paulinka13 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 oja...sorka to z roztargnienia...bylam pewna że sie nawet nie doda ten temat, bo moj komputerek lekko sie zawiesil...ake dzieki ze mnie poprawiacie:) szkoda ze nie bedzie MP, bo tak, to nie mam po co zostawavc jeden dzien dłużej w Zakopcu...szkoda...ale dzieki za info i jeszcze posprawdzam na stronce:) Quote
cockermanka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wystarczy poszukac - temat o tej wystawy jest już dawno - założony przez Elitesse http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25789 Quote
*Weronika* Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Moze bede (jesli nie wyjade wtedy nigdzie na wakacje) :P No bo tylko 2 godziny pksem:lol: i taniutko ;) Quote
karenina Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A na stronie o/zakopane pojawiała sie mapka i miejsce wystawy.. Szczeka mi opadła. Wystawa prawie ze przy samych Krupówkach, parkingi porozwalane w 10 miejscach takze odległych, ceny "rynkowe" na nich z pewnoscią beda bo to parkingi ogolnodostepne ( godzina 2,5 zł, nastepne po 3 zł), a juz wedrówki z psami, klatką i całym majdanem przez krupówki sobie nie wyobrazam.. Jeszcze nie zgłosiłam, i zastanawiam sie czy to zrobic ... Quote
cockermanka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 O rany...znowu jakas innowacja....ja mam zamiar zgłaszać jutro,hmmm...sędzia mi odpowiada..szkoda nie jechać... Quote
karenina Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 cockermanka napisał(a):O rany...znowu jakas innowacja....ja mam zamiar zgłaszać jutro,hmmm...sędzia mi odpowiada..szkoda nie jechać... No własnie mnie tez 1 z sedziów odpowiada, bo jeszcze nas nie sedziował, i zawsze to ciekawe doswiadczenie :evil_lol: , ale dojazd i parkowanie mnie przerazaja :shake: Quote
paulinka13 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ja napisałam do nich maila i jeszcze nie dostałam odpowiedzi...pytałam sie roznych osób i kazda mowi co innego odnośnie MP... Quote
Kamel Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Tym razem moje zgłoszenie dotarło:p , kto był w Zakopanem na wystawie w tamtym roku? Quote
karenina Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kamel napisał(a):Tym razem moje zgłoszenie dotarło:p , kto był w Zakopanem na wystawie w tamtym roku? Kamel, udało Ci sie dodzwonic i potwierdzic przyjecie, czy sami do Ciebie odpisali ? Quote
cockermanka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kamel napisał(a):Tym razem moje zgłoszenie dotarło:p , kto był w Zakopanem na wystawie w tamtym roku? Ja...:cool3: ,no i moje psy :eviltong: Quote
Alutka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kamel napisał(a):Tym razem moje zgłoszenie dotarło:p , kto był w Zakopanem na wystawie w tamtym roku? I my byliśmy z naszymi pupilami, ale niestety więcej nie pojedziemy:shake: :shake: :shake: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
cockermanka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Alutka napisał(a):I my byliśmy z naszymi pupilami, ale niestety więcej nie pojedziemy:shake: :shake: :shake: Mnie w tym roku skusił sądzia - po zeszłorocznej wystawie obiecywałam sobie - "nigdy więcej" !:angryy: W tym roku miejsce wystawy jest inne - mam nadzieję,że lepsze...choć boję się o miejsca parkingowe...a zasuwać trzema psami w klatce,z całym wyposażeniem przez pół Zakopca niebardzo mi sie usmiecha...:shake: Quote
paulinka13 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 a ja jednak nie jade...nie mam psa wystawowego a dostałam oficjalna odpowiedz ze MP nie bedzie...pozostaje mi tylko zyczyc wszystkim powodzenia i wielu sukcesów:) Quote
Kamel Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 karenina napisał(a):Kamel, udało Ci sie dodzwonic i potwierdzic przyjecie, czy sami do Ciebie odpisali ? Teraz to już wysłałam do nich 2 zgłoszenia mailem, na pierwszego brak odpowiedzi, to wysłałam drugiego, odpowiedzieli(mailem), że zgłoszenie przyjęte, ale nie wiem czy to zasługa moich maili, czy tego, ze poszłam na poczte i wysłałam zgłoszenie priorytetem:razz: . Nie chciałam , zeby znowu było tak jak z krośnieńską i tymi formularzami:shake: . Quote
Kamel Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Alutka']I my byliśmy z naszymi pupilami, ale niestety więcej nie pojedziemy:shake: :shake: :shake: Dlaczego? Powiedzcie coś o tej wystawie, bo tam jeszcze nie byłam:roll: Quote
karenina Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kamel, ja tez jeszcze nie byłam, ale zakopianskie wystawy ciesza sie złą sławą.. W tym roku lokalizacja pod względem parkingu w niedziele moze byc tragiczna, ale to sie okaze, obym sie myliła. Ja kazdym razie mam zamiar podjechac pod wystawe o 7 rano .... A jak bede nieszczesliwa to gromy posypia sie na glowe mojego TZa który to sie na zakopane uparł :evil_lol: W kazdy razie, słowo sie rzekło, kobyłka u płota ( dostalismy mailowe potwierdzenie :cool3: ). Quote
Kamel Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Hmmm, no to nieźle z tym dojazdem:-o , ja mam 25 kg klatke i chyba z niej zrezygnuje, bo by mnie mój udusił, albo bym musiała sama nosić:watpliwy: Quote
karenina Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Kamel napisał(a):Hmmm, no to nieźle z tym dojazdem:-o , ja mam 25 kg klatke i chyba z niej zrezygnuje, bo by mnie mój udusił, albo bym musiała sama nosić:watpliwy: Ja klatke mam lżejszą, ale za to 5 psów .... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Hmmm ja będę do 7.08 w Bukowinie tatrzańskiej na wakacjach,więc miałam w planach pojechać na tę wystawę i pójść na Młodego Prezentera,ale niestety Młody Prezenter się nie odbędzie :-( Mimo tego i tak przyjadę na tę wystawę ;) Czy potrzebuje ktoś może handlera?Z chęcią pomogę i jestem otwarta na propozycje :) Quote
franka i zuza Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 czy do klasy w jakiej wystawia się psa liczy się dokładnie dzień urodzenia ? Zakopane wypada 06.08 a Zuzka kończy 15 miesięcy 3 dni później:placz: , chciałabym wystawiać ją już w klasie pośredniej a nie młodzieży:roll: Quote
BabyCakes Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 czy do klasy w jakiej wystawia się psa liczy się dokładnie dzień urodzenia ? Zakopane wypada 06.08 a Zuzka kończy 15 miesięcy 3 dni później cytat z regulaminu wystaw: Datą decydującą o wieku psa jest dzień przed wystawą. Warto znac regulaminy imprez, w ktorych bierze sie udzial :roll: Quote
Alutka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Kamel napisał(a):[quote name='Alutka']więcej nie pojedziemy:shake: :shake: :shake: Dlaczego? Powiedzcie coś o tej wystawie, bo tam jeszcze nie byłam:roll: Dużo by opowiadać ! Powiem krótko na wystawę w Zakopanym jeżdziliśmy co roku od lat, i za każdym razem były nieprzyjemności , niedomówienia, Odniosłam wrażenie, że robią nam łaskę! Może w tym roku będzie lepiej, życzę Wam powodzenia :thumbs: :bye: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
cockermanka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Alutka napisał(a):Dużo by opowiadać ! Powiem krótko na wystawę w Zakopanym jeżdziliśmy co roku od lat, i za każdym razem były nieprzyjemności , niedomówienia, Odniosłam wrażenie, że robią nam łaskę! Może w tym roku będzie lepiej,życzę Wam powodzenia :thumbs: :bye: Heh...a ja myślałam,że tylko my odnosimy takie wrażenie...:crazyeye: Zobaczymy jak będzie w tym roku - jeśli bez zmian,to chyba faktycznie nie będziemy tam jeździć,bo szkoda zdrowia... Quote
Kamel Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A myślałam, że wystawy w Zakopanem to sama przyjemność:stop: Quote
Recommended Posts