wilczy zew Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 eria napisał(a): nie!!! broń boże!!!! to bearded collie , druga najwspanialsza rasa na świecie! pierwsza jaka? na portrecie to myślałam,że bobtail ale jak leży to za mały Quote
Pegaza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No tu jak zawsze masa fotek pieknych..:loveu: ale wpadla mi w oko ta ptica biala..;) http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0255-1.jpg taki maly samolocik hihi Quote
eria Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Cześć Daria :) A to moje zwierzątka domowe :) Jeszcze się nimi nie chwaliłam! (wiem wiem,mam wszelkie zadatki na psychopatę) mam jeszcze dwa takie, ale nie zrobiłam fotki hehe, innym razem Quote
Pegaza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Gdzie te zwierzatka trzymasz?> heh no bardzo ciekawe orginaly heh Quote
eria Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Pegaza']Gdzie te zwierzatka trzymasz?> heh no bardzo ciekawe orginaly heh na biurku przed monitorem :) edit. Taka słodka panienka mnie dziś odwiedziła . Amerykańska cocker spanielka, która...rozumie tylko po francusku. Pani mi o tym fakcie powiedziała przy odbiorze. A ja do niej 2,5 godziny po polsku gadałam :D Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 o bosz! :mdleje: http://img27.imageshack.us/img27/4900/dsc0080jx.jpg Quote
Tekla64 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ale piknie wyglada i moze wystarczyl pobyt u ciebie coby w polskim sie mocno podszkolic wiec juz poliglotka jest . nic nie poweidzialas o zwierzatkach biurowych chyb ze mamy zgadywac co jest co o ktora czacha do kogo pauje??? ja napewno bede wiedziala o tej jednej co to sie nie miesci na biureczku przed monitorem hihihi Quote
Czarna_Owieczka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 http://img28.imageshack.us/img28/406/dsc0044je.jpg francuska piękność :) Quote
eria Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 jedną z tych przed monitorem też znasz Magda :) co do zgadywania - środowisko weterynaryjne , w tym lekarze zgadywali - zgadli tylko kota hihihiih czyli tego w środku Quote
malawaszka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 no ja też własnie obstawiałam kota tego środkowego, a reszta :niewiem: Quote
Fides79 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 czaszki w domu :crazyeye: brrrrr a cocer-dama to widzę wyże sfery skoro tylko po frrrancusku :lol: Quote
Tekla64 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 no tak szczerze mowiac to ja wiem jakie masz{ te niepokazane tyz] i pare znam osobiscie, ino nie chcialm psuc zabawy bo chyba zlamalabym zasady panujace w konkursach ale fakt paru nie widzialam ino chyba wiem ktora jest ktora ale glowy nie dam za to hihihi Quote
Saththa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Tekla64']no tak szczerze mowiac to ja wiem jakie masz{ te niepokazane tyz] i pare znam osobiscie, ino nie chcialm psuc zabawy bo chyba zlamalabym zasady panujace w konkursach ale fakt paru nie widzialam ino chyba wiem ktora jest ktora ale glowy nie dam za to hihihi Hahah bardzo mi sie podoba wytłuszczone stwierdzenie :lol::) Quote
wilczy zew Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 kota to też odgadłam;ta po lewo od kota(moje lewo) to jakby jeleniowata psy szybko łapią obce języki,zwłaszcza o spacerze Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Po francusku..to pewnie sie czuje wyobcowana na spacerach..;) jak kazdy zagada po polsku a ona ani w ząb nie rozumi hihih ale widac taka arystokratka;) ja tam widze jakiegos kozla swinie i psa hihi Quote
eria Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Sandra, Magda dwa z nich znała osobiście za życia nawet :diabloti: Z lewej na zdjęciu - lis, w środku kot, z prawej pies-jamnik ;) Mam jeszcze daniela i sarnę :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam czaszki, ot takie niegroźne hobby :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jeee to jedną zgadlam hihi ale nie pomyslalabym ze ta 1 to lis.. taa gorzej jak wpadniesz na pomysl trzymania ludzkich czaszek wtedy to juz bedzie bardzo grozne hehe Quote
Doginka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Eriuś, byłam, zachwycałam się ptakami, bo tylko na fotach mnie zachwycają:loveu: A Twoje foty pokazują ich dostojne piękno:loveu: Reszta fot też super:loveu: no i teraz zabieram sie za moje kundle, bo mam czas tylko do 3 w nocy;-):hand::lol: Quote
eria Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Daria- nie obraziłabym się za ludzką hihih Cześć Doginka :) Mam jeszcze kilka fotek z dolinek krakowskich gdzie strumyk płynie z wolna :loveu::loveu: różnica między krótkim a długim czasem naświetlania krótki długi Quote
Pegaza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 No prosze juz widac jakies niepokojące objawy hihi to mi sie podoba i dlugi i krotki:) Quote
Culineo Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 przy długim czasie naświetlania zdjęcie wygląda jak obraz :) a zdjęcia śliczne.. :loveu: Quote
Recommended Posts