Tośka_m Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Rauni - a śniegu nas był. Całe dwa dni był :evil_lol: Aga - do garnka niestety nie dotarliśmy w owe dwa śnieżne dni :cool1: Apso - klikerowe psy rządzą z klikerowymi garnkami :lol: Milena - i pewnie tak się czuł, choć przez chwilkę :cool3: Marto - poszukaj dobrze, bo nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy taki osamotniony klikerowy garnek się znajdzie :cool3: Tina - Ozzy wlazł do niego wcale nie proszony, ale myślę, że zaprotestowałby przed byciem zamkniętym w nim. No, chyba że poświęciłabym na to kilka sesji ;) Tura - halooo.... :razz: Quote
Marta i Wika Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A może będziesz w Lasku Marcelińskim dzisiaj, dać Ozzy'emu szansę zmierzyć się z drugim rudym? ;-) A może jutro nad Wartą? :-) Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Tośka_m']Tina - Ozzy wlazł do niego wcale nie proszony, ale myślę, że zaprotestowałby przed byciem zamkniętym w nim. No, chyba że poświęciłabym na to kilka sesji ;-) Hihi...No to leć i mu rób foty w tym garnku :cool3::evil_lol: Quote
Tośka_m Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Marto - siedzimy teraz z rudym w Pile, więc odpadamy na jeszcze jakiś czas w kwestii spotkań poznańskich :shake: Pztm mój rudy to tamtego rudego wykształciucha arystokraty się nie umywa :evil_lol: Taura - zaraz nadrobię zaległości zimowe :cool3: Tina - garnka już dzisiaj nie było :niewiem: Quote
Tośka_m Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Zima w tym roku trwała jak dotąd u nas tylko dwa dni. Udało mi się nawet w tym czasie sfocić rudzielca i zorientowałam się tym samym, że to był nasz pierwszy wspólny śnieg :loveu: Ozzy ma nowego kumpla - szczeniaka sąsiadów. Obydwa rudzielce uwielbiają wspólne gonitwy, bitwy, tarzanie, gryzienie, warczenie, mordowanie i inne tego typu męskie zabawy :cool3: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Tośka_m'] Ale fajowe :cool3: [quote name='Tośka_m']Tina - garnka już dzisiaj nie było :niewiem: Dziwne...:shake: UFO ZABRAŁO :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Tina - UFO? Raczej nie - złomiarze pewno :razz: Taura - co dwa rudzielce to nie jeden :lol: Straaasznie dawno nie było żadnego quizu, nieprawdaż? ;) To jest ukochana zabawka Ozziego. Pytanie: Jakim zwierzaczkiem była owa zabawka? Utrudnienie: Odpowiedzi proszę udzielcać po łacinie :lol: Quote
AgaiPhara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Tośka_m'] wzrok Ozziego zdaje się mówić: Ale faaaajnego kumpla mi pańciuniu załatwiłaś!!! :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To jest ukochana zabawka Ozziego. Pytanie: Jakim zwierzaczkiem była owa zabawka? Utrudnienie: Odpowiedzi proszę udzielcać po łacinie :lol: Kaczuchus pospolitus w mundurkus ? :razz: Ach ta moja łacina :loveu: A śnieżno-rude zdjęcia super :multi: Quote
shangri_la Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 witajcie u nas też tylko 2 dni sniegu były ( i mam szczerą nadzieję, że tak pozostanie :diabloti:) ale widzę , że coś się udało na śniegu pofocić :evil_lol: bardzo fajny ten kolega Ozzulca, widzę, że już sie polubiły chłopaki :cool3: pozdrawiam Quote
Marta i Wika Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Tośka_m']Ozzy ma nowego kumpla - szczeniaka sąsiadów. Obydwa rudzielce uwielbiają wspólne gonitwy, bitwy, tarzanie, gryzienie, warczenie, mordowanie i inne tego typu męskie zabawy :cool3: No tak... Wikunia tutaj tęskni, oczy wypłakuje, odrzucając zaloty kolejnych arystokratów i wykształciuchów... a Ozzy w najlepsze ze szczeniakami się na śniegu zabawia i zupełnie już o niej zapomniał... :placz: Pytanie: Jakim zwierzaczkiem była owa zabawka? Utrudnienie: Odpowiedzi proszę udzielcać po łacinie :lol: Jeśli żółte coś zwisające w nienaturalnej pozycji jest fragmentem głowy lub dzioba, to też stawiam na Anas platyrhynchos. Quote
Tośka_m Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Hahaha, rozwaliłyście mnie :lol: To jest przecież wielce poprawnie polityczna galeria, nie ma w niej miejsca na Anas platyrhynchos :lol: To pomarańczowe to nie jest dziób ;) Quote
Tośka_m Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ok, 24 godziny minęły, quiz czas rozwiązać. Niestety moje drogie nie zgadłyście cóż to za zwierz uległ potędze zębów Ozziego :diabloti: Był to Lepus europaeus a to pomarańczowe jest szczątkami jego pięknej marchewki ;) W nagrodę dla uczestniczek - piękny wiosenny kwiatek: Quote
APSA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A czemuż to Daucus carota nie po łacinie? :mad: Piękna nagroda, warto było próbować :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Och dla mnie też ten kwiatek jest ?:lol: Quote
Tośka_m Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Asiu - ach przestań :evil_lol: Paula - ależ oczywiście!! :lol: Wiosennie kuszący, nieprawdaż? ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Och to bardzi mi miło :multi: Wiosennie kuszący kwiatek, dzisiaj w szkole mi świciło wiosennie kuszące słoneczko, a na dworze ziiiiiiimno :placz: Quote
Tośka_m Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Asiu - no dobra, biję się w pierś - jam zaczęła :eviltong: Paula - a co powiesz na dzisiejszą pogodę? :shake: Kwiatki nawet uschły :cool1: Tura - poprawię się, obiecuję ;) Quote
Asti Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Postanowiłam odwiedzić Tośkowa ferajnę :) Śliczny banner mnie do tego zachęcił :) Zdjęcia zimowe są cudowne! Gratuluję wprawnej ręki fotografa :) Będe zaglądać częściej! Quote
Tina.Sara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cześć ferajno!!!! :D Tośkowa! :cool3: Quote
nathaniel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było... :oops: Edit: Mówiłaś, że masz fioła na punkcie Łajek Popatrz jaki śliczny piesek w schronie w Rudzie Śląskiej http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19585&page=96 Quote
nuuska Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witamy witamy po długiej przerwie :) Śliczne śnieżno-rude foty:loveu:, ale na pewno nie są zeszłoroczne? ;) Szkoda że śniegu tak mało tej zimy. Quote
Tośka_m Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Asiu - łajka ukochana i pogratulowana :lol: Asti - witam starą znajomą w moich skromnych progach! :multi: Zaglądaj częściej, zapraszam serdecznie :) Tina - ano cześć od ferajny Tośkowej ;) Nathaniel - mówiąc szczerze to nie ja mam świra na punkcie łajek, tylko mój TZ ;) A faktycznie, psiak bardzo łajkowato-karelowaty :-o Nuuska - witam ponownie :multi: Foty jak najbardziej tegoroczne, zrobione w ciągu całych długich dwóch dni tegorocznej zimy :evil_lol: Quote
Recommended Posts