zula Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Z tego co pamietam (ale mogę się mylic) to w Zakopanym zawsze numerki odbiera się razem z dokumentami. (do nas też pszyszło potwierdzenie bez numerków) Quote
Ina&Fun Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 To widze, że nie tylko nam nie przysłali. Widocznie jest tak jak pisze Zula, bedzie trzeba odebrac na miejscu...Tylko po co piszą, że wraz z potwierdzeniem przyślą mapkę i numerek. To trochę wprowadza w błąd:oops: Quote
Alutka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ina&Fun napisał(a):.Tylko po co piszą, że wraz z potwierdzeniem przyślą mapkę i numerek. To trochę wprowadza w błąd:oops: Co im to!, grunt , że " dudki " skasowali :evil_lol: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Kamel Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pulik napisał(a):Dostałam we wtorek i też bez numeru mimo wpłącenia przed terminem. Ja dostałam potwierdzenie pocztą i również numeru nie było, ale jest chociaż napisane na potwierdzeniu jaki numer mam odebrać;) . Quote
Kamel Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 PS. I jak myślicie, jaką będziemy mieć pogodę?:cool3: , oby nie upał. Quote
Anna. Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Zapowiadają przelotny deszcz i około 20 stopni:p Dla moich psów(whippet ,wilczarz ) to zdecydowanie lepsza pogoda niż upał :roll: Quote
szorka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Zobacz na stronie oddziału zakopiańskiego ,czy na pewno przysługuje Ci numer.Może się okazać że każdy wystawca powinien sam sobie przygotować własnymi siłami numer startowy ---- i co wtedy???????. Na wyposażeniu nie najważniejsza szczotka i grzebień dla psiaka ,ale sztywny kartoni i flamaster( proszę dzwonić do oddziału i uzgodnić kolor numetru).:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Miłej wystawy pełnej wrażeń. Quote
Nugatowa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 anna2 napisał(a):Zapowiadają przelotny deszcz i około 20 stopni:p Dla moich psów(whippet ,wilczarz ) to zdecydowanie lepsza pogoda niż upał :roll: Ojej bedzie moj Ginuś :loveu: :loveu: :loveu: i Gacuś :loveu: :loveu: Strasznie się ciesze :multi: :multi: :multi: Dozobaczenia Quote
cockermanka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dla dużych ras jest boisko trawiaste,a dla małych asfaltowe... Quote
karenina Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 cockermanka napisał(a):Dla dużych ras jest boisko trawiaste,a dla małych asfaltowe... Hmmmm, a które to są duze a które małe :mad: :mad: :mad: Quote
cockermanka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 karenina napisał(a):Hmmmm, a które to są duze a które małe :mad: :mad: :mad: Tak szczegółowych informacji narazie nie mam...i tez mam dylemat,bo moja rasa średnia :diabloti: Quote
Anna. Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 To nie możliwe ,żeby nam charty podzielili ;) Gacek jest mały ,a Gines olbrzymem a oba są na jednym ringu przewidziane :lol: Nugatkowa do zobaczenia :multi: i powodzenia Quote
karenina Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 anna2 napisał(a):To nie możliwe ,żeby nam charty podzielili ;) Gacek jest mały ,a Gines olbrzymem a oba są na jednym ringu przewidziane :lol: Nugatkowa do zobaczenia :multi: i powodzenia Aniu, a moje jeszcze mniejsze :lol: jak oni to rozwiązą.. Moze Ginesik dostanie rozwijaną trawę z rolki :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No to Aniu gineskowa i gackowa i Kareninko widzimy sie w niedzielę :bigcool: Mam szykować już oscypki :evil_lol: ? Quote
Anna. Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jak to sobotę ? :-o Nugatkowa Ty mnie nie stresuj ....kiedy jest ta wystawa ? Karenina ...rolowany trawnik :lol: jest nawet do przyjęcia :p co my tylko na zakrętach nieboraki(ja i Gines ) zrobimy :p Quote
karenina Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 anna2 napisał(a):Jak to sobotę ? :-o Nugatkowa Ty mnie nie stresuj ....kiedy jest ta wystawa ? Karenina ...rolowany trawnik :lol: jest nawet do przyjęcia :p co my tylko na zakrętach nieboraki(ja i Gines ) zrobimy :p Nugatowa, Ty chcesz chyba baty dostac za tą sobote :mad: :mad: :mad: Aniu, będziemy dla Was brzegi Tych rolek trzymac przy zakrecaniu :lol: Quote
Nugatowa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 anna2 napisał(a):Jak to sobotę ? :-o Nugatkowa Ty mnie nie stresuj ....kiedy jest ta wystawa ? Karenina ...rolowany trawnik :lol: jest nawet do przyjęcia :p co my tylko na zakrętach nieboraki(ja i Gines ) zrobimy :p A tak tak wybacz pokiełbasiło mi się !!! :flaming: :flaming: :oops: :oops: :oops: Quote
Nugatowa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 karenina napisał(a):Nugatowa, Ty chcesz chyba baty dostac za tą sobote :mad: :mad: :mad: Aniu, będziemy dla Was brzegi Tych rolek trzymac przy zakrecaniu :lol: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: żle mi kalendarz wydrukowali :placz: :placz: :placz: i Ty brutusie do mnie z batami??:placz: Quote
karenina Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Nugatowa napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: żle mi kalendarz wydrukowali :placz: :placz: :placz: i Ty brutusie do mnie z batami??:placz: Oj tak :mad: :mad: :mad: Quote
Nugatowa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 karenina napisał(a):Oj tak :mad: :mad: :mad: :-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: to nie przyjdę jeszcze mnie zbiją i będe mieć podbite oczko :-( Quote
karenina Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Nugatowa napisał(a)::-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: to nie przyjdę jeszcze mnie zbiją i będe mieć podbite oczko :-( Oj, do niedzieli mi przejdzie , tylko ten zakiet z cielęcinki musi byc :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 karenina napisał(a):Oj, do niedzieli mi przejdzie , tylko ten zakiet z cielęcinki musi byc :evil_lol: No patrzcie się ją, jaka agresywna się zrobiła :mad: :evil_lol: Nad żakietem pomyśle :obrazic: w takiej sytaucji :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Przed nami jest 62 psy :shake: !!!!! Nie wiem jak tam wytrwamy! Za nim goldki i labko zostaną posędziowane :-( to zejdzie trochę! My ring 12 ! zapraszmy :) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 będziemy moknąć wszyscy razem ;) ja będę z labkami, ale jak ktos szuka handlera niech sie odezwie na priv Quote
Recommended Posts