Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mikoada napisał(a):
Tylko niestety bez pomocy nie jesteśmy w stanie nic zorganizować, mamy tydzień na wyciągnięcie ok.30 psiaków, co jest niestety nierealne. Tak jak pisałam wcześniej Pyza mogłaby jechać do Krakowa środa lub czwartek za odpłatnością ok. 100-120 zł, może udałoby się połączyć transport innych psiaków, byłoby taniej, ale co później, może ktoś spróbuje znaleźć transport z Krakowa do Tarnobrzegu??

W tej chwili nie stać mnie na transport płatny! Stąd wolałabym załapać się na transport z Julia do Brzyścia!

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mikoada napisał(a):
o ile dobrze pamiętam, bo przyznam szczerze, że przy takiej ilości wątków zaczyna mi się już sporo mieszać, Julia jedzie do Brzyścia ze Śląska tak??

Tak, 1 sierpnia chyba, ale z wątku Rudaska, wiem, ze może mała będzie mieć od razu domek stały!

Posted

Rozmawiałam dzis z Klauduskiem o rysującej się możliwości ds w Gliwicach u skromnej miłej rodziny,(dorosły syn i mama) niestety nie mam możliwości sprawdzenia jak dalece sprawy zaszły wcześniej niż jutro rano. Potencjalni opiekunowie PYZY, bardzo wzruszeni jej sytuacją otrzymali tel Klauduska, bo przypadkiem jechali do Żywca. Mieli po drodze wpaść po Pyzę. Nie wiem jak się sprawy mają była to podróż służbowa i wszysto w takim układzie może sie zdarzyć. Dopiero rano będę się z nimi widzieć i mam nadzieję że są dalej zdecydowani zapewnić Pyzie bezpieczeństwo niezależnie od transportu. Jeśli cos sie zmienilo pozostaje plan pierwszy mielecki.

Posted

Moje drogie czy to o mnie chodzi:cool3: z tym transportem... Szkoda tylko ,że nikt do mnie z pytaniem czy jest taka możliwość nie napisał . .. Na wątek trafiłam przypadkiem i troszkę się zdziwiłam :razz:

Co do taransortu to wyjeżdżamy w sobotę o 9 rano... Wieziemy ze sobą dwa psy naszego prywatnego i bidę z Gliwickiego schronu... Ale skoro to mały szczeniak...
Jeśli dotarłby np. Katowic ok 9.30 to zabralibyśmy go do Brzyścia ... Nie ma problemu, tylko Cioteczki błagam uprzedzajcie ... muszę mieć czas żeby chłopa urobić...

Posted

[quote name='J_ulia']Moje drogie czy to o mnie chodzi:cool3: z tym transportem... Szkoda tylko ,że nikt do mnie z pytaniem czy jest taka możliwość nie napisał . .. Na wątek trafiłam przypadkiem i troszkę się zdziwiłam :razz:

Co do taransortu to wyjeżdżamy w sobotę o 9 rano... Wieziemy ze sobą dwa psy naszego prywatnego i bidę z Gliwickiego schronu... Ale skoro to mały szczeniak...
Jeśli dotarłby np. Katowic ok 9.30 to zabralibyśmy go do Brzyścia ... Nie ma problemu, tylko Cioteczki błagam uprzedzajcie ... muszę mieć czas żeby chłopa urobić...

Nikt nic nie pisał, bo np - ja nic podobnego nie knułam - jest taka jedna Pani co knuła :)
A poza tym Pyzy już nie ma...
Została zabrana...

Posted

[quote name='Klaudus__']Nikt nic nie pisał, bo np - ja nic podobnego nie knułam - jest taka jedna Pani co knuła :)
A poza tym Pyzy już nie ma...
Została zabrana...

zabrana czyli adoptowana????

Posted

dziewczyny, póki ktos tu jeszcze jest , knujemy :lol::lol::evil_lol:dalej a raczej marzymy o sposobach pomocy psiakom dziewczyn pszczyńskich, coś poknujemy i następny pies znajdzie przytulenie . Może agusia weżmie inna psine na dt jak tylko dotrze na miejsce? Szkoda by było aby zniknął znowu jakis inny psiczek , dziewczyny majae pełne ręce roboty a kasiorki brak. Knujemy wszystkie by super aktywnym cioteczkm pszczyńskim i punktowi pomóc rozlokować nieco z tej psiej rodzinki.