Tomex Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Zakopane - to inny świat !!! Na stronie oddziału zapraszają na razie na wystawę w 2004 r. !!! :evil_lol: Quote
Elitesse Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 widzialam :evil_lol: chcialabym sie w tym roku tam wybrac ale potrzebuje informacje o obsadzie i oplatach ... Quote
efra-husky Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 może jednak jest jakiś dogomaniak z Zakopca, który ma jakieś info o tej wystawie Quote
Elitesse Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 no i trzebaby bylo przy okazji jakies info o noclegach gdzie z psami przyjmuja zdobyc :) bo jak jechac to chociaz na 2 dni ! bylam raz w Zakopanem kilka lat temu z TZtem na wielkanoc :) Quote
efra-husky Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 no jak do Zakopanego to koniecznie na parę dni ;) Quote
cockermanka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Może dzisiaj w moim oddziale czegoś się dowiem... Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Potwierdzona obsada sędziowska GRUPA I PASTERSKIE – EWA BUKŁAD OWCZARKI PODHALAŃSKIE –ANNA DOMINIAK OWCZARKI NIEMIECKIE –ZBIGNIEW SZCZEŚNIAK GRUPA II BOKSERY, SZNAUCERY,PINCZERY - MAREK LEWANDOWSKI MOLOSY KRÓTKOWŁOSE - ANNA ROGOWSKA AZJATYCKIE, SZWAJCARSKIE, MOLOSY DŁUGOWŁOSE - ALEKSANDRA DOBRUT GRUPA III TERIERY- wysokonożne - ANNA ZWIERZYŃSKA - niskonożne - ANNA WINIARSKA GRUPA IV JAMNIKI -MAŁGORZATA WIEREMIEJCZYK- - -WIERZCHOWSKA GRUPA V SZPICE - KRYSTYNA JASIELSKA GRUPA VI GOŃCZE -MAŁGORZATA WIEREMIEJCZYK- -WIERZCHOWSKA GRUPA VII WYŻŁY - WOJCIECH TRZEBIECKI GRUPA VIII LABRADORY -MAŁGORZATA WIEREMIEJCZYK- - -WIERZCHOWSKA - WOJCIECH TRZEBIECKI GRUPA IX OZDOBNE I DO TOWARZYSTWA - ELZBIETA JUNIKIEWICZ GRUPA X CHARTY MAŁGORZATA WIEREMIEJCZYK- - -WIERZCHOWSKA Organizatorzy zastrzegają sobie prawo zmiany obsady sędziowskiej. Zgłoszenia prosimy przesłać do dnia 20.07.2006 Do tego dnia przyjmujemy również wszelkie zmiany i przeniesienia w katalogu. Opłaty za zgłoszenia wynoszą: pierwszy pies zł. 65 /z katalogiem/, następne zł. 55, /bez katalogu/. Szczenięta zł. 30 /bez katalogu/. Rasy Polskie , Interchampiony i Klasa Weteranów – bezpłatnie,/bez katalogu/. Opłata dla wystawców z zzagranicy 20 Eu. Opłaty wnoszone w dniu Wystawy zł 100 lub 25 Eu – dla wszystkich psów. Przyjmowane będą tylko zgłoszenia wraz z dołączoną kserokopią dowodu wpłaty i rodowodu. Przesłanie podpisanego zgłoszenia zobowiązuje materialnie zgłaszającego do opłaty za psa, bez względu na to, czy pies zostanie doprowadzony do oceny. Reklama w katalogu: dla hodowców - biało-czarna cała strona zł. 80, pół strony zł. 40. Reklama kolorowa i reklama dla firm do uzgodnienia. Wystawa odbędzie się zgodnie z Regulaminem Wystaw. Komitet Organizacyjny. Quote
kivik Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 super, jednak zawsze ktoś się znajdzie, kto coś wie:) zastanawia mnie tylko, czemu Pani Wieremiejczyk będzie oceniać prawie pół wystawy..i czemu w 8 grupie są tylko labradory ...a reszta? Quote
kivik Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 kivik napisał(a):super, jednak zawsze ktoś się znajdzie, kto coś wie:) zastanawia mnie tylko, czemu Pani Wieremiejczyk będzie oceniać prawie pół wystawy..i czemu w 8 grupie są tylko labradory ...a reszta? łaaa..nie zauważyłam na 8 grupę jest jeszcze drugi sędzia... Quote
Elitesse Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 oo fajny sedzia na sznaucerki :) czyli mozemy ta wystawe wpisac w nasze plany :multi: w zeszlym roku sie nie udalo przez niedogadanie z organizatorem Quote
cockermanka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Na dogomaniaków można liczyć :-) - mój oddział jeszcze nic nie wie... Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='kivik']super, jednak zawsze ktoś się znajdzie, kto coś wie:) ...Bo maila do nich z zapytaniem wysłałam:lol: Swoja drogą, to trochę dziwne, że się nie reklamują i nie podają info "publicznie":niewiem: Quote
efra-husky Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 też wczoraj rano do nich wysłałam maila z zapytaniem o wystawę i szybciutko przesłali mi ulotkę (taką jak an3czce). Może zależy im żeby było mało wystawców :roll: Quote
flashka-g Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 w sumie bym sie wybrala, ale wtedy mam Wilno;) Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='efra-husky']też wczoraj rano do nich wysłałam maila z zapytaniem o wystawę i szybciutko przesłali mi ulotkę (taką jak an3czce). Może zależy im żeby było mało wystawców :roll: Może, ale kurcze pasowałoby umieścić jakieś oficjalne informacje. Poza tym dobrze byłoby zaktualizować stronę internetową, bo tragedia...:roll: :lol: Quote
efra-husky Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 to prawda, strona pozostawia wiele do życzenia Quote
Gosik71 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja już nie mam sił z obsadami sędziowskimi, gdzie fajna wystawa, to sędzia się powtarza, w naszej rasie ciągle 3 nazwiska się powtarzają, i nawet do Zakopca, gdzie uwielbiam jeździć, nie mam po co jechać:cool3: Quote
musia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Odgrzewam temat Zakopanego TAk myślę - jechać nie jechać. Sędzina ok, tyle, że wyprawa a pociagiem mi się nie chce. Dobrze , że zgłoszenia do 20.07. Może znajdę jakiś transport dla gończego polskiego (rozmiar średni). Quote
$andwich Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Mi też jazda pociągiem do Zakopanego za bardzo nie odpowiada, ale chyba będę musiała jechać, bo kto "moją" amstaffkę wystawi:cool1:. Czyli na kogo można liczyć w Zakopcu:cool3:? Quote
paulinka13 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Heyka!! ja może też będe bo akurat z rodzicami w Zakopcu będe na wakacjach:P:P:P tylko mam pytanko- wiecie czy będzie Młody Prezenter?? bo jade bez psa i tylko to mnie interesuje... Quote
paulinka13 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hey!! troszke czasu do wystawy, no ale temat warto juz chyba zacząć:) na www.zkwp.pl nie znalazłam żadnych informacji odnośnie tej wystawy... nie wiem w sumie nic, tylko tyle ze jest. moze macie jakieś info?? bardzo was proszę o informacje glownie o: - Młodym Prezenterze - jakimś kontakcie - no i o grupie 6 i 8 (jak sie uda;) ) z góry wielkie dzieki...i piszcie przy okazji kto bedzie:):) Quote
$andwich Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ale krajowa w Zakopanem będzie w sierpniu, a nie w lipcu;). Quote
Alyshia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 tak, data wystawy to 06.08.06 r. ;) MP nie będzie co do kontaktu - wszystko jest na stronie związku - http://www.zkwp.zakopane.biz.pl/ - są też tam inne informacje - obsada sędziowska, opłaty itp. ;) Quote
Recommended Posts