Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani,
czymoże mi ktoś powiedzieć gdzie jest ten Stadion w Gostyninie ??? jak tam dojechać z Wawy, wczoraj dostałam potwierdzenie z numerkiem ale nie wiem o której godzinie wchodze na ring, (gr III)
Pozdrawiam,
Monika

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno takiego bałaganu nie było przy organizacji, przyjmowania zgłoszeń. Tel zajęty notorycznie, fax to chyba odpięli, poszło on-line, niby jest, a nie wiem czy jest przyjęte. Wogóle to jak się nie ma mocy przerobowych, to lepiej nie organizować imprez. Kiedyś Płock miło mi się kojarzył, ale to było kiedyś. Zgłoszenie to horror. Czy tak trudno jest ustawić kombinację faxów i kilka tel. To nie są duże koszty. A to jak z zimą, zawsze zaskakuje. I czynne tylko jeden dzień, przed końcem terminu zawsze jest natłok, nie tylko w Płocku, ale komu by się chciało ściągnąć posiłki i kilka słuchawek. Do zobaczyska z tymi co się udało zgłosić i dojechać. No i właśnie duży ten Gostynin?, może ten stadion z daleka widać??? Taka ładna stronka oddziału, a mapki namalowanej nie ma!!!!

Posted

[quote name='Yoko Ono']Kochani,
czymoże mi ktoś powiedzieć gdzie jest ten Stadion w Gostyninie ??? jak tam dojechać z Wawy, Monika

Plan a własciwie opis dojazdu ze strony ZW Płock:

Jak dojechać?
Od strony Płocka (Łącka) stadion znajduje się na samym początku Gostynina po lewej stronie przy przelotowej drodze. Jadąc od Kutna - na końcu Gostynina po prawej stronie drogi przelotowej.

[quote name='milamini'] poszło on-line, niby jest, a nie wiem czy jest przyjęte.

Na stronie oddziału jest katalog - możesz sprawdzić czy pies jest przyjęty:

http://zkwpplock.pl/katalog.pdf

Posted

Lara napisał(a):
z jakimi psami jedziesz? i jesli nie bedziesz chciala zostac dlugo to mozemy Cie zabrac. My po sedziowaniu zaraz spadamy, a gdzies na poczatku jest nasza rasa.

Dzieki :-) jak sie okazalo juz mam transport - anka mi miedzy czasie zorganizowala ;-) Buziaki i do zobaczenia :)

Posted

Ja dostalam informacje doslownie CIEPLUTKĄ! Otoz podobno psiaki wchodza na ring wg. ras podanych w katalogu (sa ustawione alfabetycznie!), i tak np. grupa VI zaczyna sie od basetow..... a konczy na rodezjanach. Wiec najlepiej wejsc w katalog przyjetych psow na wystawe i.... troszeczke podedukowac. Podobno 20 psow to mniej wiecej okolo 1 godzinka. Mam nadzieje ze troche to ulatwi nam sprawe.

Posted

Martyna2006 napisał(a):
Ja jeszcze nie wiem czy będę,ale mam nadzieje ze tak:) Jadę na samego MP i mam pytanko...Czy ktos moze pozyczyc mi psa na MP??

Jeśli lubisz wyzwania, służę swoim... ;)
Ale jeśli myślisz o wygraniu, to może lepiej jakiś lepiej ułożony kandydat :)

Czy ten plan sędziowania oznacza, że nie będzie zmian co do kolejności oceny między rasami?
Jak myślicie, jak długo może potrwać ocena 14 Malamutów?
Czy może to trwać godzinę, bo nie wiem czy zdążę ze swoim haszczakiem wcześniej, a wchodzimy po mamutkach.

Jak daleko od dworca PKS jest stadion?

Posted

SZAMAN napisał(a):
Jeśli lubisz wyzwania, służę swoim... ;)
Ale jeśli myślisz o wygraniu, to może lepiej jakiś lepiej ułożony kandydat :)

Czy ten plan sędziowania oznacza, że nie będzie zmian co do kolejności oceny między rasami?
Jak myślicie, jak długo może potrwać ocena 14 Malamutów?
Czy może to trwać godzinę, bo nie wiem czy zdążę ze swoim haszczakiem wcześniej, a wchodzimy po mamutkach.

Jak daleko od dworca PKS jest stadion?

wg. informacji uzyskanej z oddzialu w Plocku, podobno na 1 psiaka jest przeznaczone 3 minuty! wiec w ciagu godzinki 20.
Ale trzeba wziac pod uwage rowniez fakt, ze nie wszystkie zgloszone psiaki przyjada!!! roznie z tym bywa.

Posted

milamini napisał(a):
Czy ktoś się orientuje czy badania wet przy wejściu są płatne? Jadę nie tylko ze swoim i nie wiem ile kasy potrzeba:p

:crazyeye: Jakie badania?:lol:

Posted

pewnie chodzi o zaświadczenie lekarskie , na niektórych wystawach jest takowe wymagane.
milamini- wystarczy że zabierzesz na wystawę książeczkę zdrowia psa z aktualnymi szczepieniami. wet na wejściu tylko sprawdza czy szczepenia są aktualne.

Posted

Dzięki Bulwinko, bo jakoś tak inaczej o tym wet napisali na potwierdzeniu i zgłupiałam trochę. O dostałam właśnie odp. z biura, że nie będą płatne, jakie by one nie były. Miłe.

Posted

Hej, VIII grupa - KTO nas w końcu sędziuje? bo już był w rozpiskach p. Stuhl, potem p. Stefik, a teraz w planie sędziowania z podaniem ringów i ras jest znowu Sztuhl??? ja się pogubiłam... może ktoś dzwonił i wie??? bo ja próbowałam, ale szczęścia nie mam. :mad: :ak-shot: :wallbash:

Posted

arima napisał(a):
:crazyeye: Jakie badania?:lol:

Weterynarz przed wpuszczeniem psa na teren wystawy ma prawo zbadać psa - sprawdzić stan jego zdrowia (oczywiście bezpłatnie).

Wymagane jest jedynie świadectwo szczepienia przeciw wściekliźnie.

Posted

Gracjana napisał(a):
do jasnej cholery...(przepraszam)znowu nie mam potwierdzenia...:mad:

Do nas przyszło dopiero dziś, czyli w piątek, ale jak dzwoniłam do Oddziału, to uprzejmy Pan powiedział, że jak nie dojdzie to nic nie szkodzi, jeśli mam wcześniejsze potwierdzenie, że pies jest. Więc proponuję się nie wkurzać i jechać ;)

Posted

Witam,

Dopiero dzisiaj o 2 w nocy dowiedziałam się że jade do Płocka:multi: Jednak mam pewnien problem...nie mam psa na Młodego Prezentera.A wiec czy ktoś z Was mógłby pożyczyć mi swojego psiaka na MP??Oczywiscie jesli ze mna pojdzie i bedzie po ocenie na ringu.

Pozdrawiam
Martyna