Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak tam wytrwamy!
Za nim goldki i labko zostaną posędziowane to zejdzie trochę!

Przynajmniej nie musicie siedziec tam od bladego switu :razz:

będziemy moknąć wszyscy razem

A dlaczego moknac? Przeciez slonce bedzie :cool1: :cool3:

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BabyCakes napisał(a):
Przynajmniej nie musicie siedziec tam od bladego switu :razz:

Sądze jednak, że musimy zanim dojedzimy do 10 należy odebrać numer i katalog.Apotem juz mogą być korki na zakopiance.:roll:

Posted

Sądze jednak, że musimy zanim dojedzimy do 10 należy odebrać numer i katalog.Apotem juz mogą być korki na zakopiance.

Gdyby to moj pies wchodzil na ring po 62 psach, to nikt by mnie przed 8 nie wyciagnal z lozka ;) A tak, o 8 bede juz siedziec w samochodzie :(
Kto powiedzial, ze katalog i numer trzeba odebrac przed 10? :roll: Nie jeden raz odbieralam grubo po 10 i zyje ;)

Korkow na Zakopiance boje sie w drodze powrotnej - w niedziele zawsze tlumy jada po poludniu w strone Krakowa :shake:

Posted

BabyCakes napisał(a):
Gdyby to moj pies wchodzil na ring po 62 psach, to nikt by mnie przed 8 nie wyciagnal z lozka ;) A tak, o 8 bede juz siedziec w samochodzie :(
Kto powiedzial, ze katalog i numer trzeba odebrac przed 10? :roll: Nie jeden raz odbieralam grubo po 10 i zyje ;)

Korkow na Zakopiance boje sie w drodze powrotnej - w niedziele zawsze tlumy jada po poludniu w strone Krakowa :shake:

Tylko jeszcze weżmy pod uwagę ze przygotowanie mojego psa trwa ok 2 godzin ;) Choć uwierz mi ja jak tylko bym mogła to bym w łóżku lewitowała:evil_lol: Niestety sami nie jedziemy :lol:
Powodzenia

Posted

A ja jestem bardzo zadowolona - moje "dziecko" dog niemiecki czarny - OZZY Matrix - CWC, NPwR i BOB! Pokonał kolejny raz psy z którymi przegrywał, gdy walczył o młodzieżowy championat:)

Posted

Dzidtka napisał(a):
będziemy moknąć wszyscy razem ;) ja będę z labkami, ale jak ktos szuka handlera niech sie odezwie na priv

Dzidtka Ty z labkami - jak przyjedziesz napisz cosik wiecej!!!

Posted

moj synek - AL BUNDY :loveu: dzis pierwszy raz startujac w klasie posredniej wywalczyl sobie CWC i w porownaniu z Championem tytuly Najlepszy Pies w Rasie i Zwyciezca Rasy !! :multi: :multi:

Posted

Było..... Deszczowo. Słonecznie. Wietrznie. Bezwietrznie. Ciepło. Chwilami zimno. Jak to w górach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No i dla nas bardzo udana wystawa...

:laola:

Mój charcik włoski :
Il Cagnolino FERNANDO CWC, BOB, BOG i na koniec BIS2 :multi: :multi: :multi:

Posted

Karenina gratuluję śliczne pucharki napisz coś więcej jak w innych rasach i które psy za Twoim Fernando uplasowały się w grupie - może na charcim forum...

Elitesse oczywiście też gratuluję!

Posted

a nasze piesy przywiozły :
Bassco - Najlepsze Szczenię w Rasie
Timur - Njlepszy Pies w Rasie
Gaffa - Najlepsza Suka w Rasie,BOB,BOG III

Miejsce wystawy i organizacja duuuzo lepsza niż w latach poprzednich :-)
Pogoda rzeczywicie w kratkę - bardzo przydał sie nasz pawilonik...

Posted

To i my się pochwalimy - po Zakopanym mamy Mł. CH. PL.

Puli - byłaś ciekawa, co powie pani sędzina. Same superlatywy, kątowanie przednie i tylne w porządku.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dodatkowo kilka cennych uwag dotyczących prawidłowej budowy i ładnej sierści.
No i już byłam zdecydowana, żeby nie jechać do Poznania, a teraz się łamię.... :razz:
A jak sobie obejrzałam medale tatuśka, to tym bardziej się łamię. Bo skoro tata taki utytułowany, to może i syn pójdzie w jego slady;)

Pozdrawiamy szczęśliwi i zmęczeni -
a najbardziej medalista, bo tak rozrabiał wczoraj na wystawie z zaprzyjaznionymi suczkami szetlandzkimi z osiedla, że przed samą oceną padl i leżał grzecznie, nie patrzac nawet na ukochaną pileczkę.

Posted

Także juz po wystawie, nie wiem jak Wy ale ja jestem zadowolona, dojechalismy samochodem pod samą wystawę, samochód tez postawilismy z boku (parking kosztował 20zł:crazyeye: ), pogode podczas oceny mielismy nie zabardzo bo zaczeło dosyc mocno padać, ale i tak było warto.
Kamel-Lok. I, CWC

Posted

efra-husky napisał(a):
Justyna GRATULACJE dla Ciebie i Nugatka :multi: SUPER :Rose:

Gratulacje dla wszystkich wygranych i tych co poszło troszkę gorzej :Rose:

Gabi dziękuje :buzi:

Tylko Kinga nie Justyna ;)

Posted

My tez zadowoleni :) tydzien po rozpoczeciu Ch. Pl wczoraj zaczelismy Mł. Ch ;) wszystko na odwrót :)
Szkoda ze pogoda nie dopisała, ale i tak bylo miło:) Strasznie malutka wystawa... no i ten drogi parking :crazyeye: ale i tak ok ;)

Gratuluje wszystkim wygranym :)

Posted

Meggy napisał(a):
Dzięki wielkie!!:)
Cieszę się,że się podobają!!!:)

Bardzo, dzieki nim wiem jak wygladała wystawa bo spedziłam ja głownie siedząc pod daszkiem :evil_lol:

Posted

No tak...Ta wystawa była "przepiękna"...Gdyby nie jeden wystawca artykułów dla zwierząt,to bym pewnie popłynęła ze sprzętem,bo ta największa "fala" mnie właśnie dorwała przy yorkach..Koszmarna pogoda była,a w Krakowie podobno nie było tak źle....;)

Na tyle na ile mogłam to pogoniłam i coś porobiłam ;)

Posted

Nawet pogoda nie zmąci mojej radości.W butach chlupało,wszystko mokre,ale moje rudzielce pięknie się postarały:loveu: CARMEN Słodki Urwis ZwMł,a Arielka CWC,NSwR,BOB,BOG i 3-ci BEST:multi:

Posted

Gonia napisał(a):
Nawet pogoda nie zmąci mojej radości.W butach chlupało,wszystko mokre,ale moje rudzielce pięknie się postarały:loveu: CARMEN Słodki Urwis ZwMł,a Arielka CWC,NSwR,BOB,BOG i 3-ci BEST:multi:

To tą ślicznotkę Nugat wąchał kiedy biegaliśmy na BISie :cool3: