Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jest jakiś pomysł jak pomóc suni i jej maluszkom ?
Bo jak rozumiem, to na ten moment ani nie można ogłaszać suni ani szczeniaczków, bo są za małe i cała psia rodzinka musi być razem.
Ale jak one tam pojadą do tych Mysłowic to koniec będzie z nimi :(.

Czego w takim razie szukać ? Jak pomóc ?

Posted

Ja rozsyłałam wątek do osób oferujących DT na śląsku i również do wielu innych, pomagała również wtatara, ale jak na razie nikt nie może ich przyjąć :( Może znacie kogoś kto pomógłby całej rodzince??

Posted

[quote name='MartynaP']dostałam PW ale jak wiekszosc DT dac nie moge :(
mam 5 kociat i niemoge ich wyadoptowac,nikt nie dzwoni :(
ale proszę może ogłoszenia- juz nie wyrabiamy

Posted

To jest 360 zł/m-c , mamy niespełna tydzień na pomoc, można spróbować, ale szczerze wątpię, że uzbieramy takie pieniądze w tak krótkim czasie. Chyba, że macie inne doświadczenia w tym temacie.

Posted

Jaka duża jest sunia ?
I czy jest jakiś banerek ?

Tutaj link do wątku hoteliku:
http://www.dogomania.pl/threads/172308-Domowy-hotelik-dla-potrzebuj%C4%85cych-psiak%C3%B3w%28zdj%C4%99cia-str.-1%29.

Nie wiem czy ta sunia z małymi też się kwalifikuje do wywózki, ale jeśli tak, to ona nie ma tam w Mysłowicach szans.
Skoro nie ma żadnego DT darmowego czy za karmę, to może ten hotelik jej uratuje życie.
A może to łatwiej pomagać i zbierać pieniążki jak wiadomo na co się zbiera i jaka jest możliwa pomoc.

Posted

mikoada napisał(a):
Banerka niestety nie mamy. Ja suni na żywo nie widziałam, tylko Klaudus_ , na zdjęciach wygląda na sporą.

No właśnie tak się zastanawiam czy ona nie jest przypadkiem dość duża.

Posted

Kurza girka, od 2-go mam urlop, ale w domu dwie sunie (w tym jedna duża - ONka i jedna szczenię jamnicze) i psa plus dwa koty - mamy broniącej maluchów w tym towarzystwie nie widzę... :( Mam wrażenie, że rzeczywiście tylko hotelik wchodzi w grę. Niestety, maluchy będą do adopcji dopiero za minimum 7 tygodni! Wiem, że to zdanie nie spotka się z aprobatą, ale nie mając wyboru i wizję schronu, maluszki niepotrzebnie zostały na tym podłym świecie :(

Posted

Tinka i jej maluszki zbierają na hotelik, tam w Mysłowicach nie mają szans.
To kwota ok. 360zł.
Ale czy się uda w tak krótkim czasie ?
Czy zdążą :( ?

Posted

dzięki za zaproszenie. rzeczywiście biedactwa wszystkie 3 :( trzeba je niezwłocznie umieścić w hoteliku, ja na tę chwilę mogę dać 10zł ale to nic nie zmienia..