Doginka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ooo, jaki powód:crazyeye::loveu: Zdradzisz kto to?:hmmmm: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Doginka']Pocieszę Was, w połowie tygodnia znaczna poprawa pogody - nawet do 30*C:multi: - pogoda dla mnie wymarzona:multi: dla mnie teżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż!!!!!!!!!!! hmmmmm..moze pojade obejrzec debiut Kobiego na zywo hihihi foty jak zwykleeeeee miodzioooooooo...... Quote
eria Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='Doginka']Ooo, jaki powód:crazyeye::loveu: Zdradzisz kto to?:hmmmm: to Saga, u Malawaszki na DT, z wrocławskiego schronu [quote name='zuzolandia']dla mnie teżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż!!!!!!!!!!! hmmmmm..moze pojade obejrzec debiut Kobiego na zywo hihihi foty jak zwykleeeeee miodzioooooooo...... hihihi a pani Mirka się cieszyła że to będzie taki obciach tylko we własnym gronie hihihih :D Quote
eria Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 No dobra czas znowu Was pomolestować jakimś robactwem i uciekam do pracki :) a ten skakun to mi wyszedł - skromność moja wrodzona ale nierozwinięta hihih :) Quote
eria Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Jeszcze szybciutko zwierzaki z naszego parkowego mini zoo :lol: i niezapominajki :loveu::loveu: Quote
Saththa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 eria napisał(a):No dobra czas znowu Was pomolestować jakimś robactwem i uciekam do pracki :) To Twe robactwo jest iście fascynujące w takim wydaniu :loveu: Quote
Fides79 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 pająków chocby tych najpiekniejszych nie cierrrpię :shake: http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/050.jpg a temu co się stanęlo z rogami? Quote
jambi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 wpadłam i tylko po cichutku zaznacze, że byłam... bo co mam powiedzieć? że kozioły piękne? że robal boski... o matko... nie sądziłam że mi to kiedykolwiek przez gardło przejdzie... no ale boski, nie da się zaprzeczyć ;) Quote
Doginka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja to juz sie nie odzywam wcale, tylko pomacham łapką:hand: i uciekam zawstydana, ze tak pięknie nie umiem robić fot:oops::scared: Quote
Korenia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Saththa napisał(a):To Twe robactwo jest iście fascynujące w takim wydaniu :loveu: Dokładnie, podpisuję się pod tym :loveu: I dalej mnie to zastanawia gdzie ty je znajdujesz :diabloti: u nas nie ma robaków :eviltong: Quote
zuzolandia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/050.jpg diaboliczny wzrok ma ten czarci koziołek hihihihi o której idą birdołki? Quote
eria Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 W trawie Korenia, w trawie :) Co się koziołowi stało ,że se roga stracił - nie wiem, ale uwielbiam go ze względu na podobieństwo do sznaucera :) to wprawdzie jest inny kozioł, ale uwielbiam tą fotę : Inka jest jeden tylko birdołek - Lucca Kiaora hihih O 10.00 wchodzi :) Quote
zuzolandia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ooooooooooooo to faktycznieee masaaaaa hihih a o której sie wystawia tak plus minus? Quote
eria Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 o 10.00 .Ma numerek 1 w katalogu :) Tak że sądzę,że 10.05 to już będzie po obciachu :D Quote
zuzolandia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='eria']o 10.00 .Ma numerek 1 w katalogu :) Tak że sądzę,że 10.05 to już będzie po obciachu :D eeeeeeeeeee to na lajciee powinni startowac hihihih Quote
Doginka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 No to ma zarąbista konkurencję:crazyeye: Jak wygra sam ze sobą to wyczyn, że ho ho:klacz:;-) Quote
eria Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Piękny to on jest, tylko żeby głupkowatością żadną się nie wykazał :) Ale jak na szczenię jest już dobrze ułożony i dość opanowany więc może nie będzie źle :) Gorzej będzie z Luckim -sfeterkiem ,którego przygotowuję do wystaw, jego pani go od 2 lat nieprzerwanie prowadza na szkolenia, a w ogóle sobie nie radzi ( pani, pies jest ok w opinii szkoleniowca). Potem pies ucieka z ringu, skacze, wyrywa się i w efekcie na karcie notka że nie do oceny... A ja go odpicowuję jak ten głupek przez 3 godziny, wygląda przepięknie,a co z tego skoro nieopanowany przez właściciela ;) a tu mój czempion nad czempiony pakujemy się pańci na kolanka różowe niezapominajki Quote
Korenia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 eria napisał(a):Piękny to on jest, tylko żeby głupkowatością żadną się nie wykazał :) Ale jak na szczenię jest już dobrze ułożony i dość opanowany więc może nie będzie źle :) Gorzej będzie z Luckim -sfeterkiem ,którego przygotowuję do wystaw, jego pani go od 2 lat nieprzerwanie prowadza na szkolenia, a w ogóle sobie nie radzi ( pani, pies jest ok w opinii szkoleniowca). Potem pies ucieka z ringu, skacze, wyrywa się i w efekcie na karcie notka że nie do oceny... A ja go odpicowuję jak ten głupek przez 3 godziny, wygląda przepięknie,a co z tego skoro nieopanowany przez właściciela ;) To może niech ktoś inny z nim pobiegnie ? może właściciel się jakoś stresuje i pies wyczuwa i nie chce współpracowac? Quote
zuzolandia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 http://i602.photobucket.com/albums/tt106/eria1/044.jpg ma cosik z psa polującego hihihiihihi Quote
eria Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Inuś czy Ty se zmienisz baner ? bo chciałam zauważyć,że masz bombkę świąteczną po lewej hihih Korenia, spróbuję to pani zasugerować,żeby może handlera jakiegoś znalazła , który by popracował z tym psem i powystawiał... Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Na kolankach u panci najlepiej - zwłaszcza jak się ma łapki prosto z błota ;) Zdjęcia coraz piękniejsze :) Quote
zuzolandia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='eria']Inuś czy Ty se zmienisz baner ? bo chciałam zauważyć,że masz bombkę świąteczną po lewej hihih Korenia, spróbuję to pani zasugerować,żeby może handlera jakiegoś znalazła , który by popracował z tym psem i powystawiał... aaa faktycznieee jakos bombka mom hihihih ale un mi sie tak podobo ze cięzko sie z nim rozstać;-) Quote
eria Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='zuzolandia']aaa faktycznieee jakos bombka mom hihihih ale un mi sie tak podobo ze cięzko sie z nim rozstać;-) Druga Tekla hihihi (której banerek został zmieniony podstępem :D ) Quote
Doginka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Trzymam kciuki za futrzaki, które odpicowałaś na show;-):thumbs: Wiesz, fotki z Nikona bardziej mi się podobają niż te ze starego aparatu, jakieś takie kolory bardziej naturalne są:loveu: I Foxi widzę pcha się na kolanka, bo też ma takie samo zdanie jak ja i chce być na tych pięknych fotach uwieczniona:lol: Quote
Recommended Posts