Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Hej dziewczyny :) Dziś wielki dzień.... Zapisałam się na prawo jazdy. Wystrachana już jestem na maksa, ale to pierwszy krok mojego planu i konieczna konieczność ;)...[/QUOTE]
Ooooooo, gratki, dasz radę;-) Każdy, kto zdawał na prawo jazdy tez się kiedyś bał i zdał - przynajmniej ja miałam tak samo i już 2 lata jeżdżę:lol:
No i gratuluję 1000 stronki "postnej":klacz:

Posted

Nie dziękuję :lol:

Kobe gotowy do jutrzejszej wystawy :loveu::loveu::loveu: Oby nie lało....;)
Prosimy o kciuki,chociaż za wiele nie ma do ugrania bo jest sam w młodzieży, jest też suka w pośredniej i pies champion.

Pisałam już kiedyś ,że przepadłam ??? :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wróciłam z wystawy z nowym nabytkiem:diabloti: - szczotą do usuwania kłaków z tapicerek/dywanów/kocyków/ubrań . Normalnie jestem zauroczona i latam po mieszkaniu i zdejmuję kudły :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:
http://www.multi-talent.pl/index2.php?dzial=kategorie&id=49&seo=szczotki
Taką biedronkę mam i już ją kocham! :loveu:

Kobi biegł ślicznie, stać za bardzo nie chce, siada cały czas, ale wyrobi się chłopak jeszcze :lol:. Dostał zw.młodzieży, lok.1 . W porównaniu z suczką z pośredniej przegrał. Była bardziej dojrzała,i pod względem włosa i budowy , stała pięknie:loveu:.

Posted

aleście Kobiego pięknie odpicowaly, no no :lol:
gratuluje sukcesu wystawowego:p

a tą szczotkę to kupiłaś w takiej cenie jak w tym sklepie netowym?
mojej cioci by sie takie cudo przydało:cool3:

Posted

Tak, biedronka za 35 a ta zmiotka za 59 -pani Kobika se kupiła bo też ma problem z kudłami,ale kocimi i Gajusiowymi ;)

dam Wam jeszcze taką fotkę, patrzcie jaki radosny duet :)

a tu z konkurencją (konkurencja miała suchą brodę w przeciwieństwie do Kobika hihiih)

Posted

Kobiego prześlicznie oczesałyście:loveu:
Młody jest, jeszcze się nauczy stać;-)

Ale za to poprawiłaś mi nastrój tymi fotami z wystawy - ja już tęsknie za wystawami, a przecież od ostatniej mojej wystawy minęły dopiero 2 miesiace:lol:
Teraz czekamy na Poznań;-)

Posted

Malina98 - witam :) i zapraszam znowu !
Sandra- ja tam jednak wolę wymuskanego hihih -zboczenie zawodowe. Ale faktem jest ,że jest najpiękniejszy w biegu z malowniczo rozwianym włosem:loveu::loveu:
Inuś - dla Ciebie wszystko :lol:
Ania - właśnie od dawna noszę się z zamiarem kupna gumowej miotły a nie mogę się zdecydować ;)
Wilczy,Doginka - dzięki ;)

Czas powklejać trochę zaległych jeszcze urlopowych fotek

Dolina Radunii :loveu: Miejsce gdzie koniecznie muszę wrócić. Cudowny szlak nad meandrującą rzeką, szlak pełen niespodzianek-nie wiesz co spotka cię za rogiem :loveu: pagórki, dolinki, zwalone drzewa pod albo nad którymi trzeba przechodzić. Szlak cudnie urozmaicony :loveu:Naprawdę magiczne miejsce.