Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

XXVII Krajowa Wystawa Psów RasowychNational Dog ShowMiasto - City, Date - Date Płock, 04.06.2006Miejsce - Place Stadion OSiR w Gostyninie k/PłockaTermin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 15.05.2006

jak dobrze pamiętam, to co rok Płocka wystawa była w Płocku na ul.Sportowej, w tym roku będzie w Gostyninie k/Płocka- więc się nie pomylcie z dojazdem we właściwe miejsce.
czy ktoś się wybiera ??

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My mieliśmy w planach tę wystawę, ale po przeniesieniu jej do Gostynina spadł na nas obowiązek zorganizowania dodatkowego transportu (dla nas i dwóch psów) z Plocka do Gostynina. Tak więc zrezygnowaliśmy.

Posted

Martyna napisał(a):
Czy ma moze ktos miejsce w samochodzie dla mnie i grzecznej suczki ? :-) na wystawe w Plocku oczywiscie? :-)

jak koleżanka zrezygnuje ( zależy czy jej sunia dostanie cieczkę) to miałabym miejsce dla Was . na razie nie obiecuję- ale możesz mi się przypomnieć kilka dni przed wystawą. mój nr.gg 4973634

Posted

My się wybieramy razem z zaprzyjaźnioną beaglową, ale nie wiem jak to będzie, bo nie ma nas na liście. Zgodnie z sugestią oddziału wysłaliśmy ponowny e-mail, ale dzisiaj więc nie wiem, czy nas przyjmą......:placz:

Posted

Witam,
my sie wybieramy jak najbardziej. bongobongo atakuj ich telefonami i mailem czy na pewno jesteś zgłoszona, bo ja jak wysyłałam zgłoszenie do Katowic faksem i po telefonicznym potwierdzeniu że doszło okazało się, że nie ma mnie w katalogu i dzwoniłam do Związku na dwa dni przed wystawą, raczyła Pani odebrać i powiedziała że skoro mnie nie ma w katalogu to mnie nie wpuszczą na ring. Więc dobrze że sie zorientowałam że mnie nie ma mnie w katalogu bo kto by mi oddał kase gdybym tak sie przejechała w tą i z powrotem do Katowic bez możliwości wystawienia psa. Pozdrawiam serdecznie,
Monika

Posted

Dostałam dzisiaj info, że za późno juz na zgłoszenia! Tylko ja nie rozumiem po co umieścili w piatek info, że jak ktoś zgłosił, a nie ma go na liście, to niech wysyła powtórnie zgłoszenie e-mailem????
Moim zdaniem to ,że katalog w druku to nie przeszkoda, inne oddziały stosuja erratę i jakos można. A....... juz nie będę kopii kruszyć!

Posted

Czy ktos kto jedzie potrzebowalby pomocy w wystawieniu? ;) Kombinuję żeby jechać ;)

I czy ktos mialby transport dla jednej osoby bez psa z 3miasta? :D

Posted

Czy może ktos wie , jaka bedzie kolejnosc wystepowania ras na ringach? Interesuje mnie grupa VI, tam gdzie sedziuje p.Bocianowski. Nie wiem czy "pędzic" na "leb na szyje" i stawic sie punkt godz. 10, czy tez moze wystarczy na godz. 12 w przypadku kiedy moja rasa bedzie wchodzila ostatnia na ring. Moze ktos dysponuje takimi informacjami?

Posted

malgosia_1 napisał(a):
Czy może ktos wie , jaka bedzie kolejnosc wystepowania ras na ringach? Interesuje mnie grupa VI, tam gdzie sedziuje p.Bocianowski. Nie wiem czy "pędzic" na "leb na szyje" i stawic sie punkt godz. 10, czy tez moze wystarczy na godz. 12 w przypadku kiedy moja rasa bedzie wchodzila ostatnia na ring. Moze ktos dysponuje takimi informacjami?

Ja dzisiaj zadzwoniłam i to ok. 20.00 godz. do Oddziału i baaardzo miły Pan powiedział mi, o której godzinie zaczyna się moja rasa :lol: