Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze zrozumialam ze beda zdjecia jak trzymasz na rekawicy sokola????

i jak ci bylo????
mnie swego czasu sokolnictwo bardzo mocno zafascynowalo , zupelnie inne klimaty zupelnie inne towarzystwo, zupelnie inne podejscie do zycia
cos pieknego a jak juz dawali mi potrzmac pataki czy pokarmic czy pomagac w szkoleniu noooo to byl zupelnie inny swiat a same lowy z patkiem to juz calkiem inna bajka

zdjecia piekne i ptaki cudne
czekam na reszte

Posted

No mam fotkę z rarogiem górskim :)

Do bielika amerykańskiego była za duża kolejka :(.
Ale ja się zakochałam w pustułeczkach !!!!!! Jakie one są cudne!!! Tak sobie z Gosią marzyłyśmy,że mając Twoje warunki, a do tego masę czasu i kasy to by można mieć sobie takiego ptaka i szkolić ....

Posted

kiedys nam wlzeciala mloda pustulka do stajni i nie potrafila znalezc wyjscia tlukla sie po oknach i w koncu sie zlitowalam zlapalam ptice coby zwrocic jej wolnosc
wlasnie wlasnie kupe czasu kasy i jakiegos madrego szkoleniowca hihihi
na razie starczaja mi wolne drapiezniki nad moja glowa , a pustulki gniezdza sie u danieli

Posted

raróg górski

płomykówka

a ta fota byłaby do wywalenia, ale zobaczcie tą pozę :evil_lol: baletnica normalnie, albo półobrót Chucka Norrisa:evil_lol:

Posted

uwielbiam ptaki, po prostu cudowne zdjęcia :loveu:
a ostatnie niby do wywalenia a za to jakie zabawne :lol: moim zdaniem to dowód, że lepiej pochopnie nie wywalać zdjęć

Posted

O kurcze całkiem zapomniałam,że to psie forum jest:evil_lol:
Bianka witam:lol:

jest Foksia, całkiem niedawno cyknięta :evil_lol:
suchutka i czyściutka

A tu na sam koniec spaceru oczywiście cała musiała się zamoczyć, tak jakby na początku nie mogła a miała możliwość :shake::lol:

w plamie światła w lesie -podoba mi się jak to wyszło

Posted

muszę się sprężyć z tymi fotkami, bo niedługo będą nowe a tu taka ilość do wstawienia:razz:
sowa śnieżna Białek
drepcze jak pies za przewodnikiem:loveu:

Posted

Bielik z tej samej sokolarni , reszta poniższych ptaków też
:loveu::loveu:nasz europejski jest wg mnie zdecydowanie piękniejszy od amerykańskiego, taki bardziej...naturalny i dziki ;)