BabyCakes Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nie wiem jak tam wytrwamy! Za nim goldki i labko zostaną posędziowane to zejdzie trochę! Przynajmniej nie musicie siedziec tam od bladego switu :razz: będziemy moknąć wszyscy razem A dlaczego moknac? Przeciez slonce bedzie :cool1: :cool3: Quote
Nugatowa Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 BabyCakes napisał(a):Przynajmniej nie musicie siedziec tam od bladego switu :razz: Sądze jednak, że musimy zanim dojedzimy do 10 należy odebrać numer i katalog.Apotem juz mogą być korki na zakopiance.:roll: Quote
BabyCakes Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Sądze jednak, że musimy zanim dojedzimy do 10 należy odebrać numer i katalog.Apotem juz mogą być korki na zakopiance. Gdyby to moj pies wchodzil na ring po 62 psach, to nikt by mnie przed 8 nie wyciagnal z lozka ;) A tak, o 8 bede juz siedziec w samochodzie :( Kto powiedzial, ze katalog i numer trzeba odebrac przed 10? :roll: Nie jeden raz odbieralam grubo po 10 i zyje ;) Korkow na Zakopiance boje sie w drodze powrotnej - w niedziele zawsze tlumy jada po poludniu w strone Krakowa :shake: Quote
Nugatowa Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 BabyCakes napisał(a):Gdyby to moj pies wchodzil na ring po 62 psach, to nikt by mnie przed 8 nie wyciagnal z lozka ;) A tak, o 8 bede juz siedziec w samochodzie :( Kto powiedzial, ze katalog i numer trzeba odebrac przed 10? :roll: Nie jeden raz odbieralam grubo po 10 i zyje ;) Korkow na Zakopiance boje sie w drodze powrotnej - w niedziele zawsze tlumy jada po poludniu w strone Krakowa :shake: Tylko jeszcze weżmy pod uwagę ze przygotowanie mojego psa trwa ok 2 godzin ;) Choć uwierz mi ja jak tylko bym mogła to bym w łóżku lewitowała:evil_lol: Niestety sami nie jedziemy :lol: Powodzenia Quote
Basik Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A ja jestem bardzo zadowolona - moje "dziecko" dog niemiecki czarny - OZZY Matrix - CWC, NPwR i BOB! Pokonał kolejny raz psy z którymi przegrywał, gdy walczył o młodzieżowy championat:) Quote
Basik Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dzidtka napisał(a):będziemy moknąć wszyscy razem ;) ja będę z labkami, ale jak ktos szuka handlera niech sie odezwie na priv Dzidtka Ty z labkami - jak przyjedziesz napisz cosik wiecej!!! Quote
Elitesse Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 moj synek - AL BUNDY :loveu: dzis pierwszy raz startujac w klasie posredniej wywalczyl sobie CWC i w porownaniu z Championem tytuly Najlepszy Pies w Rasie i Zwyciezca Rasy !! :multi: :multi: Quote
karenina Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Było..... Deszczowo. Słonecznie. Wietrznie. Bezwietrznie. Ciepło. Chwilami zimno. Jak to w górach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i dla nas bardzo udana wystawa... :laola: Mój charcik włoski : Il Cagnolino FERNANDO CWC, BOB, BOG i na koniec BIS2 :multi: :multi: :multi: Quote
matrix..... Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Karenina gratuluję śliczne pucharki napisz coś więcej jak w innych rasach i które psy za Twoim Fernando uplasowały się w grupie - może na charcim forum... Elitesse oczywiście też gratuluję! Quote
Ewelinaa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Bravo dla Nada oraz gratulki wspanialego występu mimo pogody :):multi: :multi: :multi: :multi: Quote
cockermanka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 a nasze piesy przywiozły : Bassco - Najlepsze Szczenię w Rasie Timur - Njlepszy Pies w Rasie Gaffa - Najlepsza Suka w Rasie,BOB,BOG III Miejsce wystawy i organizacja duuuzo lepsza niż w latach poprzednich :-) Pogoda rzeczywicie w kratkę - bardzo przydał sie nasz pawilonik... Quote
Nugatowa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 My też Bardzo szczęsliwi Nugat - EX 1 CWC BOS BOB BOG I :multi: :multi: :multi: :multi: Za zabawę i towarzystwo dziekujemy Ani1 i Kareninie :loveu: Quote
efra-husky Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Justyna GRATULACJE dla Ciebie i Nugatka :multi: SUPER :Rose: Gratulacje dla wszystkich wygranych i tych co poszło troszkę gorzej :Rose: Quote
Pulik Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 To i my się pochwalimy - po Zakopanym mamy Mł. CH. PL. Puli - byłaś ciekawa, co powie pani sędzina. Same superlatywy, kątowanie przednie i tylne w porządku.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dodatkowo kilka cennych uwag dotyczących prawidłowej budowy i ładnej sierści. No i już byłam zdecydowana, żeby nie jechać do Poznania, a teraz się łamię.... :razz: A jak sobie obejrzałam medale tatuśka, to tym bardziej się łamię. Bo skoro tata taki utytułowany, to może i syn pójdzie w jego slady;) Pozdrawiamy szczęśliwi i zmęczeni - a najbardziej medalista, bo tak rozrabiał wczoraj na wystawie z zaprzyjaznionymi suczkami szetlandzkimi z osiedla, że przed samą oceną padl i leżał grzecznie, nie patrzac nawet na ukochaną pileczkę. Quote
Kamel Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Także juz po wystawie, nie wiem jak Wy ale ja jestem zadowolona, dojechalismy samochodem pod samą wystawę, samochód tez postawilismy z boku (parking kosztował 20zł:crazyeye: ), pogode podczas oceny mielismy nie zabardzo bo zaczeło dosyc mocno padać, ale i tak było warto. Kamel-Lok. I, CWC Quote
Nugatowa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 efra-husky napisał(a):Justyna GRATULACJE dla Ciebie i Nugatka :multi: SUPER :Rose: Gratulacje dla wszystkich wygranych i tych co poszło troszkę gorzej :Rose: Gabi dziękuje :buzi: Tylko Kinga nie Justyna ;) Quote
Irviers Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 My tez zadowoleni :) tydzien po rozpoczeciu Ch. Pl wczoraj zaczelismy Mł. Ch ;) wszystko na odwrót :) Szkoda ze pogoda nie dopisała, ale i tak bylo miło:) Strasznie malutka wystawa... no i ten drogi parking :crazyeye: ale i tak ok ;) Gratuluje wszystkim wygranym :) Quote
Meggy Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gratulacje dla wszystkich wystawiających sie . Mała fotorelacja na stronie www.wystawazakopane.jpg.pl Quote
Meggy Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dzięki wielkie!!:) Cieszę się,że się podobają!!!:) Quote
karenina Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Meggy napisał(a):Dzięki wielkie!!:) Cieszę się,że się podobają!!!:) Bardzo, dzieki nim wiem jak wygladała wystawa bo spedziłam ja głownie siedząc pod daszkiem :evil_lol: Quote
Meggy Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No tak...Ta wystawa była "przepiękna"...Gdyby nie jeden wystawca artykułów dla zwierząt,to bym pewnie popłynęła ze sprzętem,bo ta największa "fala" mnie właśnie dorwała przy yorkach..Koszmarna pogoda była,a w Krakowie podobno nie było tak źle....;) Na tyle na ile mogłam to pogoniłam i coś porobiłam ;) Quote
Gonia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Nawet pogoda nie zmąci mojej radości.W butach chlupało,wszystko mokre,ale moje rudzielce pięknie się postarały:loveu: CARMEN Słodki Urwis ZwMł,a Arielka CWC,NSwR,BOB,BOG i 3-ci BEST:multi: Quote
Nugatowa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gonia napisał(a):Nawet pogoda nie zmąci mojej radości.W butach chlupało,wszystko mokre,ale moje rudzielce pięknie się postarały:loveu: CARMEN Słodki Urwis ZwMł,a Arielka CWC,NSwR,BOB,BOG i 3-ci BEST:multi: To tą ślicznotkę Nugat wąchał kiedy biegaliśmy na BISie :cool3: Quote
Recommended Posts