Jola i Czterołapy Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 "Witam Dostałem od kolegi informacje że u Pani w sklepie wędkarskim na osiedlu Manhattan w Dąbrowie Górniczej woj. Śląskie przebywa zagubiony pies duży LABRADOR jasny. Nie znam adresu sklepu. Mam nadzieję że piesek trafi do swoich właścicieli. Proszę o ewentualne rozesłanie tej informacji." Quote
Beatkaa Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Trzeba by gdzieś ogłoszenia porozsyłać,popytać ludzi,ale przydałyby się osoby z Dąbrowy Górniczej,bo oni są w stanie najwięcej pomóc. Quote
wtatara Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 może właa jest tam gdzieś schronisko- tam tez trzeba dac znac Quote
malwina1 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 To mój piesek, niestety już go tam nie ma bo uciekł ze sklepu. Od piątku nikt go nie widział. Ktokolwiek wie, gdzie może w tej chwili znajdować się piesek proszę o pilny kontakt 514372791. Aston jest łagodny i uwielbia dzieci, nie ma na sobie obroży. QUOTE=Jola+Rani+Sari;15042294]"Witam Dostałem od kolegi informacje że u Pani w sklepie wędkarskim na osiedlu Manhattan w Dąbrowie Górniczej woj. Śląskie przebywa zagubiony pies duży LABRADOR jasny. Nie znam adresu sklepu. Mam nadzieję że piesek trafi do swoich właścicieli. Proszę o ewentualne rozesłanie tej informacji."[/QUOTE] Quote
klaudiaaa Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 malwina1 napisał(a):To mój piesek, niestety już go tam nie ma bo uciekł ze sklepu. Od piątku nikt go nie widział. Ktokolwiek wie, gdzie może w tej chwili znajdować się piesek proszę o pilny kontakt 514372791. Aston jest łagodny i uwielbia dzieci, nie ma na sobie obroży. QUOTE=Jola+Rani+Sari;15042294]"Witam Dostałem od kolegi informacje że u Pani w sklepie wędkarskim na osiedlu Manhattan w Dąbrowie Górniczej woj. Śląskie przebywa zagubiony pies duży LABRADOR jasny. Nie znam adresu sklepu. Mam nadzieję że piesek trafi do swoich właścicieli. Proszę o ewentualne rozesłanie tej informacji." Jola zanim oddacie psa upewnijcie się sto razy czy to właściciel! Mogą się pseudohowcy zgłaszać! Quote
Jola i Czterołapy Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Porozwieszałam wiadomość o poszukiwaniach Malwiny na retrieverowych forach. Może zgłosi się ktoś, kto widział, lub przygarnął psiaka... Quote
klaudiaaa Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jola+Rani+Sari napisał(a):Porozwieszałam wiadomość o poszukiwaniach Malwiny na retrieverowych forach. Może zgłosi się ktoś, kto widział, lub przygarnął psiaka... A ja chyba troszkę nierozumiem :eviltong:. Co z tym biszkoptowym labkiem? Gdzie on jest? Quote
Jola i Czterołapy Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 W piątek ktoś go widział w sklepie wędkarskim. Malwina dotarła do sklepu w poniedziałek. Dowiedziała się, że pies był, ale poszedł sobie gdzieś...jeszcze w piątek :( Malwina nadal go szuka! Quote
klaudiaaa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Aha, czyli jest pewność że to jej pies. Troszkę nie w temacie byłam. Ja jestem z okolic. Będę się rozglądać. Quote
Jola i Czterołapy Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 klaudiaaa napisał(a): Ja jestem z okolic. Będę się rozglądać. Może zobaczysz psa, albo ogłoszenie, że ktoś go znalazł... Quote
malwina1 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Minal juz tydzien a moj psiak wciaz gdzies sie błąka. Ponoć kręci się w okolicach osiedla Korczaka. Dzwonią do nas ludzie i mówią że go widzieli ale to na tyle, bo gdy my idziemy i go szukamy to go nie ma. Mam apel do wszystkich mieszkających w tej okolicy. Spróbujcie go złapać, gdyż jest łagodnym psem i nie gryzie. Quote
klaudiaaa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 malwina1 napisał(a):Minal juz tydzien a moj psiak wciaz gdzies sie błąka. Ponoć kręci się w okolicach osiedla Korczaka. Dzwonią do nas ludzie i mówią że go widzieli ale to na tyle, bo gdy my idziemy i go szukamy to go nie ma. Mam apel do wszystkich mieszkających w tej okolicy. Spróbujcie go złapać, gdyż jest łagodnym psem i nie gryzie. Jak każdy labrador. Pozytywnie nastawiony do wszystkiego :-). Wiem bo sama labke mam :D Malwina a on jak Cię zobaczy to nie przybiegnie do Ciebie? Quote
Recommended Posts