Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Daria :)

A to moje zwierzątka domowe :) Jeszcze się nimi nie chwaliłam! (wiem wiem,mam wszelkie zadatki na psychopatę)

mam jeszcze dwa takie, ale nie zrobiłam fotki hehe, innym razem

Posted

[quote name='Pegaza']Gdzie te zwierzatka trzymasz?> heh
no bardzo ciekawe orginaly heh
na biurku przed monitorem :)

edit. Taka słodka panienka mnie dziś odwiedziła . Amerykańska cocker spanielka, która...rozumie tylko po francusku. Pani mi o tym fakcie powiedziała przy odbiorze. A ja do niej 2,5 godziny po polsku gadałam :D

Posted

ale piknie wyglada i moze wystarczyl pobyt u ciebie coby w polskim sie mocno podszkolic wiec juz poliglotka jest .

nic nie poweidzialas o zwierzatkach biurowych chyb ze mamy zgadywac co jest co o ktora czacha do kogo pauje???
ja napewno bede wiedziala o tej jednej co to sie nie miesci na biureczku przed monitorem hihihi

Posted

jedną z tych przed monitorem też znasz Magda :)

co do zgadywania - środowisko weterynaryjne , w tym lekarze zgadywali - zgadli tylko kota hihihiih czyli tego w środku

Posted

no tak szczerze mowiac to ja wiem jakie masz{ te niepokazane tyz] i pare znam osobiscie, ino nie chcialm psuc zabawy

bo chyba zlamalabym zasady panujace w konkursach

ale fakt paru nie widzialam ino chyba wiem ktora jest ktora ale glowy nie dam za to hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']no tak szczerze mowiac to ja wiem jakie masz{ te niepokazane tyz] i pare znam osobiscie, ino nie chcialm psuc zabawy

bo chyba zlamalabym zasady panujace w konkursach

ale fakt paru nie widzialam ino chyba wiem ktora jest ktora ale glowy nie dam za to hihihi

Hahah bardzo mi sie podoba wytłuszczone stwierdzenie :lol::)

Posted

Po francusku..to pewnie sie czuje wyobcowana na spacerach..;) jak kazdy zagada po polsku a ona ani w ząb nie rozumi hihih
ale widac taka arystokratka;)

ja tam widze jakiegos kozla swinie i psa hihi

Posted

Sandra, Magda dwa z nich znała osobiście za życia nawet :diabloti:

Z lewej na zdjęciu - lis, w środku kot, z prawej pies-jamnik ;) Mam jeszcze daniela i sarnę :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam czaszki, ot takie niegroźne hobby :evil_lol:

Posted

Jeee to jedną zgadlam hihi
ale nie pomyslalabym ze ta 1 to lis..
taa gorzej jak wpadniesz na pomysl trzymania ludzkich czaszek wtedy to juz bedzie bardzo grozne hehe

Posted

Eriuś, byłam, zachwycałam się ptakami, bo tylko na fotach mnie zachwycają:loveu: A Twoje foty pokazują ich dostojne piękno:loveu:
Reszta fot też super:loveu:
no i teraz zabieram sie za moje kundle, bo mam czas tylko do 3 w nocy;-):hand::lol:

Posted

Daria- nie obraziłabym się za ludzką hihih
Cześć Doginka :)

Mam jeszcze kilka fotek z dolinek krakowskich
gdzie strumyk płynie z wolna :loveu::loveu:

różnica między krótkim a długim czasem naświetlania
krótki

długi