karenina Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Gonia napisał(a):Karenina,jak pięknie prezentowałby się Wasz charcik na tle kontrastowym do swojego umaszczenia.Sorki,ale to z dobrego seca.I jaka by wtedy była fantastyczna fotka!Palce lizać! Gonia, na początku wystawy plan był inny.. Piotr miał na sobie jasne spodnie. 10 minut. Potem polazł do auta i wracał w ten największy deszcz.:evil_lol: I po spodniach :shake: Quote
Gonia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No właśnie,ja też się ufajdałam jak żaba w błocie!Chyba mamy z Twoim mężem jakieś zafajdane szczęście,a Charles czyściutki-beżowiutki!:evil_lol: To niesprawiedliwe:cool3: A ten pekin wszędzie gdzie jest zgłoszony to stoi na pudle.W Augustowie był drugi,w Krakowie pierwszy. Quote
Gotrek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Meggy napisał(a):Gratulacje dla wszystkich wystawiających sie . Mała fotorelacja na stronie www.wystawazakopane.jpg.pl Ooo jak fajnie załapałam się z Migotką na fotkę :loveu: Gratulacje dla wszystkich za osiagnięcia :) My też zadowolone jesteśmy I miejsce i BOB :D. Quote
kate_m. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 cockermanka napisał(a): Pogoda rzeczywicie w kratkę - bardzo przydał sie nasz pawilonik... Oj tak tak, przydał się! Dzięki niemu można było na przykład wysuszyć borzoje :cool3: Dziękuję za udzielenie schronienia w imieniu swoim, znajomej i jej borzojek :modla:;) Quote
bognik Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='GUCIA']I BEST IN SHOW No ten pekińczyk to wszystko zbiera :lol: Quote
JustynaJK Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 pekin jest zjawiskowy to trzeba przyznać! Quote
Recommended Posts