Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet jesli bys ją wzięła w sierpniu to ja ją mogę u siebie tymczasować do tego 20 sierpnia.
Tylko transport Kraków - Tarnobrzeg
w razie czego podaje nr telefonu, bo teraz mało na dogo jestem
500 649 910

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu, maliznę mogłabym odebrać od Ciebie w okolicach 20 sierpnia, może dzień później. Jeszcze sama nie wiem jak wszytko sie ułoży!!! Ale odebrałabym na 100%. Czy ktoś nam pomoże w darmowym transporcie? I jeszcze ważne, czy malizna jest szczepiona na wirusówki?

Posted

właśnie o to samo miałam zapytać - bo w domu mam dwa psy i dwa koty. Agusia nie ma problemu, czy to 20 czy 22 sierpnia - ważne, że weźmiesz. Bo ja na długo nie moge miec trzeciego psiaka.

Posted

Rozumiem i wcale nie mam zamiaru Cię "wrobić" w szczeniaczka. Nawet nie wiem, czy uda się dla małej znaleźć, jakiś darmowy transport do Ciebie:( Pszczyna to pewnie na Śląsku.... moja wiedza geograficzna jest byle jaka nigdy nie lubiłam tego przedmiotu w szkole:) TRANSPORT DO TARNOBRZEGU BARDZO POTRZEBNY!!! Hm, nawet nie zapytałam, czy sunia mogłaby jechać. Ale pytam, mogłaby????

Posted

Założycielka wątku ma masę innych spraw do ogarnięcia m.in. taką http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY! i taką http://www.dogomania.pl/threads/189516-Rodzynek-staruszek-z-guzem-w-bardzo-z%C5%82ym-stanie!-Godziny-ma-policzone!?highlight=rodzynek a poza tym odebrała już dzisiaj ok 100 telefonów w sprawie jednej suni, której ogłoszenie ukazało się w Metrze...Czy nadal uważasz, że ma czas...Założyła ten wątek i chwała jej za to, ale może spróbujmy sami coś zorganizować...

Posted

Wybaczcie...
Zaraz zmienię tytuł.
Ale ja naprawdę do schronu czy wioząc gdzieś psy, czy u weta, czy kąpiąc Rodzynka, czy wogóle nie mam neta ze sobą...
Zaraz ogranę wątek...

Posted

mikoada napisał(a):
Założycielka wątku ma masę innych spraw do ogarnięcia m.in. taką http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY! i taką http://www.dogomania.pl/threads/189516-Rodzynek-staruszek-z-guzem-w-bardzo-z%C5%82ym-stanie!-Godziny-ma-policzone!?highlight=rodzynek a poza tym odebrała już dzisiaj ok 100 telefonów w sprawie jednej suni, której ogłoszenie ukazało się w Metrze...Czy nadal uważasz, że ma czas...Założyła ten wątek i chwała jej za to, ale może spróbujmy sami coś zorganizować...

Ja sama nic nie zorganizuję, bo jestem jeszcze cały tydzień w Anglii! Basia z Tarnobrzegu zadeklarowała się przetrzymać małą do 20 sierpnia, kiedy będę mogła ją zabrać. Wiem, że Basia 1 sierpnia jedzie do Tomaszowa i zahacza o hotelik u Donki, bo zamieszka tam nasz powodzianin Sambor, może wtedy mogłaby wziąć Pyzę, jakby ktoś ja dowiózł! Nie wiem i nie mam jak się z nią skontaktować telefonicznie, rozmowy na komórkę są drogie, ze skypa wydzwoniłam już tyle, podczas ratowania Agusia, że mąż truje mi do dzisiaj, gdzie te pieniądze zniknęły! Sorki uroki życia w obcym kraju:( Mogę podać na PW numer Basi, chyba mam, jeśli ktoś się zgodzi z nią porozmawiać!

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Wybaczcie...
Zaraz zmienię tytuł.
Ale ja naprawdę do schronu czy wioząc gdzieś psy, czy u weta, czy kąpiąc Rodzynka, czy wogóle nie mam neta ze sobą...
Zaraz ogranę wątek...

Nie mam żadnych pretensji, bo widzę ile biedactw jest w tej Pszczynie, że aż żal serce ściska:( Sorki, jeśli mój post zabrzmiał karcąco, to było niezamierzone!!!

Posted

Najważniejsze żeby dojść do zamierzonego celu, czyli pomóc tym biednym psiakom. Ja mogę do Basi zadzwonić, ale dopiero w przyszłym tygodniu...rozumiem, że chodzi o Tomaszów Mazowiecki, czy może o inny??