Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mikoada napisał(a):
W pierwszej kolejności to trzeba by zabrać stamtąd sunię i maluchy, zaraz będę dzwonić do hoteliku w okolicy zapytam ile by kosztowało umieszczenie jej w nim. Wtedy bez problemu będzie mógł sunię obejrzeć dobry wet. Tylko oczywiście wiadomo na wszystko potrzebne są pieniądze a nie mamy czasu bo Tinka musi jak najszybciej znaleźć się u weta. Bardzo prosimy o pomoc...

A ten hotelik co podałam link za 360zł ?

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też tak uważam. Ta Pani powiedziała mi, że maluchów nie liczy a za sunię weźmie 25 zł/dobę, masakra...Olena84 bardzo dziękujemy za pomoc zaraz wyślę konto na PW. Pani Wando również dziękujemy za bazarek :)

Posted

Dogo07 przepraszam umknęło mi to, wczoraj praktycznie cały dzień w rozjazdach. Właśnie rozmawiałam z Panią Kasią, zgodziła się przyjąć sunię, ale dopiero w poniedziałek, koszty 360 zł za m-c plus ewentualne koszty weterynaryjne. Pytanie tylko gdzie umieścić sunię do poniedziałku. Być może udałoby się ją umieścić w jednej z Klinik w Bielsku, ale to równałoby się z kosztami ok. 25 zł/dobę...

Posted

Myślałam że do poniedziałku to sunia może jakoś sobie poradzić, ale z tego co piszecie to sprawa wygląda poważnie. Może napiszcie o tym na początku wątku, a może i w tytule.
A jeśli chodzi o lecznice, to nie wiem, jeśli lecznica jest dobra to może i warto, ale żeby nie było tak że pieniądze wezmą a 25złna dobę będzie za leżenie suni w klatce i co najwyżej kroplówkę.
Ale może się akurat mylę.

No i te 25zł za dobę, a to tylko pewnie za pobyt tam, a leczenie to dodatkowe koszta.
To byłoby potrzebne jeszcze jakieś ok. 150zł.

Posted

Niestety nie znam tej lecznicy, z tego co mówiła Pani Kasia jest to dobre miejsce. Chyba teraz jet tam połamana sunia Pain z Pszczyny. Może Cioteczki z Bielska i okolic powiedzą coś więcej na ten temat. Wydaje mi się, że nie ma co czekać do poniedziałku bo może być bardzo niedobrze :(

Posted

Gosiapk napisał(a):
Deklaruję 50zł na weterynarza na teraz! Bo wygląda na to, że suczka do poniedziałku może nie dożyć zważywszy na opis jej stanu.

Bardzo dziękujemy, niestety nie wiemy co suni dolega i jak bardzo jest to poważne, ale w każdym bądź razie nie wygląda to dobrze. Cioteczki pamiętajcie, że aby zabrać sunię do hoteliku potrzeba stałych deklaracji a jak na razie nie mamy nic...

Posted

Zrobiłam zestawienie deklarowanych wpłat, żebyśmy mieli jakiekolwiek rozeznanie:

Deklaracje stałe potrzebujemy 360 zł

Gosiapk - 10 zł
mikoada - 20 zł

Razem 30 zł

Deklaracje jednorazowe

Gosiapk - 50 zł
AnnaA - 50 zł
ona03 - 70 zł
paulinken - coś
Olena84 - coś

Razem 170 zł + coś :)

wtatara - bazarek

Pięknie dziękujemy wszystkim Cioteczkom :) Jeżeli kogoś pominęłam, albo coś pomieszałam proszę o info ;)

Posted

Deklaracje stałe potrzebujemy 360 zł

Gosiapk - 10 zł
mikoada - 20 zł

Razem 30 zł

Deklaracje jednorazowe

Gosiapk - 50 zł
AnnaA - 50 zł
ona03 - 70 zł
paulinken - coś
Olena84 - coś
LuGosiak - 50 zł
Martecek - 10 zł

Razem 230 zł + coś :)

wtatara - bazarek

Pięknie dziękujemy, zaraz wyślę nr konta na PW :)

Posted

[quote name='mikoada']Deklaracje stałe potrzebujemy 360 zł

Gosiapk - 10 zł
mikoada - 20 zł

Razem 30 zł

Deklaracje jednorazowe

Gosiapk - 50 zł
AnnaA - 50 zł
ona03 - 70 zł
paulinken - coś
Olena84 - coś
LuGosiak - 50 zł
Martecek - 10 zł

Razem 230 zł + coś :)

wtatara - bazarek

Pięknie dziękujemy, zaraz wyślę nr konta na PW :)

Jeszcze pokemon i izabela coś chcieli wspomóc sunie.