martyna. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Gracjano nie ma wiekowej 'tabelki".Jeśli mogę przyszłabym i zobacze czy kolak by poszedł ze mna,bo z checia bym pozyczyla :) A czy nie przeszkadza Pani ze MP jest o 13?? Quote
Agama Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 MARTYNKO TWOJA prosbe umiescilam tez na innych forach:lol: Quote
martyna. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Agamo dziekuje :) Wrazie czego gdyby kolak nie poszedł ze mną z chęcia pożyczę innego psa :) Quote
Gracjana Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Martyna2006 napisał(a):Gracjano nie ma wiekowej 'tabelki".Jeśli mogę przyszłabym i zobacze czy kolak by poszedł ze mna,bo z checia bym pozyczyla :) A czy nie przeszkadza Pani ze MP jest o 13?? Jakiej pani dziewczyno....??:lol: Sama sie jeszcze lapie na MP :lol: czy z toba sie wystawi to sie okaze..;) niewiem o ktorej beda kolaki niestety... poszukaj czegos jeszcze to mojego maluszka sobie zostawisz na ostatnia deske ratunku... Quote
Bulwinka Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 jako " ostatnią deskę ratunku" mogę też zaproponować mojego buldoga- jest posłuszny i przyjazny, nasz numer katalogowy 136 - w razie sytuacji awaryjnej - zapraszam. na ring wchodzimy o godz. 10.00 - psy klasa młodzieży. Quote
zula Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ma ktoś już jakieś informacje? Najbardziej interesują mnie finały VIII grupy... Quote
Martyna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='zula']Ma ktoś już jakieś informacje? Najbardziej interesują mnie finały VIII grupy... BOG goldenka Felicja Jeanton BOG II chyba spaniel, anglik, czarny podpalany (?) BOG III moja flatka, Reklama Canes Beati :D fotka bedzie za pare dni :-) Quote
JASMIN Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Czy mogłabym prosić jakąś dobrą duszyczkę o przepisanie z katalogu stawek jamników długowłosych miniaturowych i króliczych :modla: ? Z góry dziękuję za pomoc. Quote
Martyna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='JASMIN']Czy mogłabym prosić jakąś dobrą duszyczkę o przepisanie z katalogu stawek jamników długowłosych miniaturowych i króliczych :modla: ? Z góry dziękuję za pomoc. dlugowlose byly tylko standardowe: FCI 148 - Jamnik długowłosy standardowy - Dachshund Langhaar Psy Klasa pośrednia 486. FEDERIK BINARIUS, czekoladowo-podpalane, 2004-11-02, PKR.IV-23438, nr rej. 29135/XXII/04, (CHH.EUICH.HDC MARICTUR MOLIERE-CH.PL. MAYA MATYLDA HOMAGIUM), hod. Kuciańska Bogumiła, wł. Bogumiła Kuciańska Klasa championów 487. AJAX SŁODKI URWIS CH.PL., mahoniowe, 2003-08-11, PKR.IV-22828Ds, nr rej. 69668/I/03, (CH.PL. LUCIANO VOM WENZELHOF-MŁ.CH.PL.,CH.PL. DUMKA Z OLSZEWNICY), hod. Małgorzata Pawluczuk, wł. Agata Pawłowska 488. CARELLI ŚWIATOŁDYCZ Ch.Pl., mahoniowe, 2003-03-17, PKR.IV-22624, nr rej. 802/XLVIII/03, (INT.CH. RIMINI Z TURANSKEJ OBORY-CH.CHERRYLL ARVIN DVOR), hod. Małgorzata Mysiara, wł. Małgorzata Pawluczuk Suki Klasa szczeniąt 489. CARMELA SŁODKI URWIS, rude, 2005-10-29, PKR w przygotowaniu, nr rej. 29638/XXII/05, (CARELLI ŚWIATOŁDYCZ-DUMKA Z OLSZEWNICY), hod. Małgorzata Pawluczuk, wł. Agnieszka Bielawska-Januszkiewicz Quote
talut Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 można prosić o beagle? :D a jak jest ich dużo to suczki młodzież i pośrednia ;) Quote
Pearl Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Katalog jest dostepny w internecie na ich stronie z tego co mi wiadomo;) Quote
dorotal Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 talut napisał(a):dzięki Pearl :) juz sobie sprawdziłam ;) Ale tam nie ma psow z dodatku W beaglach sa pies otwarta Arnold ze szczypiorna Suka champion Fiery lady dan lu Quote
Martyna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Lara napisał(a):a ja jestem w szoku... zgarnelismy BOBa i skonczylismy Championat z suka :multi: jakis cud! w tym deszczu na finaly to nam sie czekac nie chcialo... choc sedzina baaardzo zachecala :shake: BRAWOOOOO !!!! :multi: szkoda, ze nie zostaliscie, bo na finalach pogoda byla bardzo przystepna :-))) krotkimi chwilami bylo nawet cieplo ;-) Quote
Matagi Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Lara napisał(a):a ja jestem w szoku... zgarnelismy BOBa i skonczylismy Championat z suka :multi: jakis cud! w tym deszczu na finaly to nam sie czekac nie chcialo... choc sedzina baaardzo zachecala :shake: Więcej takich cudów życzę!!!:lol: :multi: :lol: :multi: Quote
Martyna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Lara napisał(a):a co Ty! jeszcze bysmy na pudlo trafili! oj, nie!!! :eviltong: a wiesz moze jakie wyniki BOG I grupy? a moze zdjecia masz? :p eee tam :-) dlaczego nie? zdjec nie mam, bo jakos ta I grupa mi umknela :( Quote
Basik Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Zna może ktoś wyniki goldenów - zwłaszcza suki mł.? Quote
Asta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Czy ktoś dysponuje zdjęciami z móodego prezentera? :) Quote
zula Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Martyna']BOG goldenka Felicja Jeanton BOG II chyba spaniel, anglik, czarny podpalany (?) BOG III moja flatka, Reklama Canes Beati :D dzieki:cool3: Reklama Canes Beati to twoja suczka? Gratulacje!:multi: Quote
nikit1 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Martyna']BOG goldenka Felicja Jeanton BOG II chyba spaniel, anglik, czarny podpalany (?) BOG III moja flatka, Reklama Canes Beati :D fotka bedzie za pare dni :-) Gratulacje!!!! Zaszaleliście!!!:multi: Quote
dorotal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Troche sie pochwale moj buldozek Leos - CWC, NPwR, Zw. rasy, ukonczony championat Polski :lol: :lol: :lol: Natomiast kingi Arsene - CWC, NPwR, Zw. Rasy :lol: Delyth - Zw. Mł. Quote
Martyna Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 dorotal napisał(a):Troche sie pochwale moj buldozek Leos - CWC, NPwR, Zw. rasy, ukonczony championat Polski :lol: :lol: :lol: Natomiast kingi Arsene - CWC, NPwR, Zw. Rasy :lol: Delyth - Zw. Mł. Gratulacje :-) Quote
Tilia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Martyna!! Gratulacje!! Afera bardzo się zmieniła, dawno jej nie widziałam, fajna suka z niej :) :) i jaka miła :eviltong: a w X grupie na BOG: 1 afgan (i BIS!!) 2 deer :razz: 3 chart polski gratulacje dla mniej lub bardziej docenionych :) :) Quote
malgosia_1 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 faktycznie, jakies fotki z mlodego prezentera by sie przydaly, moze ktos ma (?) i zechce wstawic!!!!! Quote
Yoko Ono Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Witam, ja też chciałabym sie pochwalić, moja Yoko Ono (Yorkshire Terrier) zdobyła II lokatę w klasie młodzieży, nie wiem jakim cudem udało nam sie w ten cholerny deszcz utrzymać jej włosy w tak dobrym stanie, chyba zawdzięczam to temu że od 10 do 14 siedziałam w samochodzie z nią. Pozdrawiam, Monika Quote
Recommended Posts