giselle4 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 po wyszorowaniu bardzo dokładnym pokładow brudu znalazłymy tatuaz.... Quote
kamilawa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 giselle4 napisał(a):po wyszorowaniu bardzo dokładnym pokładow brudu znalazłymy tatuaz.... Szukajcie właściciela, może akurat? Moze się tylko zgubiła... Quote
lucySxy Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 :cunao:Ale fajnie! Wiem od hodowczyni do ktorej wlasnie dzwonilam ,ze odnalezli sie wlasciciele suczki:multi: Dziewczyny zrobilyscie wspaniala robote!:loveu::loveu: dziekuje Grazynko! Quote
giselle4 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 lucySxy napisał(a)::cunao:Ale fajnie! Wiem od hodowczyni do ktorej wlasnie dzwonilam ,ze odnalezli sie wlasciciele suczki:multi: Dziewczyny zrobilyscie wspaniala robote!:loveu::loveu: dziekuje Grazynko! Nie ,Lucynko To Ty mi pomogalas i to bardzo ja tylko znalazłam z pania kierownik tatuaz i podzwoniłam i mailowalam i znalazłam.... ' ale to Ty mi dawałas rady i Twoje Forum gdzie i jak.... Ty mnie wsparłas..... jestem Twoim dłuznikiem..... Lucynko ,a gdzie link do tego chorego basta? Quote
Recommended Posts