malibo57 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 DIF ciu, ja, jak zwykle, nie na temat - czy Baster nie ma za długich pazurków? Właśnie przyszłam od niego, ale dopiero tu, u Fanci, wpadło mi w oko. Quote
Hotel KADIF Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='malibo57']DIF ciu, ja, jak zwykle, nie na temat - czy Baster nie ma za długich pazurków? Właśnie przyszłam od niego, ale dopiero tu, u Fanci, wpadło mi w oko.[/QUOTE] Też się nad tym zastanawiałam i wiedziałam, że prędzej czy później to wypatrzysz na zdjęciach... Basterek ma "niedźwiedzie łapy" i praktycznie wszystkie stopki są wydłużone. Nawet ciut dłuższe paznokcie dają efekt nie wiadomo jak długich! Obcinałam paznokcie wszystkim psom kilka dni temu a Basterka, z tego względu, ominęłam. Obciąć, jak uważasz? Quote
malibo57 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Właśnie miałam pisać, ale zamieniły nam się wątki:) Toż to Fanciowy jest! Podciąć lekko, myślę. Quote
Hotel KADIF Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='malibo57']Właśnie miałam pisać, ale zamieniły nam się wątki:) Toż to Fanciowy jest! Podciąć lekko, myślę. To Ty zaczęłaś... :eviltong::evil_lol: To podcinamy! :p Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 "Bierzemy misia w teczkę... jedziemy na wycieczkę..." Dzisiaj Fancia na chwilę została ... "warszawianką". Całą rodziną pojechaliśmy na spotkanie z pewną miłą panią, która miała życzenie poznać Fantę! ;) Sporo jej o niej opowiadałam a pani ma mnóstwo znajomych i obiecała, że pomoże nam znaleźć dla niej dom. Sie umówiliśmy u mojej Mamy i pojechaliśmy... Oto relacja zdjęciowa: :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 I jeszcze trochę ;) I z moim synkiem na spacerze. Spójrzcie jak ładnie Fanta chodzi na smyczy.... Prowadzi ją 6-letnie dziecko!:multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
malibo57 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Kochana sunia! I nową znajomość zawarła z jakimś blondynem:cool3: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 A czy sa juz jakieś efekty tej wizyty? Bo Fancia zaprezentowała się super! Pzdr. Quote
malibo57 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Efektów w formie propozycji adopcji nie ma, ale efekty diagnostyczne i terapeutyczne - nie do przecenienia:) Quote
Hotel KADIF Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 malibo57 napisał(a):Prawie tego samego wzrostu;-) Takie ujęcie:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Super!!!!! http://images37.fotosik.pl/707/ff60a49a66e592fd.jpg Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Fanta z Kumplem, który przyjechał ponownie do naszego hotelu:loveu:: Nakręciłam też filmik jak oboje szaleją, ale go wykasowałam, bo wyszedł kiepskiej jakości. Jutro postaram się nakręcić drugi w świetle dziennym. Quote
malibo57 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 O, kurka! To Kumpel znowu jest? Czyli filmik u Bastera to nówka sztuka - co się stało? Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 malibo57 napisał(a):O, kurka! To Kumpel znowu jest? Czyli filmik u Bastera to nówka sztuka - co się stało? Przyjechał na tydzień... Pani ma dużo zajęć i nie wyrobi logistycznie ze wszystkim. No i przyjechał na naukę smyczkową... może coś uda mi się zdziałać. ;) Quote
malibo57 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Jestem pewna - Turid Rugaas i...do roboty:p Fancia przeszkadza, czy pomaga w układaniu Kumpla? Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jak idzie szkolenie smyczkowe Kolegi? Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak idzie szkolenie smyczkowe Kolegi? Pzdr. To jakiś koszmar normalnie!:placz: Spacer z tym psem to droga przez mękę. Jest bardzo silny i ciągnie jak czołg. Ręce poranione i obolałe a my pomęczeni na maxa. Szkolenie idzie "do tyłu".... malibo57 napisał(a): Fancia przeszkadza, czy pomaga w układaniu Kumpla? Jemu przeszkadza wszystko. Psiul jest w innych warunkach niż zwykle i to zrozumiałe. Wychodzimy z nim na spacer nad stawy. Tam jest cisza i spokój... można coś podziałać. Ale na razie efekty marne...:shake: Quote
Hotel KADIF Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A u nas była dzisiaj ciocia malibo! :loveu: Może znajdzie chwilkę, żeby napisać jak "widzi" Fancię u nas i wklei chociaż jedno z 400 zdjęć które zrobiła... :cool3::evil_lol: Quote
malibo57 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Jak już wspomniałam, nadaje się może ze sześć:eviltong: Zrobienie Fancie zdjęć nie " z góry" wymaga w mojej ocenie, jakichś 4 godzin, a nie 40 min. Dziewczyna ruchliwa i baaardzo kontaktowa, więc każde "zajście do parteru" kończy się jej łapkami na ramionach i buziaczkowaniem. Właśnie selekcjonuję zdjęcia, przycinam i zabieram się za wstawianie. Fancia wygląda świetnie, jest błyszcząca i zadowolona z życia:) A oto marny wynik 286 zdjęć:diabloti: Fanta w ruchu - tych mam 280;-) Quote
Recommended Posts