agusiazet Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mikoada napisał(a):Tylko niestety bez pomocy nie jesteśmy w stanie nic zorganizować, mamy tydzień na wyciągnięcie ok.30 psiaków, co jest niestety nierealne. Tak jak pisałam wcześniej Pyza mogłaby jechać do Krakowa środa lub czwartek za odpłatnością ok. 100-120 zł, może udałoby się połączyć transport innych psiaków, byłoby taniej, ale co później, może ktoś spróbuje znaleźć transport z Krakowa do Tarnobrzegu?? W tej chwili nie stać mnie na transport płatny! Stąd wolałabym załapać się na transport z Julia do Brzyścia! Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 o ile dobrze pamiętam, bo przyznam szczerze, że przy takiej ilości wątków zaczyna mi się już sporo mieszać, Julia jedzie do Brzyścia ze Śląska tak?? Quote
agusiazet Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mikoada napisał(a):o ile dobrze pamiętam, bo przyznam szczerze, że przy takiej ilości wątków zaczyna mi się już sporo mieszać, Julia jedzie do Brzyścia ze Śląska tak?? Tak, 1 sierpnia chyba, ale z wątku Rudaska, wiem, ze może mała będzie mieć od razu domek stały! Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ooooooo byłoby super. Jeżeli nie wypali DS to będziemy organizować transport do Julii :) Quote
TERESA BORCZ Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Rozmawiałam dzis z Klauduskiem o rysującej się możliwości ds w Gliwicach u skromnej miłej rodziny,(dorosły syn i mama) niestety nie mam możliwości sprawdzenia jak dalece sprawy zaszły wcześniej niż jutro rano. Potencjalni opiekunowie PYZY, bardzo wzruszeni jej sytuacją otrzymali tel Klauduska, bo przypadkiem jechali do Żywca. Mieli po drodze wpaść po Pyzę. Nie wiem jak się sprawy mają była to podróż służbowa i wszysto w takim układzie może sie zdarzyć. Dopiero rano będę się z nimi widzieć i mam nadzieję że są dalej zdecydowani zapewnić Pyzie bezpieczeństwo niezależnie od transportu. Jeśli cos sie zmienilo pozostaje plan pierwszy mielecki. Quote
mikoada Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 To w takim razie trzymam kciuki żeby jednak opcja DS się udała :) Quote
TERESA BORCZ Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 też bardzo trzymam kciuki, bo to opcja optymalna. Oboje bardzo byli wzruszeni losem małej. Quote
agusiazet Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Och, Pyzuniu, żeby Ci się poszczęściło!!! Kciuki zaciśnięte!!! I czekam na dobre wieści!!! Quote
Basia1968 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ja też trzymam kciuki i to mocnoooooooooooooooooo Quote
agusiazet Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Szkoda, że nie ma wieści:( Zaglądnę jeszcze wieczorem i chwilę mnie nie będzie! Quote
J_ulia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Moje drogie czy to o mnie chodzi:cool3: z tym transportem... Szkoda tylko ,że nikt do mnie z pytaniem czy jest taka możliwość nie napisał . .. Na wątek trafiłam przypadkiem i troszkę się zdziwiłam :razz: Co do taransortu to wyjeżdżamy w sobotę o 9 rano... Wieziemy ze sobą dwa psy naszego prywatnego i bidę z Gliwickiego schronu... Ale skoro to mały szczeniak... Jeśli dotarłby np. Katowic ok 9.30 to zabralibyśmy go do Brzyścia ... Nie ma problemu, tylko Cioteczki błagam uprzedzajcie ... muszę mieć czas żeby chłopa urobić... Quote
Klaudus__ Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [quote name='J_ulia']Moje drogie czy to o mnie chodzi:cool3: z tym transportem... Szkoda tylko ,że nikt do mnie z pytaniem czy jest taka możliwość nie napisał . .. Na wątek trafiłam przypadkiem i troszkę się zdziwiłam :razz: Co do taransortu to wyjeżdżamy w sobotę o 9 rano... Wieziemy ze sobą dwa psy naszego prywatnego i bidę z Gliwickiego schronu... Ale skoro to mały szczeniak... Jeśli dotarłby np. Katowic ok 9.30 to zabralibyśmy go do Brzyścia ... Nie ma problemu, tylko Cioteczki błagam uprzedzajcie ... muszę mieć czas żeby chłopa urobić... Nikt nic nie pisał, bo np - ja nic podobnego nie knułam - jest taka jedna Pani co knuła :) A poza tym Pyzy już nie ma... Została zabrana... Quote
MartynaP Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Klaudus__']Nikt nic nie pisał, bo np - ja nic podobnego nie knułam - jest taka jedna Pani co knuła :) A poza tym Pyzy już nie ma... Została zabrana... zabrana czyli adoptowana???? Quote
mikoada Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 MartynaP napisał(a):zabrana czyli adoptowana???? Hmmm za duże słowo, ktoś przyszedł sobie po szczeniaka i go dostał. Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 No nie wiem czy szczęście... Może mała niebawem wróci tam skąd została zabrana... Jak już nie będzie śliczną kuleczką... Quote
TERESA BORCZ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 dziewczyny, póki ktos tu jeszcze jest , knujemy :lol::lol::evil_lol:dalej a raczej marzymy o sposobach pomocy psiakom dziewczyn pszczyńskich, coś poknujemy i następny pies znajdzie przytulenie . Może agusia weżmie inna psine na dt jak tylko dotrze na miejsce? Szkoda by było aby zniknął znowu jakis inny psiczek , dziewczyny majae pełne ręce roboty a kasiorki brak. Knujemy wszystkie by super aktywnym cioteczkm pszczyńskim i punktowi pomóc rozlokować nieco z tej psiej rodzinki. Quote
Recommended Posts