Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']DIF ciu, ja, jak zwykle, nie na temat - czy Baster nie ma za długich pazurków? Właśnie przyszłam od niego, ale dopiero tu, u Fanci, wpadło mi w oko.[/QUOTE]

Też się nad tym zastanawiałam i wiedziałam, że prędzej czy później to wypatrzysz na zdjęciach... Basterek ma "niedźwiedzie łapy" i praktycznie wszystkie stopki są wydłużone. Nawet ciut dłuższe paznokcie dają efekt nie wiadomo jak długich! Obcinałam paznokcie wszystkim psom kilka dni temu a Basterka, z tego względu, ominęłam.
Obciąć, jak uważasz?

Posted

"Bierzemy misia w teczkę... jedziemy na wycieczkę..."

Dzisiaj Fancia na chwilę została ... "warszawianką".
Całą rodziną pojechaliśmy na spotkanie z pewną miłą panią, która miała życzenie poznać Fantę! ;) Sporo jej o niej opowiadałam a pani ma mnóstwo znajomych i obiecała, że pomoże nam znaleźć dla niej dom. Sie umówiliśmy u mojej Mamy i pojechaliśmy...

Oto relacja zdjęciowa:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Fanta z Kumplem, który przyjechał ponownie do naszego hotelu:loveu::

Nakręciłam też filmik jak oboje szaleją, ale go wykasowałam, bo wyszedł kiepskiej jakości. Jutro postaram się nakręcić drugi w świetle dziennym.

Posted

malibo57 napisał(a):
O, kurka! To Kumpel znowu jest? Czyli filmik u Bastera to nówka sztuka - co się stało?

Przyjechał na tydzień... Pani ma dużo zajęć i nie wyrobi logistycznie ze wszystkim. No i przyjechał na naukę smyczkową... może coś uda mi się zdziałać. ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak idzie szkolenie smyczkowe Kolegi?

Pzdr.

To jakiś koszmar normalnie!:placz:
Spacer z tym psem to droga przez mękę. Jest bardzo silny i ciągnie jak czołg. Ręce poranione i obolałe a my pomęczeni na maxa.
Szkolenie idzie "do tyłu"....

malibo57 napisał(a):

Fancia przeszkadza, czy pomaga w układaniu Kumpla?

Jemu przeszkadza wszystko. Psiul jest w innych warunkach niż zwykle i to zrozumiałe.
Wychodzimy z nim na spacer nad stawy. Tam jest cisza i spokój... można coś podziałać. Ale na razie efekty marne...:shake:

Posted

Jak już wspomniałam, nadaje się może ze sześć:eviltong: Zrobienie Fancie zdjęć nie " z góry" wymaga w mojej ocenie, jakichś 4 godzin, a nie 40 min. Dziewczyna ruchliwa i baaardzo kontaktowa, więc każde "zajście do parteru" kończy się jej łapkami na ramionach i buziaczkowaniem.
Właśnie selekcjonuję zdjęcia, przycinam i zabieram się za wstawianie.
Fancia wygląda świetnie, jest błyszcząca i zadowolona z życia:)
A oto marny wynik 286 zdjęć:diabloti:

Fanta w ruchu - tych mam 280;-)