Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Witam

Dostałem od kolegi informacje że u Pani w sklepie wędkarskim na osiedlu Manhattan w Dąbrowie Górniczej woj. Śląskie przebywa zagubiony pies duży LABRADOR jasny.
Nie znam adresu sklepu. Mam nadzieję że piesek trafi do swoich właścicieli. Proszę o ewentualne rozesłanie tej informacji."

Posted

To mój piesek, niestety już go tam nie ma bo uciekł ze sklepu. Od piątku nikt go nie widział. Ktokolwiek wie, gdzie może w tej chwili znajdować się piesek proszę o pilny kontakt 514372791. Aston jest łagodny i uwielbia dzieci, nie ma na sobie obroży.

QUOTE=Jola+Rani+Sari;15042294]"Witam

Dostałem od kolegi informacje że u Pani w sklepie wędkarskim na osiedlu Manhattan w Dąbrowie Górniczej woj. Śląskie przebywa zagubiony pies duży LABRADOR jasny.
Nie znam adresu sklepu. Mam nadzieję że piesek trafi do swoich właścicieli. Proszę o ewentualne rozesłanie tej informacji."[/QUOTE]

Posted

malwina1 napisał(a):
To mój piesek, niestety już go tam nie ma bo uciekł ze sklepu. Od piątku nikt go nie widział. Ktokolwiek wie, gdzie może w tej chwili znajdować się piesek proszę o pilny kontakt 514372791. Aston jest łagodny i uwielbia dzieci, nie ma na sobie obroży.

QUOTE=Jola+Rani+Sari;15042294]"Witam

Nie znam adresu sklepu. Mam nadzieję że piesek trafi do swoich właścicieli. Proszę o ewentualne rozesłanie tej informacji."

Jola zanim oddacie psa upewnijcie się sto razy czy to właściciel! Mogą się pseudohowcy zgłaszać!

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Porozwieszałam wiadomość o poszukiwaniach Malwiny na retrieverowych forach.
Może zgłosi się ktoś, kto widział, lub przygarnął psiaka...

A ja chyba troszkę nierozumiem :eviltong:. Co z tym biszkoptowym labkiem? Gdzie on jest?

Posted

Minal juz tydzien a moj psiak wciaz gdzies sie błąka. Ponoć kręci się w okolicach osiedla Korczaka. Dzwonią do nas ludzie i mówią że go widzieli ale to na tyle, bo gdy my idziemy i go szukamy to go nie ma. Mam apel do wszystkich mieszkających w tej okolicy. Spróbujcie go złapać, gdyż jest łagodnym psem i nie gryzie.

Posted

malwina1 napisał(a):
Minal juz tydzien a moj psiak wciaz gdzies sie błąka. Ponoć kręci się w okolicach osiedla Korczaka. Dzwonią do nas ludzie i mówią że go widzieli ale to na tyle, bo gdy my idziemy i go szukamy to go nie ma. Mam apel do wszystkich mieszkających w tej okolicy. Spróbujcie go złapać, gdyż jest łagodnym psem i nie gryzie.

Jak każdy labrador. Pozytywnie nastawiony do wszystkiego :-). Wiem bo sama labke mam :D
Malwina a on jak Cię zobaczy to nie przybiegnie do Ciebie?