agusiazet Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ajrisz napisał(a):Niestety, Pani nie przyjechala. O, rzesz, znać też nie dała, że nie przybędzie? Skąd my to znamy:( Quote
BeaBono Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ajrisz napisał(a):Niestety, Pani nie przyjechala. Jej strata. Karol Mądraliński będzie pociechą kogoś innego. Ogłoszenia ma Karol od niedawna, trzeba być dobrej myśli. Właściwy domku - łap za telefon !!! Quote
Ajrisz Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Nawet nie dala znac. Szukamy zatem dalej. Dzis dalam ogloszenie do gazety, ma sie ukazac w piatek. Zobaczymy :) Quote
marra Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ajrisz napisał(a):Nawet nie dala znac. możecie mi wytłumaczyć jak tak można ?:shake: I dobrze, Karolek zasługuje na odpowiedzialny i dobry dom:loveu: Bedzię dobrze;) Quote
Ajrisz Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Karol wlasnie pojechal do swojego, nowego domu. Bedzie mial duzy ogrod i swoich ludzi, z dwojka dzieci, a takze przyjaciolke kotke. Mysle, ze bedzie szczesliwy. Dziekuje wszystkim za pomoc w szukaniu domku, wystawianie ogloszen, wsparcie etc. Jestescie super! Quote
agusiazet Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dobrze, że Karolkowi się udało. Nasz mielecki szczeniak Foksik właśnie wraca z adopcji, bo zachorował:( Quote
BeaBono Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Yuuuuuuchuuuuuuuuuu :multi::multi::multi::multi::multi: Cudowne wieści !!! Karolku - dużo szczęścia w nowym domku życzę :loveu: Ajrisz, podziękowania należą się Tobie, bo gdyby nie Ty, to nie chcę myśleć, co by się stało ze szkrabem :shake: For You :Rose: Quote
marra Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 HA widziałam że tak będzie !!:multi::multi: Karolek śliczności jest i znalazł napewno wspaniały dom;) Quote
Recommended Posts