milena182 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 tez ogladalam ten film,zakonczenie beznadziejene ze tez rezyser nie mogl sie bardziej wysilic Quote
sota36 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 eria napisał(a): no na te powyżej stopy nie ma rady,ale między opuszkami wycięcie to jedyna rada. wiem wiem, mialam napisac,ze my narqzie w tym sezonie nie wycinamy eria napisał(a):jutro idziemy z kumpelą na sanki (tak wiem-stare krowy jesteśmy ale to taka coroczna tradycja:evil_lol: ) i psy też zabieram ale niestety aparat zostaje w domu bo mógłby źle skończyć :cool1:stare krowy? Jamyslalam, ze Wy tylko geriatryczki jestescie, anie zeby tu od razu ...krowy?:) Quote
Dobcia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 eria napisał(a): Jakie śliczne portreciki:loveu::loveu::loveu:A Kron wyszedł jak dziadek mróz:cool3: stęsknilam się za moimi ulubieńcami:oops: a ostatnio tak jakoś czasu mi brak...:oops: Quote
eria Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 milena182 napisał(a):tez ogladalam ten film,zakonczenie beznadziejene ze tez rezyser nie mogl sie bardziej wysilic mnie się też całość filmu zupełnie nie zgadzała z zakończeniem, trochę tego nie rozumiem. Skoro tamta rodzina ze ślepą staruszką to byli ludzie to jakim cudem duchy ich nie widziały, i jakim cudem w tej komunijnej sukni zamiast dziecka była ta staruszka......no nie rozumiem....:oops: a może tam dwie rodziny duchów mieszkały? sota36 napisał(a):wiem wiem, mialam napisac,ze my narqzie w tym sezonie nie wycinamy stare krowy? Jamyslalam, ze Wy tylko geriatryczki jestescie, anie zeby tu od razu ...krowy?:) bo krowy po 20 to już zdychają :evil_lol: Dobcia napisał(a):Jakie śliczne portreciki:loveu::loveu::loveu:A Kron wyszedł jak dziadek mróz:cool3: stęsknilam się za moimi ulubieńcami:oops: a ostatnio tak jakoś czasu mi brak...:oops: cześć Dobciu , nie dziwię się że przy trzech piesach i Azusiu po operacjii nie masz czasu ;) Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Aniu jak nie rozumiesz tego filmu to moge Ci go pozyczyc bo mam na dvd.. z tym ze on mnie sie wogole nie podobal :eviltong: Ja tez chce na sanki.. ale nie mam :placz: Quote
eria Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 zaba14 napisał(a):Aniu jak nie rozumiesz tego filmu to moge Ci go pozyczyc bo mam na dvd.. z tym ze on mnie sie wogole nie podobal :eviltong: Ja tez chce na sanki.. ale nie mam :placz: sanek ja też nie mam - na tak zwane dupozjazdy idziemy :lol: a na DVD to nie dla mnie bo nie mam jak odtworzyć , mój komp nawet nie zauważa że płyta w środku taki tępy jest :evil_lol: Quote
eria Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 takie zdjęcia ogląda się duuuzo lepiej :placz: Quote
milena182 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a ja mysle ze ta rodzina z chorymi dzieciakami to byly duchy,i zyli w swoim wyimaginowanym swiecie a tamci od wiktora byli normalni.ale nie wiem co myslec o sluzbie.a co do tego ze oni ich nie widzieli to jednaak mysle ze widzieli tylko udawali Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 eria napisał(a):sanek ja też nie mam - na tak zwane dupozjazdy idziemy :lol: a na DVD to nie dla mnie bo nie mam jak odtworzyć , mój komp nawet nie zauważa że płyta w środku taki tępy jest :evil_lol: Dupozjazda to ja mam :P hihi tak sobie planuje wyjechac na dwa dni to wisły na jakies narty czy cus... spadl snieg to moze warto... Zdjecia gdzie jest zielono i słonecznie sa super, ale taki sznaucio wygladajacy jak gorylek na sniegu tez niczego sobie :evil_lol: Quote
eria Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 to jechaj do tej Wisły póki śnieg :cool3: ja się zadowolę strzelnicą:p Kreon odkrył w sobie mordercze zapędy i morduje zabawkę czyje to cudne oczko :loveu: no to macie zdjęć na dwa dni:evil_lol: Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 oczko oczywiscie Foxi :loveu: :loveu: i jak było na dupolocie? :razz: Quote
zuzolandia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Doberek Lalunia ;-) tyn film sie oglondo a nie mysli na nim czy tez po ;-) hhehe Buziaczki Quote
eria Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 :loveu: byłe zaj****iście :multi: oczywiście w parku wszystkie górki zajęte przez dzieciaki, bałam się czy mogę tak beztrosko psy puścić, ale obyło się bez żadnych pretensji, nikomu psy nie przeszkadzały, z największej góry jak zjeżdżałam to Kreon za każdym razem biegł za mną co sił w nogach, pełnym galopem normalnie, a na dole jak mnie dopadł to się strasznie cieszył :loveu: szkoda że nie miał kto robić nam fot. ale byłby boski filmik jak Kreon za mną pędził:loveu: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A to oczko to twoje czy psa :razz:. Nie mogę zgadnąć :oops: PS. Wpadnij do galeri Kamci ( mój podpis) , opiekuje się tą galerią pod nieobecność mojej siostry :multi: Zabiłaby mnie gdybym ją zaniedbała :evil_lol:. Quote
eria Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 wpadam co jakiś czas do galerii Kamci ;) Quote
diabelkowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czytalam caly watek Kreona super ze jest z Toba sliczny jest !!!!! Foxi tez swietna ;] umowimy sie kiedys na spacer w parku chorzowskim ?? Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 eria napisał(a):wpadam co jakiś czas do galerii Kamci ;) A teraz wpadaj jeszcze częściej , ponieważ gdy wróci Kika ( Kamcia_14) chcę aby ta galeria się zupełnie rozrosła :D . I że to ja ją doprowadziałabym do takiej popularności :evil_lol:. Quote
eria Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 diabelkowa napisał(a):czytalam caly watek Kreona super ze jest z Toba sliczny jest !!!!! Foxi tez swietna ;] umowimy sie kiedys na spacer w parku chorzowskim ?? jak to super widzieć w galerii świeżą krew :multi: :multi: Diabełkowa - latem baaardzo chętnie przyjadę z Foxi (nie wiem jak duży jest Logan,ale Kreon mógłby go nie zaakceptować) zresztą nalot na Chorzów ma obiecany także Jolcia (Sota36) więc spacerków będzie napewno więcej :lol: cieszę się że czytałaś wątek Kreona i że podoba Ci się moja mała biała menda :evil_lol: wpadnę do Waszej galerii chętnie - w końcu same hanysy no !! :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 na czym zjeżdżałaś? a u nas się cosik topi śnieżek :placz: Quote
eria Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 na dupolocie :loveu: nie mam sanek, ale z tej góry z której zjeżdżam bałabym się na sankach :evil_lol: ale było super, jaką Kreon miał radochę jak mnie dopadł na dole :loveu: u nas też się topi....ale jak znam życie to cały się nie stopi : / Quote
zuzolandia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zjezdzałas z tej gory co mi pokazywałas ???? jesli tak to ja bym nawet na dupolocie nie jechała a co dopiero na sankach eheh;-) Buziaczki na dobranoc ;-) Quote
eria Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='zuzolandia']Zjezdzałas z tej gory co mi pokazywałas ???? jesli tak to ja bym nawet na dupolocie nie jechała a co dopiero na sankach eheh;-) Buziaczki na dobranoc ;-) dokładnie z tej góry !!!! :multi: :multi: Quote
Recommended Posts