Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karol to uroczy malec, najprawdopodobniej urodzony w Skarzynie (tam sie do nas 'przyplatal'), malej, poniemieckiej wsi na Mazurach. W chwili znalezienia, byl bardzo chudy i przerazliwie glodny - rzucal sie na wszystko co mozna nazwac jedzeniem - od suchej karmy po pomidory i suchy chleb. Ten fakt (oprocz oczywiscie, niezwyklego uroku osobistego) spowodowal, ze wrzucilismy go do auta i zabralismy do Lodzi.
Wiek Karola weterynarz okreslil na 3,5 miesiaca. Malec zostal zbadany, odrobaczony i odpchlony. Pierwszego dnia, byl troszke nieufny, ale w tej chwili bawi sie, aportuje, zaczepia inne psy. Jest przyjacielsko nastawiony zarowno do ludzi, jak i innych zwierzat. Uczymy go czystosci, spania w klatce (to juz wychodzi mu perfekcyjnie), a takze podstawowych komend. Socjalizujemy - odwiedza lodzkie hipermarkety, a dzis mial mozliwosc zwiedzac warszawskie Okecie :) Lubi podrozowac.
Szukamy dla Karolka dobrego domu, moze mieszkac zarowno w ogrodzie, majac przytulna bude, jak i zyc w miescie. My, mimo szczerych checi, nie mozemy go zatrzymac - trzy psy w malym mieszkaniu to juz stanowczo za duzo :)
W razie potrzeby, mozemy Karolka dowiezc (w granicach 200km)
Wszystkich zainteresowanych adopcja Karola prosimy o kontakt:
abs20@wp.pl
788 - 634 - 416
Troche zdjec zrobionych w dniu znalezienia:

Posted

nie ma za co; opis, zdjęcia... wszystko było, więc się zbytnio nie musiałam wysilać ;)
poza tym mam słabość do "antenek" z białą końcówką :cool3:

domki dzwonić :mad:

Posted

no w tłumaczeniu to jestem noga, ale spróbuję:

1) podświetlamy lewym przyciskiem banerek na wątku albo w czyimś podpisie, prawym przyciskiem klik , potem lewym klikamy kopiuj

2) klikamy: operacje - edytuj swój profil - edytuj sygnaturę

3) wklejamy (prawym wklej na niebieskim polu)

4) zapisz sygnaturę

Posted

ooooo nie, Karolek mnie rozwalił na łopatki:loveu::loveu::loveu: co za śliczny piesek,jestem pewna że znajdzie domek bardzo szybko !;)

Posted

Wlasnie dzwonila Pani z okolic, i jest zainteresowana Karola. O 18 ma przyjechac, z zamiarem adopcji. Juz teraz jest nam bardzo przykro, tzn. cieszymy sie, ze bedzie mial domek, ale szkoda, ze nie z nami :( Gdybysmy mieli wieksze mieszkanie, to nie byloby zadnego problemu. A w tej chwili, kawalerke, plus nasze dwa bordery... sasiedzi, juz sie dziwnie patrza :/
Zdam relacje po rozmowie z Pania.