Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erio a ja mam pytanie,moja córcia kocha motyle,urządzamy teraz dla niej pierwszy własny i osobisty pokój,mogłabym pożyczyć Twoje zdjęcia motyli? wysłałabyś mi je na maila? nie zmniejszone oczywiście,piękne by były na ścianie :)
Ps. Julka jest cichą fanką Twojej galerii :)

Posted

Aaaaaaaaaaaah.

Pazia pierwsze widze;)

rusałka znana;)
[url]http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/DSC_0103.jpg[/url] nie wiedziałam, ze cytrynka wygląda z bliska jak listek :lol:

Posted

Właśnie wróciłam z wycieczki do Ustronia. Byłam z Gosią w Leśnym Parku Niespodzianek , widziałam pokaz sokolnictwa i pokaz lotów sów. Ufociłam bielika(jak się nie ma co się lubi .....to się i udomowionego ufoci:lol:-choć radość nie ta sama) i bielika amerykańskiego . Mam fotę z rarogiem górskim :) , potem wjechałyśmy na Czantorię, gdzie również jest sokolarnia - i tam tez się wyżyłam fotograficznie na ptakach drapieżnych. Rozpływałyśmy się obie nad pustułkami:loveu::loveu::loveu:. W związku z powyższym spodziewajcie się dużej ilości zdjęć ptaków :loveu:.

Posted

Zdjęcia zgrywają się z aparatu od dwóch godzin. Wszystko wskazuje na to,że potrwa ten proces do jutra :angryy:. Wyp*** tego kompa przez okno bo już mocno nadwyręża moją cierpliwość.:angryy:

Posted

To na początek aguja w locie. Jedyny ptak tego gatunku w Polsce. Przecudna samica Sheala. Będą jeszcze jej zdjęcia 'w statyce' . Strasznie mi się podobała.

Posted

Wilczy zew- cieszę się,że trafiłam ptactwem w Twój gust :)
Waszka,Sandra- dzięki ;)

p.s. zakupiłam manualne stare szkiełko pentacon do zabawy kwiatkami ,spryskiwaczem i blikami ^^

Posted

malawaszka napisał(a):
to kiedy zobaczymy efekty zabawy nowym-starym szkiełkiem?

jak za nie zapłacę hihihih i jak dojdzie , i jak dojdzie do niego adapter , i jak się nauczę obsługi...