Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bycie najpiękniejszym psem na świecie jest dla Foxi zbędną formalnością hihihi. Ma już przynajmniej dwa tytuły bycia najpiękniejszym psem w Polsce ^^ Wiem,wiem, w ogóle nie jestem skromna. ;)
A Lenka też ma zadatki na gwiazdę, pyszczydło ma urocze i powinnaś to wykorzystać ;)!

Posted

zdjęcie w świetlistej plamie to fajny pomysł

też wolę europejskiego orla

świetne ujęcia śnieżnej sowy,wrecz widzi się jak bezszelestnie sunie

takich oczu jeszcze u puchacz nie widziałam

Posted

:mdleje: uwielbiam ptaki!!!! a zwłaszcza drapieżne :loveu::loveu::loveu:
miód na moje serce
To nic że nie umiem ich rozpoznawać, wiem tylko jak wygląda pustułka :eviltong::lol: często ją widuję.
Sowa śnieżna jest moją ulubienicą :loveu: zawsze mi się podobały a po zobaczeniu jej w HP to już w ogóle :lol:

http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0373-2.jpg jakie ma stópki włochate :evil_lol: urocze :lol:

Aguji to co to? do czego się zalicza?

Posted

Fides79 napisał(a):
oj wstydź się, tak na Szczecin narzekać, zamień się ze mną, od razu Ci się zmieni :cool3:

Ja sie mogę zamienić ale tylko na to ustronie;) Ewentualnie na jakąś zielona okolicę;) Całe zycie gdzies " na obrzeżach" mieszkam;) nie wyobrażam sobie tak w centrum blehhhh

Posted

Eria nas oszukuje! Te ptaki są wypchane! Ona je sobie tylko ustawia odpowiednio przed obiektywem, albo zawiesza na żyłkach!
:D

Posted

M@d napisał(a):
Eria nas oszukuje! Te ptaki są wypchane! Ona je sobie tylko ustawia odpowiednio przed obiektywem, albo zawiesza na żyłkach!
:D

też mi się tak zdaje właśnie, bo to nieprawdopodobne, żeby zdjęcia wychodziły tak ładnie i, żeby one tak pozowały. :evil_lol:

Posted

Pozowały bo nie miały innego wyjścia, to nie są dzikie ptaki, tylko pracujące,były przywiązane ;)

A wczoraj byłyśmy na wycieczce w Dolince Będkowskiej pod Krakowem i jak zwykle była bardzo udana!
Foksia pierwszy raz zobaczyła wodospad( a właściwie dwa wodospady), taplała się w szemrzącej rzeczce i ogólnie była bardzo zachwycona. Na szlaku poznała nowego kolegę 11-miesięcznego leonbergera, który jednak jej się nie spodobał ze względu na swoje gabaryty hihi.

pierwszy wodospad