Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIFciu, podeślesz mi na maila fotki Fanty ? Zmniejszone rzecz jasna ;) będziemy ogłaszać, tylko ciocia malibo napisze tekścik, chyba, że masz coś w głowie to pisz!

Posted

[quote name='malibo57'] Wiesz, ona nie ma co robić, tylko paznokcie maluje. Pewnie się ucieszy z tej księgowej roboty:diabloti:

O żesz Ty... Ja nic nie robię??!! Paznokcie maluję, czyli te końcówki moich palców?

To zobacz... wszyscy zobaczcie co wystukałam temi polawanemi padzurami:

Jana

Smoli

I się udzielać proszę na wątkach i szukać domków dla "moich" sunieczek.... :mad::evil_lol:

Posted

malibo57 napisał(a):
Jak lakierek dziś z rana?:diabloti:

Taki bezbarwny co go nie widać nigdy! :evil_lol:

malibo57 napisał(a):

Tylko nie bij, przecież się udzielam, właśnie

No proszę Cię... przecież wiem "co poeta ma na myśli"! :p

Posted

Ziutka napisał(a):

Nie mogę odpisać na maila, bo jestem poza domem przez jakiś czas i net tutaj nie za dobry....wrrr i ciągle mnie wywala

Oooo.... to oki, bo już się martwiłam, że coś nie wysłałam, bo nie odpisujesz! :evil_lol:

Posted

Ciągle mnie wywala z gmaila, a Gosia zawsze mi mówiła " gmail to goowno " i miała racje :diabloti: dobrze, że chociaż na dogo jakoś wleźć mogę, a myślałam, że tylko mój net w domu jest bee :angryy: okazuje się, że są gorsze...
Jutro wezmę się za ogłoszonka i mam nadzieje, że Ci ucho odpadnie od telefonów :eviltong:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ciągle mnie wywala z gmaila, a Gosia zawsze mi mówiła " gmail to goowno " i miała racje

Wiesz... Gosia rzadko się myli :evil_lol:, ale ja z gmaila jestem naprawdę zadowolona. Mam trzy różne adresy do różnych potrzeb i praktycznie nigdy żadnych problemów.

Ziutka napisał(a):

Jutro wezmę się za ogłoszonka i mam nadzieje, że Ci ucho odpadnie od telefonów :eviltong:

Niech odpada!
I niech Fancia idzie do cudownych ludzi a ja... "następny proszę"!

Wszystkie psy z mojego hotelu znalazły naprawdę fajne domy a ja poznałam naprawdę cudownych ludzi: Zośkowa Edyta, Pepkowa Pani Danuta, "kameo" Fruzi no i oczywiście MarcinPe od Elfa i Erki!
I z Fantą też tak będzie.:-P

Ech... lubię te robote!:multi:

Posted

Wczoraj zauważyłam, że Fanta ma w pachwince bardzo nieładne zadrapanie. Wygląda to tak:

Myślę, że to zadrapanie jest efektem tego::evil_lol:

Po prostu Smoli łazi po Fancie i Iskrze we wszytkie możliwe strony. No po prostu robi z nimi co chce a pazurki ma ostre jak brzytwy!

Posted

To, co siedzi na Fancie, to alergia, tfu, tfu?
Dzięki, za miłe słowa, a jeśli chodzi o gmail, to spróbuj odebrać maila z załącznikiem większym niż 10Mb. Od razu się naprostujesz:razz:

Posted

Ziutka napisał(a):
Małgoś a co Ty tutaj robisz ?
Pisać pracę proszę a nie dogo Ci w głowie

No właśnie... Paszła stąd do swojej roboty- pisać pracę czyli....!

Tu wszystko pod kontrolom naszom....
Co nie, Ziutuś?:loveu:

I fotki tyż....

Posted

No proszę, jaki foch :diabloti:
Fantusia śliczna. Anuś, Ty jutro w domu? Czy będzie Cię gdzieś nosić?
Bo może wpadnę? :cool3:
Co prawda bardzo "może", ale mam jutro wolne, więc kto wie... :p