tygra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 hahahah super ta fotka - daj na konkurs koniecznie - zagłosuje na bank Quote
eria Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 tygra napisał(a):hahahah super ta fotka - daj na konkurs koniecznie - zagłosuje na bank mówisz.....idem poszperać po dogo gdzie ten konkurs... Quote
eria Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 tygra napisał(a):w fotoblogach konkurs stycznia już zgłosiłam :cool3: Quote
tygra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 eria napisał(a):już zgłosiłam :cool3: wiem :) masz mój głos, ja tam już 3 foty zgłosiłąm :) Quote
Agushka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Beata to samo miałam już wczoraj napisać o tym konkursie bo to zdjęcie wymiata :) Ja bym dała jeszcze to bo Kreon tu wyszedł niesamowicie :) Quote
eria Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 dodałam to zdjęcie, bo Kreon tu wygląda jak pies z widokówek "hanadeka club" czy jakoś tak, te wielkie nochale takie śmieszne:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ..rozkoszna ta mała biała menda eheheh;-) Witanko w popołudniowy słoneczny dzionek ;-) Quote
haska_12 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale zawzięcie lecą do panci :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Rinuś Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 eria napisał(a): biedna Foxi :evil_lol::evil_lol: Quote
Pianka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 eria napisał(a): a Ty tu piszesz uciaprana morda - no wiesz co !!!!!!!!!!!!! :mad: Ale to przeciez w tym pozytywnym znaczniu:diabloti: eria napisał(a):no to co ? wieczorne fotki !!!! :cool3: pańcia-udusisz mnie!!! Świetne foto:multi: Czarna_Owieczka napisał(a):(Pianka wydawałaś mi sie taka spokojna na Pieskim Świecie (to ja Layla)) Tak? To przypomnij sobie moje zdjęcia z odpowiedniego temtu na PS:diabloti: eria napisał(a): hehehe to zdjęcie mordy jest extra:p Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cudna fotka :klacz:. Zapadało Foxi :evil_lol:. Quote
eria Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 cześć Kamcia!! Wróciłaś !! odwiedzę dziś Twoją galerię,mam nadzieje że będą foty:evil_lol: a ja wkleję kilka,bo ostatnio nie ma ich kto oglądać:cool1: Quote
haska_12 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kurcze.... jak Kreon super wychodzi na zdjeciach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ja mam dokładnie to samo.. ahh ta broda.. Quote
eria Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 wycinałam teraz prawie godzine Kreonowi sierść między opuszkami...całkiem niezła kupka kłaków : nawet cierpliwie to zniósł pomijając wierzgnięcia co jakiś czas :evil_lol: teraz wyrusznam na spacer - już cały dzień sypie....będę pewnie po kolana śniegu na polach :shake: mam nadzieję że to wycinanie kłaków z palców pomoże i kulki lodu nie będą się kleić... Quote
zuzolandia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hello;-) u mnie dogo juz działą ;-) I jak łapki po spacerku ? przyznaje ze Zuzol tez miała wycinane siersci z lap ale kulki i tak były wrrrrrrrr ;-) Buziaczki Quote
eria Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Kulki między opuszkami nie robiły się :multi: :multi: :multi: ale niestety na całych łapach po pachy kulki były tragiczne, bo śnieg jest coraz bardziej klejący... Foxi miała pod pachami kule lodowe wielkości śliwki, wsadziłam ją pod prysznic i spłukałam, a Kreonowi topiłam to w wiaderku... Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nawet cierpliwie to zniósł pomijając wierzgnięcia co jakiś czas :evil_lol: teraz wyrusznam na spacer - już cały dzień sypie....będę pewnie po kolana śniegu na polach :shake: mam nadzieję że to wycinanie kłaków z palców pomoże i kulki lodu nie będą się kleić... A no powiem że mało tych kłaków to nie jest :evil_lol:. U nas na szczęście nie ma kulek śniegu poomiędzy opuszkami 8-) . Quote
barbara.h Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a moja Perełka,to lubi się wyperfumować! w taki g....ku, ale nie wiadomo co gorsze :shake: współczuję ci, bo to trudno upilnować,takie wircidupki :lol: Quote
sota36 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Czesc Eriaczku - my jednak nie wycinamy siersci miedzy lapkami - na kule nie ma rady! Quote
eria Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 zuzolandia napisał(a):Hello;-) u mnie dogo juz działą ;-) I jak łapki po spacerku ? przyznaje ze Zuzol tez miała wycinane siersci z lap ale kulki i tak były wrrrrrrrr ;-) Buziaczki po wycięciu między opuzkami się nie zrobiły ale te powyżej też Kreonowi przeszkadzaja....takie to delikatne jest :cool1: Rinuś napisał(a):i co jak tam po spacerku?? post wyżej masz odpowiedź :D Kamcia_14 napisał(a):A no powiem że mało tych kłaków to nie jest :evil_lol:. U nas na szczęście nie ma kulek śniegu poomiędzy opuszkami 8-) . szczęściara... barbara.h napisał(a):a moja Perełka,to lubi się wyperfumować! w taki g....ku, ale nie wiadomo co gorsze :shake: współczuję ci, bo to trudno upilnować,takie wircidupki :lol: Foxi się nie tarza na szczęście, już wolę jej pociąg do zjadania g** nawet zamrożonych niż gdyby miała się tarzać sota36 napisał(a):Czesc Eriaczku - my jednak nie wycinamy siersci miedzy lapkami - na kule nie ma rady! no na te powyżej stopy nie ma rady,ale między opuszkami wycięcie to jedyna rada. czy ktoś wie jak zrobić w podpisie dwa banerki obok siebie??tzn obok tego co mam umieścić drugi taki mały.....?????????? Quote
eria Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 ojej już północ !! Wilkołaki wyłażą !!! :evil_lol: obejrzałam se horrorek "Inni" i jego zakończenie bym skwitowała tak : "i wszystkie truposze napiły się współnie herbatki i żyły długo i szczęśliwie" :evil_lol: :evil_lol: a poważnie - momentami miałam stracha:scared: ta moja Majcia mi hałasowała w klatce i go napędzała :evil_lol: dobranoc jutro idziemy z kumpelą na sanki (tak wiem-stare krowy jesteśmy ale to taka coroczna tradycja:evil_lol: ) i psy też zabieram ale niestety aparat zostaje w domu bo mógłby źle skończyć :cool1: Quote
Recommended Posts