Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Magda, Ty chyba przesadzasz ? Przecież dałam 15 na poprzedniej stronie i je skomentowałaś ! ;)

hihi no wiesz co, a jakbyś zrobiła nam tę przyjemność i dała drugie 15 to dopiero byśmy miały radość :cool3::lol:

Posted

No dobra, to zaczynamy zoo krakowskie ;)
Najbardziej fotogeniczne zwierzątka - surykatki :)Super się je foci,bo one stale coś robią, stale coś tam się dzieje :)
Maleństwa mnie po prostu rozbroiły.

Posted

Daria,wet mieszka w Zabrzu i pracuje w przychodni też w Zabrzu ;) A na te spacery dojeżdżamy na pola między Pawłowem,Kończycami a Bielszowicami

Wróciłam ze spacerku ze stałym zestawem : Kobi, Gaja,Biba i z dwoma owczarkami Elba i Enigma . Mam ponad 200 zdjęć jak zwykle i spędzę nad nimi kilka dobrych godzin hihihi

Przytoczę Wam fragment rozmowy z panią -szkoleniowcem
Ja : Zgłoszę się do Pani z moim przyszłym sznaucerem .
Pani : <chwila konsternacji> Koniecznie sznaucer ???
Ja : Tak, koniecznie
Pani : Ale suka ????????? < z nadzieją w głosie>
Ja: Pies
Pani : Oj , oj .........ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

hihihihiih

Posted

Zastanowię się czy podzielę się choćby paroma :D

No cóż, rozmowa o sznaucerach skończyła się na tym ojoj , ale chodziło pani zapewne o to,że pies sznaucer to wyzwanie,ciężki orzech do zgryzienia i masa ciężkiej pracy,żeby wyprowadzić go 'na ludzi' ;) Z czego ja sobie zdaję doskonale sprawę i jest to jeden z powodów,dla których sznaucer- po Foxi. Żeby poświęcić mu 100% mojego wolnego czasu. Ja miałam Kreosia - ktoś kiedyś zrobił kawał dobrej roboty z tym psem, że było to tak dobre zrównoważone zwierzę i ja zbierałam tego plony . Tym razem ja będę to ziarno siać przez kilka lat by potem mieć tak cudnego ułożonego psa.

Posted

eria napisał(a):

Przytoczę Wam fragment rozmowy z panią -szkoleniowcem
Ja : Zgłoszę się do Pani z moim przyszłym sznaucerem .
Pani : <chwila konsternacji> Koniecznie sznaucer ???
Ja : Tak, koniecznie
Pani : Ale suka ????????? < z nadzieją w głosie>
Ja: Pies
Pani : Oj , oj .........ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

hihihihiih

hhaha upsss

zdjęcia małych surykatek MISTRZOSTWO :mdleje: normalnie najlepsze na świecie!!!!!

Posted

eria napisał(a):
Zastanowię się czy podzielę się choćby paroma :D

No cóż, rozmowa o sznaucerach skończyła się na tym ojoj , ale chodziło pani zapewne o to,że pies sznaucer to wyzwanie,ciężki orzech do zgryzienia i masa ciężkiej pracy,żeby wyprowadzić go 'na ludzi' ;) Z czego ja sobie zdaję doskonale sprawę i jest to jeden z powodów,dla których sznaucer- po Foxi. Żeby poświęcić mu 100% mojego wolnego czasu. Ja miałam Kreosia - ktoś kiedyś zrobił kawał dobrej roboty z tym psem, że było to tak dobre zrównoważone zwierzę i ja zbierałam tego plony . Tym razem ja będę to ziarno siać przez kilka lat by potem mieć tak cudnego ułożonego psa.

No i ja w co ja się wpakowałam :scared:

:lol:

Posted

małe surykatki urocze ;)
czekam nadal na zdjęcia ONków :P

eee.. może nie będzie tak źle z tym sznaucerem :evil_lol: choć jak sobie przypominam ile pracy włożyłam w każdą moją sukę... to mi się odechciewa kolejnego psa :evil_lol:

Posted

Eeeee tam ja bym się sznupa nie bała wychowywać:roflt: im większe wyzwanie tym fajniej później "plony zbierać":lol:

A foty piękne, szczególnie wąż:loveu:

A ONków nie lubię od czasu, jak mi ON Gordona pogryzł:mad: