Bulwinka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 XXVII Krajowa Wystawa Psów RasowychNational Dog ShowMiasto - City, Date - Date Płock, 04.06.2006Miejsce - Place Stadion OSiR w Gostyninie k/PłockaTermin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 15.05.2006 jak dobrze pamiętam, to co rok Płocka wystawa była w Płocku na ul.Sportowej, w tym roku będzie w Gostyninie k/Płocka- więc się nie pomylcie z dojazdem we właściwe miejsce. czy ktoś się wybiera ?? Quote
ktrebor Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 My mieliśmy w planach tę wystawę, ale po przeniesieniu jej do Gostynina spadł na nas obowiązek zorganizowania dodatkowego transportu (dla nas i dwóch psów) z Plocka do Gostynina. Tak więc zrezygnowaliśmy. Quote
Martyna Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Czy ma moze ktos miejsce w samochodzie dla mnie i grzecznej suczki ? :-) na wystawe w Plocku oczywiscie? :-) Quote
Bulwinka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Julka- na stronie oddziału jest zgłoszenie online, i odrazu wyświetla się lista zgłoszonych psów, wyślij- może się uda, w każdym razie można spróbować. tutaj : http://www.zkplock.home.pl/news.php Quote
simbik Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja się wybieram, ale tylko popatrzeć i zrobić trochę fotek :lol: . Quote
Bulwinka Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Martyna napisał(a):Czy ma moze ktos miejsce w samochodzie dla mnie i grzecznej suczki ? :-) na wystawe w Plocku oczywiscie? :-) jak koleżanka zrezygnuje ( zależy czy jej sunia dostanie cieczkę) to miałabym miejsce dla Was . na razie nie obiecuję- ale możesz mi się przypomnieć kilka dni przed wystawą. mój nr.gg 4973634 Quote
bongobongo Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 My się wybieramy razem z zaprzyjaźnioną beaglową, ale nie wiem jak to będzie, bo nie ma nas na liście. Zgodnie z sugestią oddziału wysłaliśmy ponowny e-mail, ale dzisiaj więc nie wiem, czy nas przyjmą......:placz: Quote
Polna Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 jakbym dziś wysłała zgłoszeni to by mi uznali ? ;) Powiedziałabym, ze wczesniejsze nie doszło :P Quote
Yoko Ono Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Witam, my sie wybieramy jak najbardziej. bongobongo atakuj ich telefonami i mailem czy na pewno jesteś zgłoszona, bo ja jak wysyłałam zgłoszenie do Katowic faksem i po telefonicznym potwierdzeniu że doszło okazało się, że nie ma mnie w katalogu i dzwoniłam do Związku na dwa dni przed wystawą, raczyła Pani odebrać i powiedziała że skoro mnie nie ma w katalogu to mnie nie wpuszczą na ring. Więc dobrze że sie zorientowałam że mnie nie ma mnie w katalogu bo kto by mi oddał kase gdybym tak sie przejechała w tą i z powrotem do Katowic bez możliwości wystawienia psa. Pozdrawiam serdecznie, Monika Quote
Bulwinka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Polna - teraz już chyba zapóźno na wysłanie zgłoszenia, z tego co wiem to katalog już jest w druku. Quote
Yoko Ono Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Tak a propos, czy ktoś zna sędzinę Viva Maria Soleckyj Szpunar? Pzdr, Monika Quote
bongobongo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Dostałam dzisiaj info, że za późno juz na zgłoszenia! Tylko ja nie rozumiem po co umieścili w piatek info, że jak ktoś zgłosił, a nie ma go na liście, to niech wysyła powtórnie zgłoszenie e-mailem???? Moim zdaniem to ,że katalog w druku to nie przeszkoda, inne oddziały stosuja erratę i jakos można. A....... juz nie będę kopii kruszyć! Quote
wix Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Czy ktos kto jedzie potrzebowalby pomocy w wystawieniu? ;) Kombinuję żeby jechać ;) I czy ktos mialby transport dla jednej osoby bez psa z 3miasta? :D Quote
Gracjana Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 czy ktos z wawy ma miejsce dla mnie i 1 pieska?? jedziemy do szczeniaczkow i wrazie czego by zostal na finaly ?? Quote
wix Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gracjano, czy jedziesz może z sunią collie do szczeniaków? :> Naprawdę nikt nie potrzebuje handlera? Quote
Gracjana Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a owszem jade z panna do szczeniat...;) ale juz mam transport... Quote
wix Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Tak myślałam, po avatarku poznałam :-) Znam osobiście Waszą konkurentkę Blue Penelope :) Śliczna suńka :) Quote
Bulwinka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 włąśnie dzisiaj dostałam już potwierdenie :multi: Quote
malgosia_1 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Czy może ktos wie , jaka bedzie kolejnosc wystepowania ras na ringach? Interesuje mnie grupa VI, tam gdzie sedziuje p.Bocianowski. Nie wiem czy "pędzic" na "leb na szyje" i stawic sie punkt godz. 10, czy tez moze wystarczy na godz. 12 w przypadku kiedy moja rasa bedzie wchodzila ostatnia na ring. Moze ktos dysponuje takimi informacjami? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja miałam zamiar jechać,ale niestety nie pojadę,a szkoda :-( Chciaż i tak zeszłoroczna wystawa w Płocku źle mi się kojarzy,więc może to nawet lepiej... Quote
malgosia_1 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 my dostalismy dzisiaj, niestety bez numerka! Quote
bongobongo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 malgosia_1 napisał(a):Czy może ktos wie , jaka bedzie kolejnosc wystepowania ras na ringach? Interesuje mnie grupa VI, tam gdzie sedziuje p.Bocianowski. Nie wiem czy "pędzic" na "leb na szyje" i stawic sie punkt godz. 10, czy tez moze wystarczy na godz. 12 w przypadku kiedy moja rasa bedzie wchodzila ostatnia na ring. Moze ktos dysponuje takimi informacjami? Ja dzisiaj zadzwoniłam i to ok. 20.00 godz. do Oddziału i baaardzo miły Pan powiedział mi, o której godzinie zaczyna się moja rasa :lol: Quote
Recommended Posts