Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marto - to Wika śpi? :-o To nie budź, niech śpi dziecię i nie rozrabia :evil_lol:

Bigos
- a jeżyk cały i zdrowy, Oz traktuje go z szacunkiem i niczego nie odgryza :cool3: Za to moja współlokatorka dla jeżyka nie miała litości i nożyczkami pozbawiła go możliwości piszczenia :evil_lol:

Czoko - witam serdecznie i zapraszam częściej w przerwach szaleństwa pracy :lol: Pracy jeszcze nie napisałam, dopiero zaczynam myśleć o jej wyglądzie, ale jak ją juz ukończę to z pewnością będzie można ją znaleźć w sieci.

Tina.Sara - cześć ;) Jeż nie taki biedny, Oz go kocha :loveu:

Taura - ząbki przystojne powiadasz? :cool3:

Marysiu - dzisiaj rozmawiałam z profesorem odnośnie moich wizyt w stacji (mam nadzieję w miarę możliwości częstych i kilkudniowych), na które z radością przystał, jak również o Tobie i Twojej pomocy w dokumentowaniu mojej pracy i obecności w wolierach - jesteś mile widziana :grins:

Agnisia - nasz jeżol też się ostatnio zgubił :-( Buty, meble i dywany posiadam w stanie nietkniętym :razz:

Milena - 5 dni z jeżem - romantycznie :loveu:

Paskuda - czyżby Bandzi też jeżował? :cool3:

APSA - przekazuję świąteczne pozdrowienia od prof. Bereszyńskiego :x-mas:

Posted

[quote name='Tośka_m']Marysiu - dzisiaj rozmawiałam z profesorem odnośnie moich wizyt w stacji (mam nadzieję w miarę możliwości częstych i kilkudniowych), na które z radością przystał, jak również o Tobie i Twojej pomocy w dokumentowaniu mojej pracy i obecności w wolierach - jesteś mile widziana :grins:

:cunao: :cunao: :cunao:

Czy mam już kupować soczewki? ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysiu - nie zaszkodzi :cool3:

APSA - pozdrowię przy najbliższej okazji :p

An3czko - zielony to ulubiony kolor rudzielca; chłopak jest narcyzem i nawet zabaweczka ma pasować "do pyska" :lol:

Bigos - wszystkiego dobrego również kochani!

Moi drodzy dogomaniacy, życzę wam spokojnych Świąt, spędzonych w rodzinnej atmosferze, bez pośpiechu, celebrując wspólnie z najbliższymi spędzone chwile; masy prezentów pod choinką i pysznych potraw wigilijnych.

Posted

Zimowe? Zimy brak za oknem, tylko szaroburobłotno, więc nawet mi się nie chce aparatu brać na spacery :roll:

Za to mały bonusik - notka o Gorbim wraz ze zdjęciem jest w najnowszym Moim Psie, w artykule "Nasze najpiękniejsze" :bigcool:

Posted

u nas raniutko było śliczniutko :razz:, nawet zdążyłam porobić śnieżne fotki Hakersikowi, ale teraz jest o...kro...pnie...:shake:
Życzymy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

Posted

[quote name='Tośka_m']
Za to mały bonusik - notka o Gorbim wraz ze zdjęciem jest w najnowszym Moim Psie, w artykule "Nasze najpiękniejsze" :bigcool:
przeczytalam-gratuluje:evil_lol::cool3:

Posted

a u mnie na zadupiu w kioskach mojego psa nie ma.
byl w realu ,a el skitowalam to tak : przeciez moge kupic u nas, nie bede tego targac, bo bym to musiala chyba w zebach niesc.

"to se poczekom". :placz:

Posted

Leemonco - wszystkiego najnajnaj w Nowym!

Mileno - dziękuję :grins:

Paskudo - krótka, acz treściwa owa notka :cool3:

Tauro - fajowsko :lol:

Nathaniel - to biegusiem do najbliższego kiosku, nawet te 20 kilosów :evil_lol:

Tina - a cześć, miło Cię widzieć :grins:

KOCHANI! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM, NIECH BĘDZIE LEPSZY NIŻ STARY! :BIG: :laola: :knajpa:

Posted

Nuuska - dziękujemy pięknie :loveu:

Asiu - dziękuję, dziękuję :loveu: I żeby mnie nie zjadły bestie jedne :cool3:

Dzisiaj zgralam z aparatu zdjecia gwiazdkowe, podziele sie z wami klimatem:p

Uwielbiam męczyć martwą naturę ;)

Gwiazdor, prezenty, choinka, pierniczki... nuuuuda....

Kominkowy Oz ;)

Posted

witam! pOOOOOOOwoli nadrabiam zaległości (choć wydaje mi się, że jest to już niemożliwe ;)) i podziwiam, rozmarzam się, jak widzę scenerię, w jakiej spędzacie czas - bajka, normalna bajka..

a to reporterskie zdjęcie mnie rozwaliło :multi: (i ta firana zahaczona o płot.. czaaad)