Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']Jesień już nastała... Nie da się ukryć. A w moim ogrodzie z nastaniem jesieni takie oto rzeczy się dzieją:

[quote name='Tośka_m']To są kucyki. Moi rodzice nigdy nie chcieli mi kupić kucyka, to sobie zrobiłam sama. I to nawet dwa :evil_lol:

Super ta jesień :multi: a kucyki są bombastyczne :loveu: :loveu: :loveu:
..aż sama nabrałam ochoty na zrobiebie takiego stffforka :cool3:

[quote name='Tośka_m']Sara

Do pyszczka jej w różowym :evil_lol:

Posted

Honey - dziękuję pięknie za komplement :grins: i proszę częściej :cool3: :oops:

Cola - wszak dziewczątko delikatne i efemeryczne, to i do pyszczka jej w różowym :lol: Polecam robienie kucyków. Pochwal się potem wynikami :cool3:

Posted

Z powodu komplikacji życiowych moja przyjaciółka jest zmuszona oddać swojego 5 letniego rodowodowego sznaucerka.
Pies mieszkał całe życie w bloku, jest spokojny, grzeczny, niezbyt absorbujący, nie domagający się dużych ilości ruchu, nieszczekliwy!!

Posted

Tura - dało się zrobić! :multi: Kumpela stanęła na głowie i może zatrzymać Szarego u siebie na pewno przez ten semestr. Co będzie potem się okaże, ale trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie jej komplikacji życiowych.

Esfero - przybyłaś! Stęskniłam się strasznie!! :buzi:
Toż to koniki, a nie Ozziki :eviltong: Na dogo bywam za często, ale ostatnio jakoś bez fot...
A piątek jadę do wilków :cool3:

Posted

O, jakie tu ładne zdjęcia pokazują :loveu:

A Frugolec w kolorystyce podobny do Szlufki, ale Szlufeczka to subtelna dziewczynka... no i wyraz twarzy ma mniej... hmmm, zawiadiacki ;)

Pozdrawiamy :lol:

Posted

O, dziękuję pięknie i serdecznie witam w skromnych progach mojej galerii :grins: zapraszając do ponownych odwiedzin :cool3:

Wieloma przymiotnikami można określać Frugolca, ale z pewnością "subtelny" to on nie jest :evil_lol:

Posted

No to wreszcie znalazłam troszkę czasu coby obejrzeć galerię od deski do deski i mnie zauroczyło zdjęcia rudzielca w koniczynkach. :loveu:
No i mam niespodziankę. Teraz wszyscy są w koniczynie :evil_lol:

(a jeśli się nie podoba to też bardzo proszę szczerze to powiedzieć, postaram się poprawić :D)

Pozdrawiam :)

Posted

Nuuska - banner jest przepiękny, dziękuję :bigcool:

Taura - zdjęcia rudego będą, owszem, ale dopiero najwcześniej w czwartek, bo co prawda aparat mam u siebie, ale niestety kabelek do kompa pozostał u rodziców, więc nie mam jak ich zrzucić :shake:

Dzisiaj przeżyłam jedną z największych przygód mojego życia - byłam w wolierze razem z watahą wilków konsumujących świeżo otrzymanego jelenia! Wrażenia nie do opisania... stałam tam dwa metry od najpiękniejszych drapieżników europejskich lasów rozdzierających swoją ofiarę. Cała się trzęsłam z emocji, wciąż nie mogę się otrząsnąć z tego niesamowitego uczucia...

Posted

Taura - zapraszam do STOBNICY :grins:

Marysiu - chciałam poczekać z relacją do czwartku, żeby ją od razu zilustrować (miałam aparat w wolierze! :multi:), ale nie mogłam się powstrzymać od wygadania się już dzisiaj :p

Ozziego wywaliłam z szafy, ale biedak leży przed nią, jęczy, drapie i patrzy na mnie z wyrzutem, że mu nie pozwalam nacieszyć nosa ;)

Posted

Tośka_m napisał(a):

Marysiu - chciałam poczekać z relacją do czwartku, żeby ją od razu zilustrować (miałam aparat w wolierze! :multi:), ale nie mogłam się powstrzymać od wygadania się już dzisiaj :p

To musiało być niesamowite, i jeszcze zdjęcia będą! :multi: Czekam z niecierpliwością, bo relację połknęłam jednym tchem.

Posted

zdjęcia koniecznie. kurce mieliśmy tam jechac z SKN kynologów podpinając się pod wycieczkę ludzi z mgr... no i oni pojechali a ja chora zostałam w domu:shake:. to chociaż SE na fotkach pooglądam :diabloti:
pozdrawiam

Posted

Marysiu - trzymam za słowo odnośnie (ilustrowanej :cool3:) magisterki :p

Nuuska - było niesamowicie; uczucie nie do opisania...

Nathaniel - zdjęcia będą najwcześniej w czwartek, bo nie mam u siebie kabelka do kompa i muszę czekać aż pojadę do rodziców.

Shangri - biedulko, mogłaś jechać chora :lol:

Reguły odnośnie wchodzenia do woliery z wilkami: okulary zdjąć, rękawiczki zdjąć, czapki z głów, ręce nie w kieszeniach, tylko widoczne, nie poruszać się zbyt gwałtownie i nie hałasować. To tak na przyszłość, żebyście wiedziały moje drogie ;)

Posted

Tośka_m napisał(a):
Marysiu - trzymam za słowo odnośnie (ilustrowanej :cool3:) magisterki :p

To JA trzymam za słowo :p

Tośka_m napisał(a):
Reguły odnośnie wchodzenia do woliery z wilkami: okulary zdjąć, rękawiczki zdjąć, czapki z głów, ręce nie w kieszeniach, tylko widoczne, nie poruszać się zbyt gwałtownie i nie hałasować. To tak na przyszłość, żebyście wiedziały moje drogie ;)

Dlaczego bez okularów?? :-o Ja bez okularów to ślepa jestem :-(

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Dlaczego bez okularów?? :-o Ja bez okularów to ślepa jestem :-(

No niestety okulary jako dziwny ludzki osprzęt są zabronione, bo mogą sprowokować agresję.
Ja też bez okularów jestem ślepa, wilka nie odróżniłabym od jamnika, ale Bogu dzięki są soczewki :evil_lol:

Posted

Dinusia - witam w galerii! :Cool!: Również było mi niezwykle przyjemnie was poznać :grins:

Shangri - wszak już pisałam, że zdjęcia będą najwcześniej w czwartek, bo muszę jechać do rodziców po kabelek do kompa :p