Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Proszę, jakie przewalanki:) http://img265.imageshack.us/img265/4180/p2100129.jpg Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 malibo57 napisał(a):Fanta była dziś w lecznicy Felis na badaniach krwi. Wyniki są dobre - Fanci niby nic nie dolega, ale ma sucha, wypadającą sierść i łuszczącą się skórę. Wypadająca sierść i łupież był najprawdopodobniej wynikiem stresu związanego z transportem do lecznicy. Fancia NIE MA sierści w złym stanie. Dzisiejszy spacer: Quote
Hotel KADIF Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
malibo57 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Co ona ma z tym jęzorem?;-) Fajnie wygląda. To mówisz, że sierść ok? Nie martwić się? Quote
Hotel KADIF Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 malibo57 napisał(a):Co ona ma z tym jęzorem?;-) Fajnie wygląda. To mówisz, że sierść ok? Nie martwić się? Ona nic nie ma z tym jęzorem:megagrin: Jak się zmęczy to tak ma... wisi jej i tyle...:eviltong: Sierść wg mnie jest ok, ale zawsze mówię, że może jestem nieobiektywna i przyda się jakieś "świeże oko"... Kto chętny podjechać do nas i ocenić psiaki?!:mad: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jaka zgrabnioszka:) http://images43.fotosik.pl/627/f5336f3eeadd19af.jpg Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Fancia wczoraj nas zaskoczyła. Toczyłam z mężem walkę o ostatniego kotleta ;). Mąż mnie "bił" i szarpał usiłując mi go odebrać. Fancia jak zobaczyła co się dzieje wystąpiła w mojej obronie, skoczyła na niego łapami i zaczęła szczekać na nas, żebyśmy się uspokoili. Bitwa o kotleta natychmiast się skończyła a my stanęliśmy jak wryci! Fanci nigdy się nie zdarzyło szczeknąć w domu a tu proszę... Lada chwila stanie się psem obronnym! :evil_lol:;) Terapia anty-ptakowa i anty-samochodowa daje rezultaty. Na spacerach Fanta nie rzuca się na przejeżdżający obok rower a jak zbliża się do nas samochód odwracam jej uwagę i daję smaka. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i bardzo się pilnuje na spacerach. Od razu przybiega na wołanie i nie oddala się za daleko. :p:p:p Quote
malibo57 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Znowu jakaś/jakiś pręgus - kto zacz? Quote
Hotel KADIF Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 malibo57 napisał(a):Znowu jakaś/jakiś pręgus - kto zacz? To roboczo "Oskarek"! :lol: http://www.dogomania.pl/threads/202381-6-miesi%C4%99czny-mix-amstafa-i-CC.-Pan-zmar%C5%82-dzieci-w-domu-dziecka-a-on-sam-na-ulicy?p=16323708#post16323708 Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ten ktoś pręgowany na fotce, to Oskarek? http://images41.fotosik.pl/633/ca4ce15ea1307fa2.jpg pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Ten ktoś pręgowany na fotce, to Oskarek? pzdr. Tak, to Oskar:lol: No i filmik z Fantą. Malibka narzekała ostatnio, że jej dawno nie widziała, więc specjalnie dla niej nagrałam :lol:: FANCIA I tutaj też ją widać: Psie szaleństwa w hoteliku KADIF Quote
malibo57 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Pogubiłam się - to kto jest "biszkopt"? Dzięki za filmiki, Difciu:) Baster z patyczkiem, a Wituś jaki dzielny! Quote
Hotel KADIF Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 malibo57 napisał(a):Pogubiłam się - to kto jest "biszkopt"? Dzięki za filmiki, Difciu:) Baster z patyczkiem, a Wituś jaki dzielny! "Biszkopt" to Kumpel! Gadałyśmy o nim parę razy.... Mam jeszcze jeden filmik z ganiającymi psiakami, ale nie chce mi się podmienić dźwięk. Jak mi się podmieni to wkleję... A Witosław rzeczywiście jest nad wyraz dzielny! Ustawia psiaki a Kumpla w szczególności! Nie polubiły się samcoszki!:diabloti: Quote
malibo57 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 To ja się pogubiłam - Oskar i Kumpel, a gdzie sunia? Quote
Hotel KADIF Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='malibo57']To ja się pogubiłam - Oskar i Kumpel, a gdzie sunia? TUTAJ :evil_lol: Quote
malibo57 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Dobra, to jeszcze powiedz mi, kto jest ten nowy narzeczony Fanty w fasonie jamnika?;-) Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 malibo57 napisał(a):Dobra, to jeszcze powiedz mi, kto jest ten nowy narzeczony Fanty w fasonie jamnika?;-) O cholerka! Tym razem to ja się pogubiłam!:mdleje: Jakieś zdjęcie poproszę.... :evil_lol: Quote
malibo57 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 No, ten Bolas na filmiku z Fantą... Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 malibo57 napisał(a):No, ten Bolas na filmiku z Fantą... Aaaaaa.... ten! Toż to ten sam halinowczak co na zdjęciach z Iskierką (ale nie mogę ich znaleźć!) Pies lata luzem po Halinowie, ale ma dom i jest zadbany. Mieszka na przeciwko placu zabaw na którym bryka z Fancią! ;) Quote
Asiaczek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Na filmie u Fanci ogon cały czas w ruchu...:) Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Asiaczek']Na filmie u Fanci ogon cały czas w ruchu...:) Pzdr. Noooo!:loveu: U Fanci wszystko ok. Nawet nie mam co pisać za bardzo, bo nic się nie dzieje. Zrobiłyśmy badanie kupala na obecność pasożytów i wynik wyszedł negatywny. Bardzo lubi Basterka i razem śmigają jak dwa wariaty po ogrodzie!:loveu: Właśnie ładują się akumulatorki do aparatu, może uda mi się nakręcić jakiś króciutki filmik pokazujący co oni wyprawiają:shake::lol:. Wklejam kilka zdjęć: z Kumpelkiem Odpoczynek po zabawie trochę kurzu na podłodze i kawałek odgryzionego przez Fantę (już jakiś czas temu:diabloti:) regału sie bawimy dalej :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Łapinki....:loveu: Pokazujemy sobie języczki.... Sie tulimy.... Wreszcie jakieś ostre i ładne zdjęcie z dzisiejszego spaceru..... :oops: Fanta jest naprawdę przepięknym psem. Po czesaniu furminatorem chyba "wymieniła" sobie sierść, bo bardzo się zmieniła w kolorze. Jest prawie czarna, tylko główka brązowa-wa została. Jest niesamowicie łagodna i delikatna, ale jak trzeba potrafi pokazać różki. Ostatnio mąż bawił się z dzieciakami "w bitwę", szarpali się i ganiali. Fancia ostrzegawczo skakała na męża aż w pewnej chwili złapała go za rękaw koszuli. Broniła normalnie dzieciaków. I tylko ich pomimo, że przecież oni też "tłukli" mi chłopa:evil_lol:! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts