Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wazelina dobra na mróz ale na kulki nie pomoze ;-) podobnie jak olej...... przetestowałam ;-) heee pozostaje sprawic cos ala getry ;-)gdzies na briardach była fota psioka w takich mini getrach heheeh komicznie wygladał ale za to kulek nie było ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
wazelina dobra na mróz ale na kulki nie pomoze ;-) podobnie jak olej...... przetestowałam ;-) heee pozostaje sprawic cos ala getry ;-)gdzies na briardach była fota psioka w takich mini getrach heheeh komicznie wygladał ale za to kulek nie było ;-)

<załamka>

następne foty:
wczorajsze:
Figa

mój cudowny :loveu:

nie taka święta trójca

dzisiejsze

:loveu:

Posted

Hey:lol: Nadrobiłam zaległości;)

eria napisał(a):

Piękny:loveu: Zupełnie inny niż Negro, ale i tak śliczny pies:loveu:

eria napisał(a):

Kreon nie pyszczy?:razz: Ślicznie pozuje, piękny czarnulek:loveu:
A Foxia wygląda jak po walce na śnieżki:evil_lol:

Posted

:roflt:

Figa gra w hokeja?

Aniu, Kreonowi do twarzy ze śniegiem:loveu: ,a Foxiaczkowi we wszyskim ładnie:cool3:

A ja nie mam problemów z kulkami w sierści..... moich dziewczyn się te kule nie imają:eviltong:

Posted

cześć kochani, wklejam spóźnione poranne foteczki - Aga już pewnie czeka:evil_lol:

gdzie ten pacan zaś leci :evil_lol:

przystojniak

i kilka starych bezśniegowych

Posted

No czekam, a jakże.. Wiesz, poranek bez fotek Twoich psiaków to jakiś niepełny się wydaje :)

Kreon z rana, jak śmietana :evil_lol::evil_lol: i nawet nie pyszczy chyba, bo by mu się śnieg z brody obsypał choć troszkę a ja tu widzę tylko oblizany nochal a reszta zaśnieżona dokładnie.
ojejkuu nie bijcie ale humor mam dziś niezwykle wesolutki zwłaszcza, że najpierw Michałowi padał do pokoju śnieg a teraz mu kapie z okna na podłogę

Posted

eria napisał(a):
cześć kochani, wklejam spóźnione poranne foteczki - Aga już pewnie czeka:evil_lol:

przystojniak

jaki zasniezony pyszczek...:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:
rzeczywiscie przystojniak :loveu::loveu:

Posted

Rinuś napisał(a):
jaki zasniezony pyszczek...:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:
rzeczywiscie przystojniak :loveu::loveu:

Pianka weź popatrz jak określiła to Rinuś - zaśnieżony pyszczek
Pianka napisał(a):
Ale oni maja uciaprane mordy tym sniegiem:lol:

a Ty tu piszesz uciaprana morda - no wiesz co !!!!!!!!!!!!! :mad:

Posted

Zuzole-żaden problem, jeszcze tak całkiem nie spałam - dopiero sie położyłam jak napisałaś sms. Oglądałam boską komedię "boski żigolo" - uśmiałam się jak nigdy :D

Posted

eria napisał(a):
Pianka weź popatrz jak określiła to Rinuś - zaśnieżony pyszczek

a Ty tu piszesz uciaprana morda - no wiesz co !!!!!!!!!!!!! :mad:

Pianka nieladnie tak mowic o slicznych psiakach:mad::mad:

a wracajac do zgubionych adresowek...musisz chyba mocniejsze kółko kupić co??:cool3::cool3:

Posted

a wracajac do zgubionych adresowek...musisz chyba mocniejsze kółko kupić co??

no muszę pokombinować przy tej nowej bo szkoda by było gdyby znowu zgubiła.....
Gogunia-wpadnę z rewizytą, w wolnej chwili przeanalizuję Twoją galerię;)

Posted

eria napisał(a):

Piekne zielone oczka, albo mi się wydaje albo FOXI jest fanką 101 dalmatyńczyków :p

eria napisał(a):

Świetna fotka ;) ale co biedna FOXI musiała przeżyć wyłania się a tu cały nos oklejony śniegiem.

Pianka napisał(a):
Ale oni maja uciaprane mordy tym sniegiem:lol:

:-? No wiesz, po pierwsze nie "mordy" tylko pysie :p a po drugie jakie "uciaprane" poprostu przyozdobione. (Pianka wydawałaś mi sie taka spokojna na Pieskim Świecie (to ja Layla))
Więc wniosek z mojej wypowiedzi Kreon i Foxi mają przyozdobione pysie :mdrmed:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):

Więc wniosek z mojej wypowiedzi Kreon i Foxi mają przyozdobione pysie :mdrmed:

taa z tym że Foxi jest jakby bardziej przyozdobiona.. skłaniam się ku wypowiedzi Basi że raczej zakneblowana jest :evil_lol::evil_lol:

Posted

barbara.h napisał(a):
hi,hi Foxik zakneblowany :cool3:

bardzo trafny komentarz, a ja co chwilę jej ten kagańczyk wytrzepuję a ona znowu zapycha i tak w kółko a nosić go niestety nawet zimą musi, bo ludzie za przeproszeniem s***ą nawet zimą po laskach i polach:angryy:
Czarna_Owieczka napisał(a):
Piekne zielone oczka, albo mi się wydaje albo FOXI jest fanką 101 dalmatyńczyków :p

wyobraź sobie że Foxi ten ręczniczek pokochała od pierwszego wejrzenia! po wejściu do domu zawsze najpierw biegnie popatrzeć do kuchni a teraz weszła po spacerku i od razu usiadła na ręczniczek :loveu: :loveu:
Agushka napisał(a):
taa z tym że Foxi jest jakby bardziej przyozdobiona.. skłaniam się ku wypowiedzi Basi że raczej zakneblowana jest :evil_lol::evil_lol:

ja też :evil_lol:

Posted

poranne foty, świeżutkie z dzisiejszego spaceru
wchodząc na pole zobaczyliśmy coś takiego:cool1:

no i snuliśmy się w tej mgle jak filmowe goryle...

...do czego jednemu osobnikowi z naszej trójki niewiele brakuje....
biegaliśmy za szczątkami piłeczki(bo pańcia nie wzięła nowej bo by się zgubiła w śniegu)

...wyszarpywaliśmy wyżej wymienione szczątki piłeczki pewnej białej mendzie....

...która za agresywne zachowanie wobec wyszarpującego dostała kaganiec na dziób...

nie obyłoby się bez pozowania,co zresztą ładnie nam wychodziło...

...do momentu aż nie wyłoniła się spod śniegu wielka czarno-zielona pacia która złapała wyżej wymienioną małą białą mendę za łapkę....

nie pozostało nic innego jak brać nogi za pas.

mam nadzieję że się podobało opowiadanie o gorylu i małej białej mendzie we mgle...