Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech,byłam w takim stresie,że nawet nie zauważyłam:oops: A jak się zorientowałam,że zostałam jako trzecia w finale,to mi oczy jakaś poświata zamgliła.Odebrało mi mowę i tylko głupkowato się uśmiechałam do sędziego,który mi gratulował kontaktu z sunią.:oops:

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia napisał(a):
Ech,byłam w takim stresie,że nawet nie zauważyłam:oops: A jak się zorientowałam,że zostałam jako trzecia w finale,to mi oczy jakaś poświata zamgliła.Odebrało mi mowę i tylko głupkowato się uśmiechałam do sędziego,który mi gratulował kontaktu z sunią.:oops:

Bardzo żałuję,że nie zostałam do końca wystawy,ale moi współtowarzysze usilnie domagali się wyjazdu,więc po BOG-u II Gr.musieliśmy jechać :(
Mam nadzieję,że w przyszłym roku już sama będę kierowcą więc i na wystawkach posiedzę do końca.:)

Kto wziął BIS-a?

GUCIU,cieszę się,że się podobają...

Do zobaczenia na kolejnych "sesyjkach";)

Posted

Bis dla pekińczyka,2-gi charcik włoski(Kareniny).Gratulowałam w ringu,ale z przyjemnością zrobię to jeszcze raz:loveu: Miło jest znależć się w tak znamienitym towarzystwie.Gratulacje.

Posted

Gonia napisał(a):
Bis dla pekińczyka,2-gi charcik włoski(Kareniny).Gratulowałam w ringu,ale z przyjemnością zrobię to jeszcze raz:loveu: Miło jest znależć się w tak znamienitym towarzystwie.Gratulacje.

Wielkie dzięki!!:)

BARDZO gratuluję wyników!!!!!!!:klacz:

Tym bardziej żałuję:-(
Od czerwca była to pierwsza wystawa na której nie było mnie na BIS-ach.....Ehhhhhhh...Szkoda!!!!

Posted

Gonia gratulacje i odemnie :loveu: , mój TZ jak przyszedł z BISa to nawet nie wiedział z wrazenia jakie psy miał obok na pudle :mad: :mad: :mad:
Ale dogomaniackie pieski ślicznie wygarniają na wystawach :loveu:
Goniu, czy Ty bedziesz miec moze jakies fotki z tego naszego wspolnego święta ?

Posted

Gucia,łobuzie!Dlaczego obcięłaś Arielce zadek?
Karenina,ja się nie dziwię Twojemu mężowi,bo też cżęsto nie pamiętam co koło mnie stoi:evil_lol:

Posted

Gonia napisał(a):
Gucia,łobuzie!Dlaczego obcięłaś Arielce zadek?
Karenina,ja się nie dziwię Twojemu mężowi,bo też cżęsto nie pamiętam co koło mnie stoi:evil_lol:

uuuppppsssss..........sory ale one takie długieeeeee....:lol: :lol: :lol:

Posted

GUCIU ,jesteś WiELKA!!:)
Strasznie Ci dziękuję za fotki(cio to za aparacik takie cudeńka robi ;)),widze,że BISA zgarnął pekińczyk z Krakowa...

Przynajmniej po części jakbym tam była do końca!!Dziękuję,dziękuję!!:loveu:

Posted

GUCIA napisał(a):
Aparacik taki se MINOLTA DIMAGE Z1 ale marzy mi się lustrzanka

Nooo,ładnie!!!!!!Kiedyś też go miałam kupować,ale jakoś tak poszłam w inną stronę ;)

Posted

GUCIA napisał(a):
I BEST IN SHOW

musze napisać mały komentarz:lol: :lol: :lol:

Faceta mina mówi sama za siebie [ wwyyggrraałłeemm............aaaaaaaaaaaa]
a pies na to znudzony:pppfffuuu no a kto miał wygrać!!!!!przeca jo!!!!

Posted

Na krakowskiej wystawie miałam okazję z nim rozmawiać(troszkę kaleczy j.polski,ale da sie dogadać),jest przemiły,a szczególnie podoba mi się u niego radość z wygranej..Skacze,jak małe dziecko,przefajny jest!!:loveu:

Pamiętam,jak chodził po ringu ze szczotką i cały czas tego pekińczyka czesał...Strasznie mi się podoba...

Mam nadzieję,że i na innych wystawkach go spotkam,jest taki serdeczny,z każdym się witał,uśmiechał :)

W Zakopanym tez fajnie mi pozował,uwielbiam obiekty,które ze mną współpracują!!:evil_lol:

http://www.wystawazakopane.jpg.pl/?257821,7946,197529

Posted

nie miałam przyjemności z nim rozmawiać ale przyznasz że zdjęcie sie udało:multi: widziałam tylko jak gratulował wszystkim zwycięzcom i cieszył się właśnie tak jak napisałaś .

Posted

GUCIA napisał(a):
nie miałam przyjemności z nim rozmawiać ale przyznasz że zdjęcie sie udało:multi: widziałam tylko jak gratulował wszystkim zwycięzcom i cieszył się właśnie tak jak napisałaś .

Zgadza sie,zdjęcie BOMBA!!

W Krakowie,to też on pierwszy wyciągał ręke i tym mnie ujął...;)

NAprawdę fajny jest,ja ostatnio jestem bezpośrednia i pierwsza podchodzę do ludzi nie wiedząc kto jest kim :lol:

Tak,jak właśnie do Ciebie!!:lol:
Nooo,może nie tak,bo Marta stwierdziła,że Ty to Gonia,a szczeniak to...Zresztą nieważne,ważne,że Ty to GUCIA,szczeniak to Piwowarek,a Gonia to Gonia :loveu:

Posted

Pociecha z niego to fakt.Profesjonalista,to też fakt.Ale do furii mnie doprowadza,że w jasnym garniturku i żadnej plamki psiej łapki!Ja zeszłam z grupy cała ufajdana błotkiem.A on świeżutki jak poranna rosa!"Czarnecki" denerwujesz mnie:cool3:

Posted

Gonia napisał(a):
Pociecha z niego to fakt.Profesjonalista,to też fakt.Ale do furii mnie doprowadza,że w jasnym garniturku i żadnej plamki psiej łapki!Ja zeszłam z grupy cała ufajdana błotkiem.A on świeutki jak poranna rosa!"Czarnecki" denerwujesz mnie:cool3:

No tak,dziw bierze,że widziałam go na początku wystawy w jasnym garniturze i po tej ulewie,błocie faktycznie cały czas czysty...:oops:
Czarudziej czy ki pieron??:lol:

GUCIU,ja często podchodzę pierwsza,szczególnie jak widzę sznaucerki,chociaż wczoraj pan od dogów(debordo-niewiem jak to się pisze)jak robiłam fotki,usilnie chciał się ze mną umawiać,więc i tak można,niespodzianki też mam.:lol:

Posted

GUCIA napisał(a):
I BEST IN SHOW

II BEST IN SHOW

III BEST IN SHOW

no i razem

Gucia ozłocę Cie :loveu: :loveu: :loveu:
Czy mogę wykorzystac fotki na mojej www? Jak podpisac? Czy moge poprosic orginalny wymiar fotki mojego charcika i tej gdzie jest cała 3? info@forum-romanum.pl

Posted

Karenina,jak pięknie prezentowałby się Wasz charcik na tle kontrastowym do swojego umaszczenia.Sorki,ale to z dobrego seca.I jaka by wtedy była fantastyczna fotka!Palce lizać!