Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dzień dobry :D Jestem tu po raz 1 i straciłam dużo :/ Ale to jest super: :D:D:D:D Quote
Tośka_m Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Tina.Sara - witam serdecznie w galerii i dziękuję za miłe słowa na dzień dobry! :grins: No i oczywiście zapraszam częściej :cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tośka a myślisz że nie bede tu wchodzić? :cool3: Quote
Tośka_m Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Tina.Sara']Tośka a myślisz że nie bede tu wchodzić? :cool3: Mam cichą nadzieję, że będziesz :cool3: Quote
Tośka_m Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Honey napisał(a):Nie gadac ! Wklejac zdjecia ! :evil_lol: Hahaha :evil_lol: Czy aby za dużo ode mnie nie wymagasz? :cool3: Quote
Cimi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Tośka_m']Cimi - nie da się ukryć - cały pyszczek wraz z przyległościami (czyli aż do ogona) jest w piachu :loveu: A pewnie ! Dla mnie może być nawet w ziemii :loveu: :loveu:. Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witajcie kanionowe Ozzulki;) Kiedy organizujemy spacerek nad Wartą:razz: Czekam na propozycje:p Quote
Tośka_m Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Cimi - taa... a potem to, co się osypie z psa w domu wsypujemy do doniczek i robimy mini ogródek :evil_lol: Bigos - witajcie przeprowadzone Bigosy! :hand: Jutro mam wolne od 11:30 :cool3: Quote
nuuska Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jaki dynamizm na tym zdjęciu :cool3: A jesień faktycznie w kolorze rudzielca Ozzy'iego, albo rudzielec w kolorze jesieni ;) Quote
bigos Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Tośka_m napisał(a): Bigos - witajcie przeprowadzone Bigosy! :hand: Jutro mam wolne od 11:30 :cool3: Cholera mi pasuje czwartek lub następny tydzień W weekend w pracy (światówka) a dzisiaj podpisuję umowę Co Ty na to? Quote
Tośka_m Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 bigos napisał(a):Cholera mi pasuje czwartek lub następny tydzień W weekend w pracy (światówka) a dzisiaj podpisuję umowę Co Ty na to? W czwartek jestem na wystawie (Gorbi startuje, będzie miał aż 10 konkurentów :crazyeye:), w weekend w Pile, ale jakoś dogadamy się co do przyszłego tygodnia ;) Quote
bigos Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Tośka_m napisał(a):W czwartek jestem na wystawie (Gorbi startuje, będzie miał aż 10 konkurentów :crazyeye:), w weekend w Pile, ale jakoś dogadamy się co do przyszłego tygodnia ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Łał, to będziecie mieli na co popatrzeć:p:p:p Quote
Tośka_m Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 bigos napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Łał, to będziecie mieli na co popatrzeć:p:p:p No nareszcie będą inne łajki, bo jak dotąd na żywo widziałam tylko Gorbiego, jednego psa i jedną sukę. Będzie uczta dla oczu :loveu: Quote
Tośka_m Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 APSA - będą zdjęcia kiedyś tam :eviltong: [SIZE=2]Dinusia - dziękuję. Prośba będzie spełniona kiedyś tam :cool3: Quote
Rauni Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Hej, ja też w czwartek na wystawie, może się spotkamy? Quote
Tośka_m Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Bardzo chętnie! A zostajesz w Pozku na pozostałe dni wystawy? Quote
Rauni Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Właśnie głupio trochę, bo w czwartek wystawiam Vigo, na piątek muszę wracać do pracy, a na weekend znowu przyjeżdzam (i jeszcze nie wiem jak...) na pokazy agility z Sunday. Quote
Dinusia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Olga no to mam nadzieje ze wpadniesz do nas na spaniele w niedziele :) Quote
Tośka_m Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Rauni - no to będę Cię łapać na komę ;) Tina.Sara - ano bry :cool3: Leemonca - a dobry, zgadłaś! :lol: Dzisiaj byłam na spotkaniu sekcji kynologicznej na mojej uczelni i... za 2 tygodnie prowadzę miniwykład o psich sportach! Nie mogę się już doczekać:multi:, choć bojam się okrutnie :oops: Quote
Jureja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tośka_m napisał(a): Dzisiaj byłam na spotkaniu sekcji kynologicznej na mojej uczelni i... za 2 tygodnie prowadzę miniwykład o psich sportach! :multi: :multi:ja też nie moge się doczekać:p . Nie mogę się już doczekać:multi:, choć bojam się okrutnie :oops: Nie ma sie czego bojac nie jestesmy tacy straszni:evil_lol: .Chyba,że profesor też będzie:roll: . Quote
nuuska Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 O ja widzę, że wszyscy do Poznania się wybierają... chlip, trudno, sama tu na dogomani zostanę Quote
Recommended Posts