Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rauni - a śniegu nas był. Całe dwa dni był :evil_lol:

Aga - do garnka niestety nie dotarliśmy w owe dwa śnieżne dni :cool1:

Apso - klikerowe psy rządzą z klikerowymi garnkami :lol:

Milena - i pewnie tak się czuł, choć przez chwilkę :cool3:

Marto - poszukaj dobrze, bo nigdy nie wiadomo gdzie i kiedy taki osamotniony klikerowy garnek się znajdzie :cool3:

Tina - Ozzy wlazł do niego wcale nie proszony, ale myślę, że zaprotestowałby przed byciem zamkniętym w nim. No, chyba że poświęciłabym na to kilka sesji ;)

Tura - halooo.... :razz:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']Tina - Ozzy wlazł do niego wcale nie proszony, ale myślę, że zaprotestowałby przed byciem zamkniętym w nim. No, chyba że poświęciłabym na to kilka sesji ;-)

Hihi...No to leć i mu rób foty w tym garnku :cool3::evil_lol:

Posted

Marto - siedzimy teraz z rudym w Pile, więc odpadamy na jeszcze jakiś czas w kwestii spotkań poznańskich :shake: Pztm mój rudy to tamtego rudego wykształciucha arystokraty się nie umywa :evil_lol:

Taura - zaraz nadrobię zaległości zimowe :cool3:

Tina - garnka już dzisiaj nie było :niewiem:

Posted

Zima w tym roku trwała jak dotąd u nas tylko dwa dni. Udało mi się nawet w tym czasie sfocić rudzielca i zorientowałam się tym samym, że to był nasz pierwszy wspólny śnieg :loveu:

Ozzy ma nowego kumpla - szczeniaka sąsiadów. Obydwa rudzielce uwielbiają wspólne gonitwy, bitwy, tarzanie, gryzienie, warczenie, mordowanie i inne tego typu męskie zabawy :cool3:

Posted

Tina - UFO? Raczej nie - złomiarze pewno :razz:

Taura - co dwa rudzielce to nie jeden :lol:

Straaasznie dawno nie było żadnego quizu, nieprawdaż? ;)

To jest ukochana zabawka Ozziego.

Pytanie: Jakim zwierzaczkiem była owa zabawka?
Utrudnienie: Odpowiedzi proszę udzielcać po łacinie :lol:

Posted

To jest ukochana zabawka Ozziego.

Kaczuchus pospolitus w mundurkus ? :razz:
Ach ta moja łacina :loveu:

A śnieżno-rude zdjęcia super :multi:

Posted

witajcie
u nas też tylko 2 dni sniegu były ( i mam szczerą nadzieję, że tak pozostanie :diabloti:) ale widzę , że coś się udało na śniegu pofocić :evil_lol:

bardzo fajny ten kolega Ozzulca, widzę, że już sie polubiły chłopaki :cool3:

pozdrawiam

Posted

[quote name='Tośka_m']Ozzy ma nowego kumpla - szczeniaka sąsiadów. Obydwa rudzielce uwielbiają wspólne gonitwy, bitwy, tarzanie, gryzienie, warczenie, mordowanie i inne tego typu męskie zabawy :cool3:

No tak... Wikunia tutaj tęskni, oczy wypłakuje, odrzucając zaloty kolejnych arystokratów i wykształciuchów... a Ozzy w najlepsze ze szczeniakami się na śniegu zabawia i zupełnie już o niej zapomniał... :placz:

Jeśli żółte coś zwisające w nienaturalnej pozycji jest fragmentem głowy lub dzioba, to też stawiam na Anas platyrhynchos.

Posted

Hahaha, rozwaliłyście mnie :lol: To jest przecież wielce poprawnie polityczna galeria, nie ma w niej miejsca na Anas platyrhynchos :lol:

To pomarańczowe to nie jest dziób ;)

Posted

Ok, 24 godziny minęły, quiz czas rozwiązać. Niestety moje drogie nie zgadłyście cóż to za zwierz uległ potędze zębów Ozziego :diabloti:
Był to Lepus europaeus a to pomarańczowe jest szczątkami jego pięknej marchewki ;)

W nagrodę dla uczestniczek - piękny wiosenny kwiatek:

Posted

Asiu - no dobra, biję się w pierś - jam zaczęła :eviltong:

Paula - a co powiesz na dzisiejszą pogodę? :shake: Kwiatki nawet uschły :cool1:

Tura - poprawię się, obiecuję ;)

Posted

Postanowiłam odwiedzić Tośkowa ferajnę :) Śliczny banner mnie do tego zachęcił :)
Zdjęcia zimowe są cudowne! Gratuluję wprawnej ręki fotografa :) Będe zaglądać częściej!

Posted

Asiu - łajka ukochana i pogratulowana :lol:

Asti - witam starą znajomą w moich skromnych progach! :multi: Zaglądaj częściej, zapraszam serdecznie :)

Tina - ano cześć od ferajny Tośkowej ;)

Nathaniel - mówiąc szczerze to nie ja mam świra na punkcie łajek, tylko mój TZ ;) A faktycznie, psiak bardzo łajkowato-karelowaty :-o

Nuuska - witam ponownie :multi: Foty jak najbardziej tegoroczne, zrobione w ciągu całych długich dwóch dni tegorocznej zimy :evil_lol: