Tina.Sara Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 O BOZIU!!!!!!!! WYCAŁOWAĆ PYSZCZKA! :loveu: Quote
Tośka_m Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Paula - cieszę się, że Ci się podobają rudości :loveu: Aga - witam serdecznie w moich skromnych progach, zapraszam do nadrobienia zaległości i zaglądania jak najczęściej! :multi: Strasznie się cieszę, że pomimo niedoskonałości zdjęcie fotelowe Ci się podoba :oops: Miejsce zastane, niczego nie ruszałam, trochę pofociłam i nawet coś tam mi wyszło ;) Dzisiejsze zdjęcie zrobione też tam. Asiu - jak najbardziej działam na pozytywne wzmocnienie, więc zachęcona wstawiam dziś coś, co psem co prawda nie jest, ale jakoś tak mi ostatnio się popełniło i nawet podoba :p Tina.Sara - wycałowany :loveu: Taura - prawie jak Chuck :evil_lol: Quote
bigos Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tośka - jutro mamy spotkanie z Uną o 14-stej:ppiszesz się? Quote
Tośka_m Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Nie da rady, nie ma mnie w Poznaniu :shake: Quote
bigos Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tośka_m napisał(a):Nie da rady, nie ma mnie w Poznaniu :shake: :placz::placz::placz:szkoda Quote
Guciek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 http://img502.imageshack.us/img502/7973/tnp1060813qx9.jpg Mniejsza wersja amstaffa :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Tośko śliczne Ozziki, zwłaszcza portrecik i biegi :loveu: Ozzika na fotelu to powinnaś posłać na jakiś konkurs reporterski :multi: Pękniętą szklankę też - jest GENIALNA! :multi: :loveu: :klacz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Tośka_m Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Bigos - no niestety :-( Taura - prawie jak wiewiórka, prawie jak lis, prawie jak pies, prawie jak Chuck :evil_lol: Gucio - hahaha, że niby klata jak u amstaffa? :evil_lol: Marysiu - konkurs?! Ale jam amator okrutny, na konkursy się nie nadaję jeszcze :oops: Dziękuje za uznanie, w Twoich ustach jest ono miodem na me serce :loveu: Zrobilam lepsze ujecie z fotelem - http://www.onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=39456 Quote
KaRa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jaki straznik:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Tośka_m napisał(a): Strasznie się cieszę, że pomimo niedoskonałości zdjęcie fotelowe Ci się podoba :oops: dla mnie to zdjęcie jest doskonałe Tośka_m napisał(a): http://www.onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=39456 niesłychane miejsce. Masz może więcej zdjęć z tym klimatem? jest po-wa-la-ją-cy! to okno zaparowane, tekstura ścian, cienie - można prosić o więcej :cool:? Quote
Tośka_m Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 KaRa - normalnie pełną gębą :evil_lol: Aga - cieszę się ogromnie, że tak Ci sie podoba :oops: (co jest w nim nie tak - przepalone niebo - niestety nie mam żadnego filtra, zdjecie "leci" w prawo, model patrzy nie w tą stronę) Troszku jeszcze z tego dnia: Zdjęcie zrobione wczoraj, czyli 6 stycznia! Quote
Marta i Wika Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Niesamowite są te zdjęcia! Świetnie oddałaś tę poetykę opuszczonych miejsc, którą nie każdy czuje, a już mało kto umie uchwycić i przekazać. Quote
Rauni Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko się zgodzić - fantastyczne zdjęcia. Piękno rzeczy brzydkich... Quote
Tośka_m Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Marto - nie potrafie robic zdjec ludziom, ale opuszczone, samotne i zniszczone miejsca mnie przyciagaja... Rauni - dziekuje :oops: Asiu - dziekuje pieknie :oops: Tina.Sara - dziekuje slicznie :oops: Quote
MaRcy$=* Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Piękny piesek... A to ostatnie zdjęcie to po prostu poezja... :D:D:D Quote
KaRa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A ja kupiłam sobie teraz "Mojego psa" i widze a tam Twojego chłopaka Gorbi jest;) Quote
Guciek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gucio - hahaha, że niby klata jak u amstaffa? Cała postawa :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Tośka, a co tu tak pusto...? hmm? :cool3: Quote
Tośka_m Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Marcyś - witam w galerii i dziękuję za miłe słowa :multi: KaRa - ano nie da się ukryć - Gorbaczow debiutował na łamach MP :mdrmed: Gucio - postawa postawą, ale ten charrrrakter :diabloti: Aga - odkopałaś galerię z mroków nicości :Rose: Ozzy obecnie przebywa na feriach u moich rodziców, a ja się kujonizuję do sesji w Poznaniu zaniedbując rudzielca ogromnie :cool1: Dzisiaj przyjechałam na wieś i chcąc wynagrodzić Ozziemu dni bez pańci zabrałam się z nim na spacerek biegowy. W połowie dorwała nas zamieć i wróciliśmy bieli jak bałwanki, zmordowani niemożliwie, wybiegani (oboje :evil_lol: ) i szczęśliwi :shiny: A zaledwie dwa tygodnie temu nasze spacerowe tereny wyglądały tak: Oto znalezisko. W szczerym polu sobie leżące :p Złożyłam się żeby znalezisko obfocić, a mój genialny pies uznał, że skoro ja się tym czymś zainteresowałam to znaczy, że należy na tym czymś wykazać inwencję twórczą i popisać się klikerową kreatywnością :lol: Toteż pokrywka została pogryziona... ...zdeptana (dodatkowo okręcona tyłeczkiem wokół :shiny: ) ...a jak nic nie przyniosło oczekiwanego kliknięcia pies wlazł na garnek i się obraził... :lol: Quote
Rauni Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dobre :lol: Ale ja się pytam, gdzie śnieg? U was nie ma? Inna pora roku panuje? Zamień się! Quote
AgaiPhara Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 good to see you :multi: teraz poproszę garnek w zimowej scenerii :diabloti: Quote
milena182 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 te ostatnie jest genialne,wyglada na nim jaksołtys pilnujący wsi;):diabloti: Quote
Marta i Wika Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Tośka_m napisał(a): Kolejne romantyczne foto - Ozzy tęsknie wpatrzony w siną dal... A ten garnek super - czemu u nas takie nie leżą? Ja też chcę śniegowe zdjęcia :-) Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jaki maleńki garnuszek :evil_lol: mogłaś go tam wsadzić i przykryć :cool3: psa...nie garnek.. :cool3: Quote
Recommended Posts