Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Hmmm to ja nie rozumiem :) Wsłasz zdjęcia i zapominasz?:)
Dokładnie tak to działa,o większości fotek w gazetach dowiaduję się od znajomych lub od mamy :)
[quote name='deer_1987']To jest chyba tak ze z nadeslanych oni wybieraja te kilka i publikuja, nie kazde nadeslane bedzie
Wiadomo,że nie zamieszczają wszystkich. Wyszłaby pięciotomowa encyklopedia a nie mała gazetka jakby tak robili ;)
[quote name='malawaszka']matko ja się w końcu wybiorę z burkami na Hel bo tam jest tak cudnie jak nigdzie :loveu:
O to to ! To najbardziej urokliwe miejsce w Polsce,bez najmniejszych wątpliwości.
Tylko miejscówkę musimy chyba znaleźć nową :( Strasznie zdzierają za psa! Po przyjeździe poszłam załatwić formalności, pani wymienia za co ile płacę i mówi,że pies 15 zł za dobę - na co ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: i mówię pani,że w lutym przy rezerwowaniu pobytu sam kierownik powiedział,że pies 7 zł . wykłóciłam się trochę i policzyła w końcu 7 tak jak miało być, ale rzucając hasłem ,że duży pies 30 zł za dobę !!! Wyobrażacie sobie ?? Ja płaciłam 32 zł za dobę za siebie samą!!! No katastrofa. Jak utrzymają te ceny to trzeba znaleźć nową metę, a nie będzie to proste bo to jedyny taki fajny ośrodek pięknie położony w lesie i o przystępnych cenach dla ludzi...:-(A jak mi się liczba psów w domu podwoi to mam płacić 45 zł za dobę za zwierzaki ? Nigdy.

Posted

o masakra z tymi cenami :shake: to jdnak burki będą w domu siedzieć :lol: ale to masakra jest bo takie pies to powinien być za friko moim zdanie, ew pokrywanie szkód jesli by jakieś zrobił... ale luedzie to już tak mają - na wszystkim byle się nachapać...

Posted

Eria, ale cudne foty:loveu:

Szkoda, że nie miałam do Ciebie nr. telefonu, byłyby fajne foty i fajne spotkanie i fajna zabawa - Twoja Foxi i moje 3 sznupy:lol: Foxi byłaby na bank adorowana przez moje kundle, ciekawe, który by jej najbardziej do serca przypadł:lol::hmmmm:

teraz idę już spać, ale jutro tez zacznę wklejać foty z mojej wyprawy plażowej;-)

Posted

Cześć dziewczyny :) Zaliczyłam powrót do klinicznej rzeczywistości. Wczoraj zapieprzałam za 3 osoby, bo jest nowa techniczka i lekarka stażystka, które były moim cieniem. Ale sympatyczne dziewczyny i garną się do pracy , więc tragedii nie było. Zaraz wychodzę, tylko jeszcze kilka fotek wrzucę :)

pustka!

i staruszka ;)

Posted

Taka pusta plaża to dla mnie taki rodzaj samotności,jakiego mi trzeba. Pracuję z ludźmi, wieloma ludźmi dziennie i bardzo różnymi (tak,tak, weterynaria to praca przede wszystkim z ludźmi...), więc na urlopie potrzebuję ciszy, spokoju od 'nich wszystkich' .
Jeśli już o tym mowa, wkleję zaraz więcej plaży ;)