczy bardzo żywiołowa jest? :)

Posted

Anza - my też będziemy czerwoni, ale to tylko prewencyjnie, na wszelki wypadek - lepiej ostrzegać niż potem mieć nieprzyjemności. Wierzę jednak, że nasze rudzielce się polubią. Nie będą mieli wyjścia :diabloti:
A to "miejsce" to jest remontowana pracownia taty :lol:

Nuuska - no niestety, Ozzik jest mniej żywiołowy niż bym chciała. Lubię dynamiczne, energiczne i zajmujące psy, a Oz bywa taki tylko od czasu do czasu i na krótko :p

Posted

no jestem wreszcie na dogo :razz: nadrabiam wasza galerie ( szkoda tylko ze ostatnio cos malo u was fotek, ale te co sa to po prostu powalaja :crazyeye: )
ja cie kobieto ty to masz talenta no :loveu: ta fotka jest po prostu dżenialna:cool3:

hehe i nawet dawno nie ogladany mistrzunio- swiatowiec sie pojawil

i jak wam fajnie, jedziecie na oboz klikerowy , mam nadzieje ze bedzie duzo fot i wogole pelen opis :evil_lol: ( ale to pewnie na wakacje jest ten oboz? )

no to ja czekam na wiecej fotek "Ozzikowo krzeselkowych"
i pozdrawiam :lol:

Posted

No ja myśle, że się ładnie dogadają :p
Jak lubisz dynamiczne i żywiołowe to z moim możesz sobie troche popracować - on pełen żywioł, chociaż jak jest ciepło to niestety łatwo się męczy, bo zbyt się grzeje skacząc i biegając z tą całą sierścią - ale może Ci się spodoba, ja się chcętnie czasem zamienie na obozie (poza zajęciami ovcourse) :cool3:

shangri_la napisał(a):

i jak wam fajnie, jedziecie na oboz klikerowy , mam nadzieje ze bedzie duzo fot i wogole pelen opis :evil_lol: ( ale to pewnie na wakacje jest ten oboz? )
Obóz jest w weekend majowy, czyli już za 41 dni! :multi:
Opisy będą - ja na pewno napisze całe dłuuugie wypracowanie jak rok temu :evil_lol: