Paskuda_Bandzior Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Widze, że nie tylko Bandzior szaleje za Panem Jeżem :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Marto - to Wika śpi? :-o To nie budź, niech śpi dziecię i nie rozrabia :evil_lol: Bigos - a jeżyk cały i zdrowy, Oz traktuje go z szacunkiem i niczego nie odgryza :cool3: Za to moja współlokatorka dla jeżyka nie miała litości i nożyczkami pozbawiła go możliwości piszczenia :evil_lol: Czoko - witam serdecznie i zapraszam częściej w przerwach szaleństwa pracy :lol: Pracy jeszcze nie napisałam, dopiero zaczynam myśleć o jej wyglądzie, ale jak ją juz ukończę to z pewnością będzie można ją znaleźć w sieci. Tina.Sara - cześć ;) Jeż nie taki biedny, Oz go kocha :loveu: Taura - ząbki przystojne powiadasz? :cool3: Marysiu - dzisiaj rozmawiałam z profesorem odnośnie moich wizyt w stacji (mam nadzieję w miarę możliwości częstych i kilkudniowych), na które z radością przystał, jak również o Tobie i Twojej pomocy w dokumentowaniu mojej pracy i obecności w wolierach - jesteś mile widziana :grins: Agnisia - nasz jeżol też się ostatnio zgubił :-( Buty, meble i dywany posiadam w stanie nietkniętym :razz: Milena - 5 dni z jeżem - romantycznie :loveu: Paskuda - czyżby Bandzi też jeżował? :cool3: APSA - przekazuję świąteczne pozdrowienia od prof. Bereszyńskiego :x-mas: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Tośka_m']Marysiu - dzisiaj rozmawiałam z profesorem odnośnie moich wizyt w stacji (mam nadzieję w miarę możliwości częstych i kilkudniowych), na które z radością przystał, jak również o Tobie i Twojej pomocy w dokumentowaniu mojej pracy i obecności w wolierach - jesteś mile widziana :grins: :cunao: :cunao: :cunao: Czy mam już kupować soczewki? ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
APSA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 APSA - przekazuję świąteczne pozdrowienia od prof. Bereszyńskiego :x-mas: Ojej :oops: Dziękuję. I nawzajem :) Quote
an3czka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Tośka_m'] Świetnie dobrani kolorystycznie:lol: Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wszystkiego dobrego na Święta Ozzulki:tree1: Quote
Tośka_m Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Marysiu - nie zaszkodzi :cool3: APSA - pozdrowię przy najbliższej okazji :p An3czko - zielony to ulubiony kolor rudzielca; chłopak jest narcyzem i nawet zabaweczka ma pasować "do pyska" :lol: Bigos - wszystkiego dobrego również kochani! Moi drodzy dogomaniacy, życzę wam spokojnych Świąt, spędzonych w rodzinnej atmosferze, bez pośpiechu, celebrując wspólnie z najbliższymi spędzone chwile; masy prezentów pod choinką i pysznych potraw wigilijnych. Quote
Marta i Wika Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A gdzie jakieś świąteczno-zimowe foty Ozzulca? 8) Quote
Tośka_m Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Zimowe? Zimy brak za oknem, tylko szaroburobłotno, więc nawet mi się nie chce aparatu brać na spacery :roll: Za to mały bonusik - notka o Gorbim wraz ze zdjęciem jest w najnowszym Moim Psie, w artykule "Nasze najpiękniejsze" :bigcool: Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 u nas raniutko było śliczniutko :razz:, nawet zdążyłam porobić śnieżne fotki Hakersikowi, ale teraz jest o...kro...pnie...:shake: Życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Quote
milena182 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Tośka_m'] Za to mały bonusik - notka o Gorbim wraz ze zdjęciem jest w najnowszym Moim Psie, w artykule "Nasze najpiękniejsze" :bigcool: przeczytalam-gratuluje:evil_lol::cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hehe ja notke też już widziałam :D Quote
nathaniel Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a u mnie na zadupiu w kioskach mojego psa nie ma. byl w realu ,a el skitowalam to tak : przeciez moge kupic u nas, nie bede tego targac, bo bym to musiala chyba w zebach niesc. "to se poczekom". :placz: Quote
Tośka_m Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Leemonco - wszystkiego najnajnaj w Nowym! Mileno - dziękuję :grins: Paskudo - krótka, acz treściwa owa notka :cool3: Tauro - fajowsko :lol: Nathaniel - to biegusiem do najbliższego kiosku, nawet te 20 kilosów :evil_lol: Tina - a cześć, miło Cię widzieć :grins: KOCHANI! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM, NIECH BĘDZIE LEPSZY NIŻ STARY! :BIG: :laola: :knajpa: Quote
nuuska Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego najlepszego w nowym roku, zdrowia, szczęścia, roześmianego nochala dla rudzielca i rozmerdanego ogona i czego tam sobie jeszcze sami życzycie :) Quote
APSA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i żeby Ci się dobrze z współpracowało :grins: Quote
Tośka_m Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Nuuska - dziękujemy pięknie :loveu: Asiu - dziękuję, dziękuję :loveu: I żeby mnie nie zjadły bestie jedne :cool3: Dzisiaj zgralam z aparatu zdjecia gwiazdkowe, podziele sie z wami klimatem:p Uwielbiam męczyć martwą naturę ;) Gwiazdor, prezenty, choinka, pierniczki... nuuuuda.... Kominkowy Oz ;) Quote
milena182 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 przed ostatnie zdjecie jest przepiekne:cool3::loveu: Quote
Tośka_m Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Mileno - dziękuję :grins: Apso - bo święta taaakie nuuudne są :razz: Tino - dziękuję pięknie :mdrmed: Spacerkowe rudości... Portrecik Czekając na... Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 O jest, jest jest :loveu: :multi: Portrecik Te dwa mnie szczególnie urzekły :loveu: Quote
AgaiPhara Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 witam! pOOOOOOOwoli nadrabiam zaległości (choć wydaje mi się, że jest to już niemożliwe ;)) i podziwiam, rozmarzam się, jak widzę scenerię, w jakiej spędzacie czas - bajka, normalna bajka.. a to reporterskie zdjęcie mnie rozwaliło :multi: (i ta firana zahaczona o płot.. czaaad) Quote
APSA Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Śliczny model w pięknej scenerii :) (Serwuję Ci pozytywne wzmocnienie za wstawienie zdjęć ;)) Quote
Recommended Posts