Tośka_m Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Z okazji mojej drugiej łapki na dogomanii i mojego pełnoprawnego już w niej uczestnictwa ;) pokusiłam się o stworzenie galerii moich i niekoniecznie moich psiaków. Miłego oglądania :lol: Oto Ozzy - moje czworonożne szczęście, które jest ze mną od trzech miesięcy, a bez którego nie umiem sobie już wyobrazić życia :loveu: Pozujący: Na tle wiosennego nieba: Nieba ciąg dalszy ;) Do mnie! Quote
Tośka_m Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Zasłuchany w to, co Pańcia ma do powiedzenia :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 A oto mój drugi pies, ale taki raczej mentalny, bo formalnie należy do mojego TZa. Proszę państwa, oto król lasów i dzikich ostępów - Ardi Złaja Akteona, dla przyjaciół Gorbi :razz: Uśmiech łajki: Czy te oczy... Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kolorek trochę podobny do mojego Ozzulca alTwój ma więcej ciuszków na sobie ;) Quote
Tośka_m Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Oj tak, podobieństwa im nie można odmówić :lol: A propos ciuszków - w dalszych odsłonach jakieś się jeszcze przewiną :cool3: Quote
Tośka_m Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Gorbi w dziczej zagrodzie w Goraju ganiający biedne dziczki :diabloti: Quote
Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Tośka_m'] jejku, ten pies to uosobienie psiej dumy :p:p:p ta postawa, ten wzrok:loveu: widac ze zna chlopak swoja wartosc :lol: Quote
stereo Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Cudne :loveu: A co on robi z tymi dzikami? Moj to do wszystkiego, co się rusza, biegnie, "mówiąc": "pobaw się ze mną..." Quote
marlena924 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Piękne masz psiaczki :loveu: :loveu: WIęcej fotek :) Quote
Tośka_m Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Teklunia - ależ zna swoją wartość, oj jak ją zna :cool3: Stereo - on te dziki najzwyczajniej w świecie gania i oszczekuje. Taki z niego dzikarz :cool3: Łajki to nie są psy, które do wszystkiego co się rusza i biegnie wołają "pobaw się ze mną" :diabloti: Klaudia - dziękuję pięknie :loveu: Marlena924 - myślę, że da się to zrobić ;) Gucio - ciekawe, dlaczego akurat Gorbiego więcej :evil_lol: Quote
Guciek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gucio - ciekawe, dlaczego akurat Gorbiego więcej :evil_lol: Sie goopio pytasz jak bys nie wiedziała :cool3: bo to Tośkowa łajka :lol: (dosłownie i w przenośni) Quote
Tośka_m Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Zgodnie z życzeniami - oto więcej fotek ;) Gorbi - wiosenne, zalane łąki nadnoteckie: Quote
Guciek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Kupcie mi łajke :loveu: i powiedzcie mi ze umaszczenie nie jest podobne ... :lol: Quote
Tośka_m Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Guciek - przecież Ty masz prawie łajkę. Pamiętasz, jak zapytałam kiedyś czy w Twoim avatarze to łajka? :cool3: Tośki rules!! :loveu: :loveu: :loveu: Kupcie mi łajke :loveu: Nie mówiłabyś tak gdybyś znała jakąś łajkę :diabloti: Joke ;) Quote
Guciek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Pamietam, pamietam i zwabilo mnie do Galerii Twoich psiakow jedno zdanie na wątku o tańcu z psem ;-) Nie mówiłabyś tak gdybyś znała jakąś łajkę :diabloti: Joke ;-) No przecieć Guciek - przecież Ty masz prawie łajkę. Pamiętasz, jak zapytałam kiedyś czy w Twoim avatarze to łajka? :cool3: Tośki rules!! :lol: Dawaj Gorbiego jeszcze! :lol: Quote
Klaudia:-) Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 My też chcemy więcej fotek jednego i drugiego psiaka. Quote
Agnisia =) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agnisia =) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Też chciałam założyć galerie, ale po 1,5 godz. użerania się z komputerem zwątpiłam... Podziwiam wszystkich, którzy mają do tego cierpliwość =) Quote
Tośka_m Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Agnisia - ja do zrobienia galerii zbierałam się od początku mojego istnienia na dgm. Najwięcej nerwów mnie kosztowało zrobienie odsyłacza w podpisie (którego nota bene nadal się nie dorobiłam :lol: ), a wklejanie zdjęć mimo początkowych problemów okazało się naprawdę banalne, nawet dla takiego lajkonika komputerowego jak ja :razz: Dziewczyny - nowe zdjęcia wkrótce. Nie mogę dać ich wszystkich na raz, bo nie będzie czego już pokazywać :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Jak pies z kotem: Śpimy... Ups... Frugo chyba się budzi! O nie, on naprawdę się budzi... No to ja zmykam... Quote
Guciek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Frugo nie lubi Ozzeygo, ze ten tak ucieka? :lol: Super zdjecia! Quote
Recommended Posts