Aleksandra Bytom Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 erio a ja mam pytanie,moja córcia kocha motyle,urządzamy teraz dla niej pierwszy własny i osobisty pokój,mogłabym pożyczyć Twoje zdjęcia motyli? wysłałabyś mi je na maila? nie zmniejszone oczywiście,piękne by były na ścianie :) Ps. Julka jest cichą fanką Twojej galerii :) Quote
wilczy zew Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [B]eria[/B] zdjęcia super gdzie koło Ciebie jest poligon? mam dobrą mapę a nie widzę go Quote
eria Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 To jest były poligon strażacki ;) Teraz to po prostu obszar nieużytków , pól,łąk,zagajników i hałdy. Quote
Saththa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Aaaaaaaaaaaah. Pazia pierwsze widze;) rusałka znana;) [url]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0103.jpg[/url] nie wiedziałam, ze cytrynka wygląda z bliska jak listek :lol: Quote
M@d Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='wilczy zew'][B]eria[/B] zdjęcia super [/QUOTE] To prawda ... a nawet truizm... :) Quote
eria Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Właśnie wróciłam z wycieczki do Ustronia. Byłam z Gosią w Leśnym Parku Niespodzianek , widziałam pokaz sokolnictwa i pokaz lotów sów. Ufociłam bielika(jak się nie ma co się lubi .....to się i udomowionego ufoci:lol:-choć radość nie ta sama) i bielika amerykańskiego . Mam fotę z rarogiem górskim :) , potem wjechałyśmy na Czantorię, gdzie również jest sokolarnia - i tam tez się wyżyłam fotograficznie na ptakach drapieżnych. Rozpływałyśmy się obie nad pustułkami:loveu::loveu::loveu:. W związku z powyższym spodziewajcie się dużej ilości zdjęć ptaków :loveu:. Quote
eria Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Zdjęcia zgrywają się z aparatu od dwóch godzin. Wszystko wskazuje na to,że potrwa ten proces do jutra :angryy:. Wyp*** tego kompa przez okno bo już mocno nadwyręża moją cierpliwość.:angryy: Quote
weszka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Podróże z kurzym trupem mnie powaliły! :D masakra!!! Zdjęcia przepiękne - wiadoma sprawa :) Quote
Korenia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Piękne motyle :loveu: czekam z niecierpliwością na ptaki :) Quote
eria Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 To na początek aguja w locie. Jedyny ptak tego gatunku w Polsce. Przecudna samica Sheala. Będą jeszcze jej zdjęcia 'w statyce' . Strasznie mi się podobała. Quote
eria Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Bielik amerykański Orzeł stepowy Myszołów zwyczajny Quote
wilczy zew Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 dla mnie prawdziwa uczta(nie jestem fanką robali) nie wiem czy dobrze widzę ale to co dynda aguii to troki zachłannie czekam na jeszcze Quote
Saththa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ooooooooooooooooooo żesz w morde :o Potrzebuję jakiegos słownika z zachwytami bo mi sie już skończył zasób słow na to co Ty wyrabiasz z tym aparatem. Quote
eria Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Wilczy zew- cieszę się,że trafiłam ptactwem w Twój gust :) Waszka,Sandra- dzięki ;) p.s. zakupiłam manualne stare szkiełko pentacon do zabawy kwiatkami ,spryskiwaczem i blikami ^^ Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 to kiedy zobaczymy efekty zabawy nowym-starym szkiełkiem? Quote
eria Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 malawaszka napisał(a):to kiedy zobaczymy efekty zabawy nowym-starym szkiełkiem? jak za nie zapłacę hihihih i jak dojdzie , i jak dojdzie do niego adapter , i jak się nauczę obsługi... Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 łomatko a ja na jutro się szykowałam :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 malawaszka napisał(a):łomatko a ja na jutro się szykowałam :evil_lol: Waszko a coś Ty taka pochopna :lol!::) Quote
Fides79 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 aaaa jakie piękne zdjęcia :loveu: jeszcze, jeszcze.... Quote
Recommended Posts