Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z okazji mojej drugiej łapki na dogomanii i mojego pełnoprawnego już w niej uczestnictwa ;) pokusiłam się o stworzenie galerii moich i niekoniecznie moich psiaków. Miłego oglądania :lol:

Oto Ozzy - moje czworonożne szczęście, które jest ze mną od trzech miesięcy, a bez którego nie umiem sobie już wyobrazić życia :loveu:

Pozujący:

Na tle wiosennego nieba:

Nieba ciąg dalszy ;)

Do mnie!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A oto mój drugi pies, ale taki raczej mentalny, bo formalnie należy do mojego TZa. Proszę państwa, oto król lasów i dzikich ostępów - Ardi Złaja Akteona, dla przyjaciół Gorbi :razz:

Uśmiech łajki:

Czy te oczy...

Posted

Teklunia - ależ zna swoją wartość, oj jak ją zna :cool3:

Stereo - on te dziki najzwyczajniej w świecie gania i oszczekuje. Taki z niego dzikarz :cool3: Łajki to nie są psy, które do wszystkiego co się rusza i biegnie wołają "pobaw się ze mną" :diabloti:

Klaudia - dziękuję pięknie :loveu:

Marlena924 - myślę, że da się to zrobić ;)

Gucio - ciekawe, dlaczego akurat Gorbiego więcej :evil_lol:

Posted

Gucio - ciekawe, dlaczego akurat Gorbiego więcej :evil_lol:

Sie goopio pytasz jak bys nie wiedziała :cool3: bo to Tośkowa łajka :lol: (dosłownie i w przenośni)

Posted

Guciek - przecież Ty masz prawie łajkę. Pamiętasz, jak zapytałam kiedyś czy w Twoim avatarze to łajka? :cool3: Tośki rules!!

:loveu: :loveu: :loveu: Kupcie mi łajke :loveu:
Nie mówiłabyś tak gdybyś znała jakąś łajkę :diabloti: Joke ;)

Posted

Pamietam, pamietam i zwabilo mnie do Galerii Twoich psiakow jedno zdanie na wątku o tańcu z psem ;-)

Nie mówiłabyś tak gdybyś znała jakąś łajkę :diabloti: Joke ;-)

No przecieć

Guciek - przecież Ty masz prawie łajkę. Pamiętasz, jak zapytałam kiedyś czy w Twoim avatarze to łajka? :cool3: Tośki rules!!

:lol:

Dawaj Gorbiego jeszcze! :lol:

Posted

Agnisia - ja do zrobienia galerii zbierałam się od początku mojego istnienia na dgm. Najwięcej nerwów mnie kosztowało zrobienie odsyłacza w podpisie (którego nota bene nadal się nie dorobiłam :lol: ), a wklejanie zdjęć mimo początkowych problemów okazało się naprawdę banalne, nawet dla takiego lajkonika komputerowego jak ja :razz:

Dziewczyny - nowe zdjęcia wkrótce.
Nie mogę dać ich wszystkich na raz, bo nie będzie czego już pokazywać :evil_lol: