Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

się nabijacie ;)
dziś nie padało, byłyśmy z Foxi przed pracą na bieganku za piłeczką :) Nikuś też był , zaraz będę zgrywać fotki

Posted

eria napisał(a):
się nabijacie ;)
dziś nie padało, byłyśmy z Foxi przed pracą na bieganku za piłeczką :) Nikuś też był , zaraz będę zgrywać fotki

Ale kto się nabija? My tylko przyznajemy Ci rację :lol: A że w dośc pokretny sposób to swoją drogą :)

Posted

jaaaa ale fajna zabwa a suka miala tyle radosci ze az bije z niej ta radocha
wszytskie dziwaczne pozy sa piekne ale ta chodzaca w powietrzu .... piekna zreszta jak wszytskie inne zwlaszcza z tymi zadowolonymi loczami hihihi

modelka zostanie nia do konca hihihi

Posted

Doginka napisał(a):
O matko, ja chyba mam coś nie tak z głową, bo przeczytałam ZARAZ BĘDĘ RZYGAĆ FOTY:crazyeye::roflt::o:oops:

ha ha nic sie nie przejmuj, to tak czytających inaczej jest nas dwie

ja w drodze do/z pracy mijam pizzerie, która oferuje makarony robione na miejscu i pizze z włoskiem mąki, tylko zamiast włoskiej ja ostatnio przeczytałam własnej i sie zastanawiałam skąd oni tą własną mąkę mają?:lol::lol:

Posted

[quote name='Fides79']ha ha nic sie nie przejmuj, to tak czytających inaczej jest nas dwie

ja w drodze do/z pracy mijam pizzerie, która oferuje makarony robione na miejscu i pizze z włoskiem mąki, tylko zamiast włoskiej ja ostatnio przeczytałam własnej i sie zastanawiałam skąd oni tą własną mąkę mają?:lol::lol:
Ledwo oddycham ze śmiechu:roflt: Ten włosek mąki mnie tak rozbawił:roflt:

Posted

Doginka napisał(a):
Ledwo oddycham ze śmiechu:roflt: Ten włosek mąki mnie tak rozbawił:roflt:

ha ha miało byc "z włoskiej mąki" :roll:
tak to jest jak sie robi dwie rzeczy na raz :lol:

Posted

Haha własny włoski włosek mąki super :D

Dziś miałam szczęśliwy dzień :lol: Poszłam se z rana na spacerek z psem i znalazłam 6 prześlicznych szlachetnych borowików, no książkowych po prostu !! W życiu bym się w takim miejscu nie spodziewała. To jest raczej taki lasek na ludzkie kupy i zboczeńców a nie na borowiki ....A tu taka niespodzianka! :multi:Radość była ogromna, bo to moje pierwsze borowiki . Właśnie zjadłam rewelacyjną jajecznicę z nimi - mniam:loveu: ! Mam nadzieję,że dożyję jutra:diabloti:.

Posted

eria napisał(a):
Haha własny włoski włosek mąki super :D

Dziś miałam szczęśliwy dzień :lol: Poszłam se z rana na spacerek z psem i znalazłam 6 prześlicznych szlachetnych borowików, no książkowych po prostu !! W życiu bym się w takim miejscu nie spodziewała. To jest raczej taki lasek na ludzkie kupy i zboczeńców a nie na borowiki ....A tu taka niespodzianka! :multi:Radość była ogromna, bo to moje pierwsze borowiki . Właśnie zjadłam rewelacyjną jajecznicę z nimi - mniam:loveu: ! Mam nadzieję,że dożyję jutra:diabloti:.

Jak nie były gorzkie, to przeżyjesz:lol: jak były gorzkie to też będziesz żyć, bo szatan nie jest trujący, tylko niejadalny ze względu na smak;-)

Posted

swego czasu jadac samochodem przygladałam sie busowi jadacemu z naprzeciwka bo miał bardzo fajny napis na masce... "EROTYKI" a ja nie mogłam wyjsc z podziwu ze jezdza sobie tak i nikt sie nie czepia...

A dlaczego nikt sie nie czepiał?

odpowiedz jest bardzo prosta. Tam było napisane "EUROTYNKI" :evil_lol: