Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oja...sorka to z roztargnienia...bylam pewna że sie nawet nie doda ten temat, bo moj komputerek lekko sie zawiesil...ake dzieki ze mnie poprawiacie:) szkoda ze nie bedzie MP, bo tak, to nie mam po co zostawavc jeden dzien dłużej w Zakopcu...szkoda...ale dzieki za info i jeszcze posprawdzam na stronce:)

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A na stronie o/zakopane pojawiała sie mapka i miejsce wystawy.. Szczeka mi opadła. Wystawa prawie ze przy samych Krupówkach, parkingi porozwalane w 10 miejscach takze odległych, ceny "rynkowe" na nich z pewnoscią beda bo to parkingi ogolnodostepne ( godzina 2,5 zł, nastepne po 3 zł), a juz wedrówki z psami, klatką i całym majdanem przez krupówki sobie nie wyobrazam..
Jeszcze nie zgłosiłam, i zastanawiam sie czy to zrobic ...

Posted

cockermanka napisał(a):
O rany...znowu jakas innowacja....ja mam zamiar zgłaszać jutro,hmmm...sędzia mi odpowiada..szkoda nie jechać...

No własnie mnie tez 1 z sedziów odpowiada, bo jeszcze nas nie sedziował, i zawsze to ciekawe doswiadczenie :evil_lol: , ale dojazd i parkowanie mnie przerazaja :shake:

Posted

Kamel napisał(a):
Tym razem moje zgłoszenie dotarło:p , kto był w Zakopanem na wystawie w tamtym roku?

Kamel, udało Ci sie dodzwonic i potwierdzic przyjecie, czy sami do Ciebie odpisali ?

Posted

Kamel napisał(a):
Tym razem moje zgłoszenie dotarło:p , kto był w Zakopanem na wystawie w tamtym roku?

I my byliśmy z naszymi pupilami, ale niestety więcej nie pojedziemy:shake: :shake: :shake:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka napisał(a):
I my byliśmy z naszymi pupilami, ale niestety więcej nie pojedziemy:shake: :shake: :shake:

Mnie w tym roku skusił sądzia - po zeszłorocznej wystawie obiecywałam sobie - "nigdy więcej" !:angryy:
W tym roku miejsce wystawy jest inne - mam nadzieję,że lepsze...choć boję się o miejsca parkingowe...a zasuwać trzema psami w klatce,z całym wyposażeniem przez pół Zakopca niebardzo mi sie usmiecha...:shake:

Posted

karenina napisał(a):
Kamel, udało Ci sie dodzwonic i potwierdzic przyjecie, czy sami do Ciebie odpisali ?

Teraz to już wysłałam do nich 2 zgłoszenia mailem, na pierwszego brak odpowiedzi, to wysłałam drugiego, odpowiedzieli(mailem), że zgłoszenie przyjęte, ale nie wiem czy to zasługa moich maili, czy tego, ze poszłam na poczte i wysłałam zgłoszenie priorytetem:razz: . Nie chciałam , zeby znowu było tak jak z krośnieńską i tymi formularzami:shake: .

Posted

[quote name='Alutka']I my byliśmy z naszymi pupilami, ale niestety więcej nie pojedziemy:shake: :shake: :shake:

Dlaczego?
Powiedzcie coś o tej wystawie, bo tam jeszcze nie byłam:roll:

Posted

Kamel, ja tez jeszcze nie byłam, ale zakopianskie wystawy ciesza sie złą sławą.. W tym roku lokalizacja pod względem parkingu w niedziele moze byc tragiczna, ale to sie okaze, obym sie myliła. Ja kazdym razie mam zamiar podjechac pod wystawe o 7 rano .... A jak bede nieszczesliwa to gromy posypia sie na glowe mojego TZa który to sie na zakopane uparł :evil_lol:

W kazdy razie, słowo sie rzekło, kobyłka u płota ( dostalismy mailowe potwierdzenie :cool3: ).

Posted

Hmmm, no to nieźle z tym dojazdem:-o , ja mam 25 kg klatke i chyba z niej zrezygnuje, bo by mnie mój udusił, albo bym musiała sama nosić:watpliwy:

Posted

Kamel napisał(a):
Hmmm, no to nieźle z tym dojazdem:-o , ja mam 25 kg klatke i chyba z niej zrezygnuje, bo by mnie mój udusił, albo bym musiała sama nosić:watpliwy:

Ja klatke mam lżejszą, ale za to 5 psów ....

Posted

Hmmm ja będę do 7.08 w Bukowinie tatrzańskiej na wakacjach,więc miałam w planach pojechać na tę wystawę i pójść na Młodego Prezentera,ale niestety Młody Prezenter się nie odbędzie :-( Mimo tego i tak przyjadę na tę wystawę ;) Czy potrzebuje ktoś może handlera?Z chęcią pomogę i jestem otwarta na propozycje :)

Posted

czy do klasy w jakiej wystawia się psa liczy się dokładnie dzień urodzenia ? Zakopane wypada 06.08 a Zuzka kończy 15 miesięcy 3 dni później:placz: , chciałabym wystawiać ją już w klasie pośredniej a nie młodzieży:roll:

Posted

czy do klasy w jakiej wystawia się psa liczy się dokładnie dzień urodzenia ? Zakopane wypada 06.08 a Zuzka kończy 15 miesięcy 3 dni później

cytat z regulaminu wystaw:

Datą decydującą o wieku psa jest dzień przed wystawą.

Warto znac regulaminy imprez, w ktorych bierze sie udzial :roll:

Posted

Kamel napisał(a):
[quote name='Alutka']więcej nie pojedziemy:shake: :shake: :shake:

Dlaczego?
Powiedzcie coś o tej wystawie, bo tam jeszcze nie byłam:roll:

Dużo by opowiadać ! Powiem krótko na wystawę w Zakopanym jeżdziliśmy
co roku od lat, i za każdym razem były nieprzyjemności , niedomówienia,
Odniosłam wrażenie, że robią nam łaskę! Może w tym roku będzie lepiej,
życzę Wam powodzenia :thumbs: :bye:

:Rose: dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka napisał(a):
Dużo by opowiadać ! Powiem krótko na wystawę w Zakopanym jeżdziliśmy co roku od lat, i za każdym razem były nieprzyjemności , niedomówienia, Odniosłam wrażenie, że robią nam łaskę! Może w tym roku będzie lepiej,życzę Wam powodzenia :thumbs: :bye:

Heh...a ja myślałam,że tylko my odnosimy takie wrażenie...:crazyeye:
Zobaczymy jak będzie w tym roku - jeśli bez zmian,to chyba faktycznie nie będziemy tam jeździć,bo szkoda zdrowia...