Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula - cieszę się, że Ci się podobają rudości :loveu:

Aga - witam serdecznie w moich skromnych progach, zapraszam do nadrobienia zaległości i zaglądania jak najczęściej! :multi:
Strasznie się cieszę, że pomimo niedoskonałości zdjęcie fotelowe Ci się podoba :oops: Miejsce zastane, niczego nie ruszałam, trochę pofociłam i nawet coś tam mi wyszło ;) Dzisiejsze zdjęcie zrobione też tam.

Asiu - jak najbardziej działam na pozytywne wzmocnienie, więc zachęcona wstawiam dziś coś, co psem co prawda nie jest, ale jakoś tak mi ostatnio się popełniło i nawet podoba :p

Tina.Sara - wycałowany :loveu:

Taura - prawie jak Chuck :evil_lol:

Posted

Bigos - no niestety :-(

Taura - prawie jak wiewiórka, prawie jak lis, prawie jak pies, prawie jak Chuck :evil_lol:

Gucio - hahaha, że niby klata jak u amstaffa? :evil_lol:

Marysiu - konkurs?! Ale jam amator okrutny, na konkursy się nie nadaję jeszcze :oops: Dziękuje za uznanie, w Twoich ustach jest ono miodem na me serce :loveu:
Zrobilam lepsze ujecie z fotelem - http://www.onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=39456

Posted

KaRa - normalnie pełną gębą :evil_lol:

Aga - cieszę się ogromnie, że tak Ci sie podoba :oops: (co jest w nim nie tak - przepalone niebo - niestety nie mam żadnego filtra, zdjecie "leci" w prawo, model patrzy nie w tą stronę)

Troszku jeszcze z tego dnia:

Zdjęcie zrobione wczoraj, czyli 6 stycznia!

Posted

Marto - nie potrafie robic zdjec ludziom, ale opuszczone, samotne i zniszczone miejsca mnie przyciagaja...

Rauni - dziekuje :oops:

Asiu - dziekuje pieknie :oops:

Tina.Sara - dziekuje slicznie :oops:

Posted

Marcyś - witam w galerii i dziękuję za miłe słowa :multi:

KaRa - ano nie da się ukryć - Gorbaczow debiutował na łamach MP :mdrmed:

Gucio - postawa postawą, ale ten charrrrakter :diabloti:

Aga - odkopałaś galerię z mroków nicości :Rose:

Ozzy obecnie przebywa na feriach u moich rodziców, a ja się kujonizuję do sesji w Poznaniu zaniedbując rudzielca ogromnie :cool1: Dzisiaj przyjechałam na wieś i chcąc wynagrodzić Ozziemu dni bez pańci zabrałam się z nim na spacerek biegowy. W połowie dorwała nas zamieć i wróciliśmy bieli jak bałwanki, zmordowani niemożliwie, wybiegani (oboje :evil_lol: ) i szczęśliwi :shiny:

A zaledwie dwa tygodnie temu nasze spacerowe tereny wyglądały tak:

Oto znalezisko. W szczerym polu sobie leżące :p

Złożyłam się żeby znalezisko obfocić, a mój genialny pies uznał, że skoro ja się tym czymś zainteresowałam to znaczy, że należy na tym czymś wykazać inwencję twórczą i popisać się klikerową kreatywnością :lol:
Toteż pokrywka została pogryziona...

...zdeptana (dodatkowo okręcona tyłeczkiem wokół :shiny: )

...a jak nic nie przyniosło oczekiwanego kliknięcia pies wlazł na garnek i się obraził... :lol: